НОЕМВРИйската бодра смяна побърка напълно и татко, и мама!

• 13 520
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
Вита рая се поти само вечер след баня и то предимно само главичката.

Да питам и аз нещо? Две неща  Mr. Green

- Мамите на момиченца - имали ли са сладурките бяло течение? Лечение? Вчера забелязах нещо такова като чистих интимното място, сутринта имаше на памперса. При следващите смени нямаше нищо. педка изписа нистатин лосион за мазане и промивки със отвара от лайка и сода  newsm78

- Рая има на кръста някакъв обрив - ситен, размазан, червен. Педка каза че е от памперса, ама защо само  там  newsm78
Има ли при вас такива обриви?

Не съм забелязала такова нещо.Да не се е простудила. newsm78
А за обрива е напълно възможно да е от памперса.Да не й го слагаш много стегнато.Или ако е с ластик като Хъгис може да я протрива.

# 31
  • София
хм мами, какво значи наченки на рахит?????
Щот аз много забравям за вигантола на Калина. И ние утре сме на консултация и ще питам защото в началото ми казаха, че в АМ има калций и да не прекалявам с капките...

За изпотяването на Калина вечно са й мокри чорапките и крачетата много се потят, чакам да се стопли съвсем да ги махна. Казаха ми че било може би все още нерегулирана функция на потните жлези.
А за бялото течение не сме имали досега.

И да ви се похваля днес си взехме бънджи най-накрая и момата след като два пъти й показах как да подскача такова друсане му хвърли че заспа за 5 мин след банята и храненето. newsm81
mimeto_mss, той може би повече се плаши отколкото го боли, нека да преспи и дано утре е по-добре.

Аз отивам  да спя, че татито ни се разболя и хвърчах като линейка цяла вечер... Лека и спокойна нощ  Hug

# 32
привет и от нас!ППо цял ден сме навън и ви чета но все не остава време да пиша.Малкия е добре,нищо ново покрай него.Като излезем е много послушен,смее се гука.Тук има кухня от 6 месец и от утре ще го запиша да видим ще му хареса ли.3 ястия,супа,кремче и второ.Записах го засега само за супата и кремчето.Дано ги хареса.Нашият тати е нощна смяна и мен сън не ме хваща сама.По цяла нощ вися на компа.Айде сега да ида да поразгледам и другите теми.

# 33
Ето ни и нас - по никое време в темата  Wink
Ели, темата е прекрасна, много благодаря   bouquet

Така. Сега да дам отчет от днешната консултация: 9,400 кг и 70 см е моят бозайник  hahaha hahaha hahaha може би другият месец ще се мерим заедно на големия кантар, че бебешкия е "само" до 10 кг. какво каза педка: да продължавам със Стодал 3х ден; Стеримар и после капки, които се правят по рецепта, утре ще издирвам аптека да ми ги направят. Калциев глюконат и вит.Ц и ако до края на седмицата няма подобрение- пак на преглед. според нея гърлото му си е Ок, било от ларингса? абе според мене аз го простудих тия дни по къс ръкав в количката и без чорапи  Banghead погледна му и пишката, че нещо с това забелване сме зациклили и много се притеснявам да не се наложи да ходим на хирург - двамата ми братя като бебета ги водиха и беше мноооого гадно  Cry Иначе днес се получи много смешно с прегледа при педка - понеже имах час за зъболекар след това, а педка закъсня, Момо влезна на преглед с майка ми, а аз изхвърчах на зъбар. Така избегнах сблъсъка с нея относно захранването и т.н. ( Нана и Юлия сигурно ще ме разберат ). за сега мисля да продължа само с кърма.  кой питаше за защо давам мед - ами аз се опитах, но детето даже не пожела да пие, имам чуството, че щом усети биберона в устата си и стисва венците и край.... ама ще видим кой кого  smile3508 А, да не забравя - Момо също има лек обрив на гърба, точно където е памперса, и или е от него, или е от едно боди, което уж е памучно, ама май има и някакава синтетика в него и много лошо се поти, когато му го облека. Вита, и от Момо  се леят реки, когато го кърмя, цялата глава, гръб, всичко е мокро...
Миме, дано е добре Мони, ама и ние сме едни патки, аз също го оставям понякога на леглото, уж с възглавници, ама явно няма смисъл от тях вече..
бялото течение може да е и от сапуна/шампоана за къпане - и да не я миеш там, като седи във коритото може да дразни нежното местенце.

