И
Маги бързо да пребори Т и причинителя й.Руми,снимките са ти страхотни-с какво я храниш тая бузанка?А,тортата е както винаги на ниво-явно и Коки има заложби за сладкар....
Олче,и твоите снимки са много свежи....с тия бебета прекрасни направо ме вкарвате в размисъл/и кроене на планове...ма пуста криза-временно проекта със сетричката е под запрещение/
Змейкова,къщата вече май я позавършихте-поздравления и от мен.....представила си се на ниво,като дизайнер
Пък,за Калинка-няма смисъл да казвам,че пак предизвика фурор сред моите младежи.....ако има много посещения на албума ти-да знаеш,че поне половината са от нас Ана,много ти е сладка рожденничката...........и къдричките й.....
Сисе,ти само ни плашиш..нито си толкова огромна,нито бебето ще е 900гр............и ако вземеш да изкараш и тоя път кротанка като Божа-да знаеш,че пеша ще дойда да искам рецептата....А ти наистина кажи кога да стискаме палците?
Шуши,дано успееш да обасниш на Марти че Дг може да бъде и много хубаво място..........дано със смяната на персонала да са се менили и порядките
,че и аз вече се убедих,че човешкия фактор е най-важен/особенно след като двете титулярки в групата на Сами излязоха в майчинство и се изреди де що имаше заместнички.....накрая бяхме станали
,но откак се установиха две свестни за постоянно и децата тръгнаха с желание отново/Галче,аз дадох своя скромен принос за напредъка на темата/дано и други да бутнат по едно рамо,че като едното нищо ще имаме Ивчова абитуриентска тема/
Хайде,от мен лека и наздраве!

Аз мога само да си мечтая за момиченце,а и незнам дали ще ме огрее за второ изобщо.В момента сме в някаква тъмна серия,като за капак вчера някой ми беше нарязал едната гума пред офиса,а ги купихме преди една седмица.Като видях ми се прирева,че 140лв отидоха на вятъра,но здраве да е. Днес се успокоявам,че скоро ще дойде нещо хубаво.
Всичко ще е наред,надявам се по-скоро да се случи и да гледаме снимки и на твоята малка принцеса.

Правилото действа с пълна сила поне за момента.

ама като не чета предните страници
Таткото също се предаде, за сега подсмърча само, мен ме боли гърлото. Изобщо пак се наредихме!