НОЕМВРИйската бодра смяна побърка напълно и татко, и мама!

• 13 520
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
здравейте. честито на всички пораснали да се живи здрави и много послушни.

# 241
момичета имам проблем с Божидара отказва да се храни. сутрин в 7ч. яде ам около 150мл. в 10ч. се лигави и не изяжда повече от 50мл.в 13ч. яде пюре и от него ни остава в16ч. яде кисел /правя го с кърма защото не я иска/,19ч. яде 150мл. и в 22ч.180мл.педка каза че маже да е от зъбите но по вероятно да не иска да яде от 10ч. до 19ч. е от жегите.има тели и вия такъв проблем?

# 242
  • Стара Загора
 Joy Не сме самички, значи Simple Smile Стефи ще има с кого да си пие бирата Simple Smile

Честито на порасналите дечица!

ПП.: И един трик за намаляване на снимки - първият таг, ако се оформи така: [img width=100] автоматично ще се промени големината на снимката (числото може да е различно). Това го открих скоро и съм много доволна Mr. Green

# 243
Астера, мерси за подсазката за намаляване на снимки!   bouquet  Hug
Аз досега все влизах в някакъв сайт, в който да ги намалям, оттам намалени ги качвах в снимка.бг и така- ама голяма играчка, особено като ти се спи вечер... Embarassed

# 244
момичета имам проблем с Божидара отказва да се храни. сутрин в 7ч. яде ам около 150мл. в 10ч. се лигави и не изяжда повече от 50мл.в 13ч. яде пюре и от него ни остава в16ч. яде кисел /правя го с кърма защото не я иска/,19ч. яде 150мл. и в 22ч.180мл.педка каза че маже да е от зъбите но по вероятно да не иска да яде от 10ч. до 19ч. е от жегите.има тели и вия такъв проблем?
оо ние сме така,нищо не иска да яде различно от мляко,даже и на млякото се мръщи.А преди си хапваше с апетит какво му стана незнам.Незнам какво да му дам вече нищо не иска.

# 245
Леле, мами!
Аз съм се забатачила в това захранване и все мисля и премислям какво и колко да  дам, а вие вече бира предлагате!!!  Crossing Arms Това в кръга на шегата, обаче онзи ден щях да падна, когато срещнах една позната, чието бебе е с месец по-голямо от нашите - тя му дъвчеше желирани бонбони и му даваше.  Shocked Направо останах потресена!  Shocked

Моята Симона нещо не я свърта вкъщи. /На майка си се е метнала!!!/ Като й сложа шапката за излизане явно разбира, че отиваме на разходка и супер се радва, а по стълбите надолу направо крещи от щастие!  Grinning Е, в количката по някое време й омръзва. Друго си е да я носимна ръце!  Crossing Arms

Вчера купих нова каша. Ябълкова безмлечна на Хумана. Много ми хареса като вкус и консистенция. На Симона, също. Предната беше на Фризокрем и малко ставаше на бучки при приготвянето. Педиатърката ми препоръча да продължавам без глутен засега.  Купила съм си една кутия АМ Нутрилон, но като добавям от него в кашата Симона нещо не я харесва много. Явно самото мляко си има някакъв по-специфичен вкус.  newsm78

Валтодорова, възможно е просто вече да огладнява на по-големи интервали. Ние сме така от време на време, различно.

# 246
Здравейте, за  филмчето и снимките-аз си ги свалям и ги трия Embarassed които сам ги почнала вече.За това ги няма , не се тревожете Heart Eyes Само чакам музиката от Лора  и още снимки от др бебета.Хубав ден от нас Hug

# 247
  • На топло...
Хай, мами Hug!

Честити месечинки на всички празнували през последните дни  bouquet!

Юле, Борко страшен Laughing! Как те е издебнало да хапне детето... Отсега не те слуша май и няма да дочака сам  chef да си забърка тортата Joy...

Йошко ближе ябълка от време на време (според ПЗ може преди шестте месеца, ако истерясва дребчо, то и повече от 5 мкл. надали изблизва) и онзи ден му дадох три прашинки банан, ама не го кефи, плюе Mr. Green... Явно не е готов, още ще го чакам bowuu!

Вчера започна да приказва човешки - мамамамама,... докато реве да го взема Cry Heart Eyes... Хем бях адски щастлива, че издава членоразделни звуци, хем устничките му бяха в двата края така надолу завъртяни и имаше сълзички в очичките, та се чудех да плача ли с него, да се смея ли... И все пак казва МАМА, макар и плачейки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...

Дедее, много сладък набора бе! Браво на него за завъртането, дупе да ви е яко вече как ще го озаптявате hahaha!

За яденето... Чела съм, че е нормално децата в един момент след шестия месец да спрат да се хранят денем - просто на тази възраст опознават света и нямат време за глупости Grinning, наваксват нощем и в ранните сутрешни часове... Също е нормално известно време след въвеждането на новите храни да не ги искат повече - писва им, вече знаят какво да правят (лапат, гълтат и т.н.) и се връщат за известно време само на мляко, но и този период минава Wink.
Място за притеснение няма Peace! Следете си за признаци за гладуване и тва е...