отивам да разуча снимките за новия колаж  Mr. Green лека вечер и сладки сънища на всички мами и бебоци  Hug Hug

# 34
  • Стара Загора
Стефи преди малко се събуди с неистови писъци, беше ужасно Sad Никога не е пищяла така. И за късмет сме сами, разбира се. Бързо се успокои, сега си смуче бибката и ще заспива. Не знам дали сънуваше нещо или ни почват зъби, но ако ще се мъчи така още от първото зъбче... Милото ми детенце Cry

# 35
Диданка, аз не разбрах съвсем казуса с меда, ама ти му мажеш биберона, за да пие от шише ли?

# 36
да почерпя от сега днес моето слънчице става на половин годинка.Да ми е жив и здрав.и това

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 00:49 от vaninha

# 37
да ти е жив и здрав и много да те радва.

# 38
  • Бургас
Я ние късно, късно да се примъкнем в темата!
Честито на всички празнуващи месечинки днес! Да са много щастливи, палави и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet
Ние вече отиваме да спим (т.е. Марти спи, тати работи, аз блея пред компа и си губя времето Laughing)

# 39
  • Попово
здравейте хора
пиша по никое време и по малко по рзбираеми причини  Mr. Green
сники ще кача, но не знам кога, нали е до 25ти срока  Wink

# 40
  • Бургас
добро утро Hug

И ние да се вмъкнем в новата темичка която е супер добре измислена и много ни подхожда на нас. Само дето още тати го няма да го побърква и него, но и него си му стои.

ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ ДА СЛУШКАТ МНОГО И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ
Ние си имаме нов номер, който е болезнен за мама, както си суче момата и стиска венците, ох така боли, че си дърпам зърното и и се карам, а тя от долу доволно се хили hahaha

За потенето при кърмене ми и ние се потим доста, а Вита спомням си че беше казала че ви е дълга косата, и наща е много дълга и постоянно ми се струва че е влажна. Ама не само тя се поти докато се кърмим, ами и мама дота вода хвърля, не знам като се стопли още голи ли ще се кърмим Mr. Green
хайде лек и спорен ден и дано временцето е по хубаво че да изчезваме на разходка.
Дано падналите дечица са добре бързо да им мине уплахата и да растат по здравички. Боже като се сетя сина ми колко е падал, ама нали съм била млада не съм се тревожила толкова Rolling Eyes
ей сега и снимчица ще сложим, че може някой момък да ни ареса да ни вземе, ама с този скорпионски характер дето го имаме май бързичко е ми я върнат Joy

# 41
Добро утро!!! айде на кафенцето

днес времето ще е чудно, но азсъм решила да взимам урина на Момо и сигурно цял ден ще се занимавам да го дебна  Crazy

Феъри, меда беше в чай от шипка, за кашлицата, ама така и не го опита. от шише не ще да пие..иначе никога не съм мазала биберон с мед и няма да мажа де, ако някой ден поиска просто ще му дам да си бръкне в буркана или направо от кошера  Mr. Green

# 42
Айде и закуската

# 43
  • Варна
Айде и аз да се разпиша   bouquet
Досега правих коремни преси, че нищо не ми става от летните дрехи  Cry Бива ли за 2-3 излишни сантиметра в талията да сменям цял гардероб  ooooh!
Отивам да търся хубава снимка за колажчето   Heart Eyes

# 44
  • Sofia
Добро утро
tsvetkova_elica -мерси за закуската.Бях си купила да опитам днес сутринта, но Антоан ми я изяде.С кафенцето на didanka добре ми дойдоха Hug
Ние сме добре,Да се похваля ние пълзим, ама наистина, не се влачем само по корем. smile3521
Слънчев ден

Общи условия

Активация на акаунт