Отивам да гледам снимки Hug!

Супер темичка Heart Eyes, нямам търпение вече и ние да споделяме същите вълнения Praynig...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351264.0

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 14:50 от nanunana

# 248
За яденето: на мене нервички не ми останаха вече smile3511. Доскоро детето си ядеше добре, никакви проблеми. Миналата седмица почти спря да суче през деня, но ядеше пюренца и каша с охота. Тази седмица суче от време на време, но за пюретата стиска устата. Като излезна в парка и направо се депресирам, едни бебета по 8-10кг, а ние 6,500кг, направо Али се губи до тях. Днес видях две деца на месеци като Али- едното ядеше супа, а другото манджа #Shocked в количества които би изял шест годишния ми син.

# 249
  • Бургас
Ми да ви споделя че си отглеждам манекенка. Резултата от днешната консултация е 6350(150 нагоре)и 65.5, ама как го измериха това и половина още се чудя newsm78Педи каза да започвам да давам попара с изкиснато сирене и масло #Crazy, аз и казвам, че ние едвам с половин плодово и зеленчуков пюре се справяме, пък за попара и дума да не става. Не можах да я хвана на къс пас box, че малката много плачка от боцнатата ваксина, докато надам питане и педка се омете. нищо утре ще ни боцкат за кръвна картина и като излязат резултатите, пак ще си говорим задушевно с педи да видим каква калорична диета можем да му спретнем на детето, че с тия темпове кога ще ви догоним вас smile3516 Май биричка трябва да я науча да пийва като врасничките и beer smile3532
Вита
и вие сте в нашия отбор. Като и гледам бузките на Алексчето и се лъжа,че сте пухкави и ние само бузки си имаме, пък надолу кожа и кокали, ама да са ни живи и здрави дечицата, по слаби по елегантни love001Честита ви половин годинка, много да папка, слушка и спинка

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 15:30 от maya_76

# 250
Честити месечинки на Али и Кали Да растат здрави и да радват мама и тати

Вита, Мая Не им се притеснявайте на килцата. Всяко бебче е различно , а и момиченцата вървят по дребни. Важното е да са живи и здрави  Heart Eyes

Относно яденето и ние сме така. Цокне малко и започне да се оглежда  ooooh! Ако сме навън или я забавляваме може и хич да не се сети да яде. Преди сън цока по-сериозно и прави 2 нощни кърмения. А, пюренцата неще и да ги помирише - само отварям и хвърлям  Crossing Arms Да взема да и ги спра малко, че голямо разхищение  Whistling

НО....Нана го е обяснила много добре, така че място за притеснение няма  Naughty

Юле Борко голям сладур. Пу - пу  Heart Eyes Как му се отрази сметаната?  Wink По Великден Рая така се захрани със шоколад  ooooh! Ама нищо и няма  Praynig

# 251
Мая_76, може да захраниш с каша, чувала съм че от тях децата качват. Аз и правя със кърма(20-30мл.) и слагам и пюре, защото нещо не и е фенка, но днес я отказа.

За яденето и аз съм била същата, сигурно е генетично при нас това неядене, а и сина ми вървеше горе -долу същите размери и килограми(а беше на изкуствено хранене). На последната консултация педка каза че е важно че наддава, не е важно с колко.

# 252
  • Бургас
Мая_76, може да захраниш с каша, чувала съм че от тях децата качват. Аз и правя със кърма(20-30мл.) и слагам и пюре, защото нещо не и е фенка, но днес я отказа.

За яденето и аз съм била същата, сигурно е генетично при нас това неядене, а и сина ми вървеше горе -долу същите размери и килограми(а беше на изкуствено хранене). На последната консултация педка каза че е важно че наддава, не е важно с колко.

Вита каша хапваме 2/3 пъти в седмицата,ама много малки количества, около 80мл. след обед, бананова на Хумана.

Аз спрях да се тревожа за малкото надаване отдавна. А нашия батко като бебе си надаваше много добре, 6350 сигурно е бил на 2,5 месеца smile3504

# 253
Vita, Мая, мисля,че ви бием в класацията - може да се кандидатираме за най-малко тежащо бебе - преди две седмици бяхме 6 кила, сега едва ли сме повече от 6100 -6200. Но мен хич и не ми пука, още сме само на кърма, ядем когато Калина реши, че иска и се развиваме бавно, но славно. Щом е жизнено детето и пишка и ака, мисля, че всичко е ок.
Валя, мисля, че това количество храна, което си написала, не е малко, но ако те притеснява, може да пробваш с повече сутрин и да въведеш едно хранене примерно към 11 часа вечерта.

# 254
Ох за килограми си говорите ние вече сме 9550 гр Embarassed и 70 см.Мале,мале отглеждам гигант Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт