Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 17 829
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро Hug.
Ан Мари-честита ти второкласничка и на теб. Да ти е жива и здрава и много 6-ци да носи  bouquet.
 Ама те защо завършват толкова рано. Не трябва ли на 24 май newsm78?
Дойдоха вчера за нашия хладилник ,за да ни кажат ,че е изгорял компресора и по някое време другата седмица ще ни сложат нов. А как ще я караме до тогава не ми се мисли Sad. Изхвърлихме много яйца ,сирене и някои други неща. Детенцето ми ще кара на каши и пюрета от бурканче. Ще моля съседката само да ми съхранява кухнята в техния хладилник ,че в тея жеги ми остава само и вирус да хване #Cussing out. По този повод нашето педи каза ,че пак е тръгнал чревен вирус с повръщане и разстройство. Най-вече в детските градини. Затова внимавайте и пазете малките сладури Heart Eyes.
Ние проходилка не сме ползвали ,но макар ,че проходи сравнително късно аз съм доволна. Харесва ми ,че е стабилна и знае как да пада.Съседчето може би ще проходи по-рано ,но ако залите пада директно на глава. А оставяйки Мимето извън проходилка на земята мися ,че я научих да се пази. Може би аз така си мисля де Thinking.
Иначе супер покупка си направила Ан Мари -за 20 лв Peace. Дано е стабина само. С много колела ,за да нямате инциденти. И обезопасявай шкафовете ,че с нея вече ще стига до повече неща baby_neutral.
И да се похваля малко-в 1 ще ходя да се поглезя малко-маникюр и педикюр(последното за 1-ви път ще правя) Embarassed. А преди това татито ще ни води да ядем навън  chef. Малко по принуда де,че сега без хладилник Sick

# 136
Viki_76 как е Вики?

# 137
Къде сте бе хора? newsm78
Цял ден чакам някой да се разпише и нищо Crossing Arms. Много готин ми стана маникюра. И педикюра също Crazy. А за финал остригах Мимето много късо hahaha. Да видим дали ще започне да й расте косата по-бързо. Thinking
Ми това е от нас. Hug
Лека вечер  bouquet
П.С. Ей,Алекси се престраши Heart Eyes

# 138
Тук съм. newsm51
Честит ти маникюр и честита прическа на Мими.

# 139
Забрави педикюра Crazy. Шегувам се Hug
Вие как сте? КАк е малкия сладур? Как е времето в Дупница? Някой ден трябва да накарам половинчо да отскочим до там. Може да се видим ако искаш  bouquet.

# 140
  • София
Тук съм, но нещо не ми се пишеше.
Чудя се какво ще правя с яслата и градината. Алекс не е приет тази година. Догодина сигурно пак няма да има шанс.
Не искам да стоя 4г у нас. Джони ми казва "не знам какво ще правим". После ми разправя, че сме били не знам си колко майки, да сме направили нещо. А ролята на бащите каква е? Та се изпокарахме. Т.е. той си го отнесе.
Няма да пиша повече по тоз въпрос, че ще лудна.

Алекс и Дияна не спят и се плацикат във ваната Simple Smile

# 141
  • София,
МОите пък вече спят отдавна Laughing, даже всички изпоналягаха, а аз чакам поредната пералня да изпере. В тези жеги пера всеки ден, че и по две перални, ми то ужас всеки облича и хвърля по два - три пъти на ден ooooh!, ама то няма начин Crossing Arms. Нищо де аз предпочитам да е топло отколкото стедино, любител съм на жегите. Mr. Green
Ан - МАри проходилката е много "ЯКА", честито и е супер на сметка наистина, Mr. Green, аз пък от няколко дни се ровя в пустия продавалник и се чудя дали да пусна зимната количка да се продава, имам и едно кенгуру, дето си е чисто ново,  newsm78 ама се чудя дали някой ще ми ги купи, гледам че и Сладка мама е пуснала зимната количко но Дарето, ама дали я е продала.
НИе днес цяла сутрин пак разтоварвахме джобовете на таткото, и както винаги де него не остана да се вреди, ама така е с две деца Mr. Green. ВАжното е да са живи и здрави, а и ние та да можем да ги гледаме. Следобед пък ходихме пак на концерт на Ицко и така -хич не ми остана време за компа.
МИдичка честита прическа на МИмето, и на тебе маникюр и педикюр, я си направи по едно фото и покажи Blush
Аз пък успях да се измъкна за малко и отскочих до солариума, но нещо този път стоях по малко, че уж им бил много силен солариума и нищо не стана, хич не ме хвана newsm78, другата седмица ще се пробвам да отида пак и ще стоя повече Crossing Arms
Айде отивам да простра прането и да лягам, че очите ми се залепват вече, аз съм свикнала да си лягам рано с кокошките и децата.
Утре пък имам да стягам багаж newsm78
Ан - МАри като се наспиш утре драсни на лични едно списъче с неща, че те са ни дали тук едно ама аз хич незнам какво да му сложа, да не забравя нещо newsm78, искат им и здравните книжки, лекарства от първа необходимост и разни такива неща Thinking
Айде лека! Hug

П. П.  НЕ сме приети на ясла и ние, едва единадесета резерва сме Embarassed

# 142
  • София
Не спя аз Simple Smile

Мидичке съмнявам се, че косата на Мимето ще започне да расте по-бързо. Не искам да те отчайвам де Simple Smile И Дияна до 2г нямаше почти никаква коса. На 2г приличаше на момченце, с коса до ушите Simple Smile
Честита прическа Simple Smile
За голяма изненада разбрах, че и детските коси цъфтят и се изтощават, особено през лятото. Така, че е хубаво да се подстригват връхчетата от време на време.

Дани, списък за зелено у-ще ли?

При Дияна нямаше кой знае какви изисквания и списъци.
Идеята за здравните книжки не е никак лоша. Дано не се налага да ги използват. Не помня дали и на Дияна не я слагах в багажа. И на нея й искаха лекарства, но по скоро тези, които детето пие по принцип (ако има такива), за алергии, и т.н. Учителката искаше опис на лекарствата, + дози и дневен прием. На Дияна единствено и бях сложила лекарства с/у повръщане (медрин и хомеопатия).

За дрехи:
- бельо за всеки ден - чорапи, потници, тениски, бикини (респ. слипове)
- блузи - тънки, дебели (тениски)
- панталони
- връхно яке (топло е вече, но вечер е хладно)
- обувки - 2 чифта (Дияна си сложи маратонки и гуменки) Учителката искаше да има чифт обувки за хотела. Да не се мотаят с обувките, с които се разхождат навън
- джапанки (за банята)
- кърпи. Имало в хотела, но не било лошо децата да имат и техни. Бях й сложила кърпа за тяло, за ръце и лице, и за крака.
- тоалетни принадлежности (паста за зъби, четка за зъби, гребен и т.н.) Учителката каза шампоани да не се слагат, защото щели да издържат да не си мият косите 3-4 дена. Косата на Ицо е къса, лесно съхне, така че можеш и шампоан да му сложиш. Гел за прически? Simple Smile
- шапка
- слънцезащитен крем
- телефон

Ами това е май (в основни линии) На Дияна й искаха шапка и ръкавици да има за всеки случай. Но тогава времето не беше много топло. Само дъжд ги беше валял.
Бях и сложила книжка за четене, игра (дарц с лепящи се топчета). Търсих "Не се сърди човече", но не можах да намеря в книжарницата. За други колективни игри се сещам за дама, не се сърди човече, карти.

Кога ще пътува? Имам дискмен (свирука само с музикални цд-та). Мога да му го дам.

# 143
Добро утро.
Първа съм и днес.
Ама викам да се включа малко докато чакам таткото да донесе кисело мнляко за закуска на мимето.Че нали си нямаме хладилник. До тук я докарахме. Много е гадно без хладилник.
Лек ден .Тук ще е много топло.
Ние ще закусваме и ще ходим с Мимето да се видим с моята приятелка от ученическите ми години. дошла си е за малко от софия. Да видим колко е пораснал малкия й сладур.
 А за косичката се надявам да се сгъсти поне малко,че сега как съм я офъкала като момченце.Напомня ми за миналото лято. Веднага й се промени физиономията. След малко ще пусна снимка.

# 144
  • Варна
Здравейте!
Мидичка, много е неприятно без хладилник - и то точно като се затопли. Дано ви го поправят бързичко и качествено! Честита прическа на Мимето, а на теб - разкрасителни процедури! Хубаво е човек малко да си обърне внимание и да се поглези.  Hug
Алекси, а вие как сте?
АнМари, Дани, искрено съчувствам за това, че не сте приети - дано все пак да ви приемат в последствие.
И ние сме в тръпнене за списъците за ясла и градина - на 31.05 трябва да са готови.
Вики изглежда добре - играе. В болницата си намери приятелчета (на кой да му хрумне, че точно там ще си хареса дечица и така добре ще си играят). В понеделник ще разбера резултатите от изследванията - кръв и урина, а тогава ще направим и венозната урография. Иначе хлапето е мъж Simple Smile - наложи се смяна на абоката и се държа мъжки (може би посвикна с манипулациите вече).
И аз вчера постригах Вики (не че му беше много дълга косата, но го изтъних доста, че се потеше). Като гледам снимки от преди година - толкова по-рядка му е била косата, а сега е като калпаче.

# 145
  • София
А, дюбрютро и от мен.

Вики, дано изследванията са добре.
А и в болницата се играе. От собствен опит го знам Simple Smile Последният ми престой в б-ца май беше в 3ти клас, за месец. И учехме, и някаква трудова терапия имахме (лепяхме пликчета), и игри...

За яслата малко ми мина.
Но вчера за миг си представих как 4г си стоя у дома. Алекс тази година имаше някакви шансове. Но за другата едва ли. Много от родените деца през 2008ма още не са регистрирани в с-мата.
И Джони ми казва "ами не знам какво ще правим" и "вие сте колко, 700 000 майки, направете нещо". И го подхванах за това разграничаване на "дейни майки" и всички останали. И се изпокарахме.

Писахме си с мама по скайпа. И се оплаквам. И тя ми пише, че в крайна сметка може да се прибере в Бг и да ходят с Алекс на Костенец. И това е някакво решение, макар че мама тук няма да деяни.

Алекс няма много коса, но и той се поти постоянно. Не понася жегите, а те тепърва започват.

# 146
  • София,
Честит празник на всички! Hug

Ей ме на и мене, едва сега ми остана малко свободно временце та да поседна на компа, поне докато Вероника спи. Днес цял ден гладя, приготвям, пера, готвя ужас. И само викам по мъжете в къщи да се оправят и приготвят, накрая те се замотаха и след тях естествено и аз, че аз приготвям първо всичко останало и накрая се къпя и обличам - последна, та закъсняхме за концерта на Ицо, който се оказа, че не бил в Патиланци, а някъде отзад в едно малко паркче  Whistling и като стигнахме всичко беше минало и го изпуснахме, а и Ицо не игра Sick Оказа се, че то било някакъв предизборен концерт организиран от Герб, и още сутринта всичко е започнало много по рано, заради жегите, но на хората бързо им омръзнало и си тръгнали, накрая само няколко дечица са танцували и то само пред своите родители Embarassed, нищо де поне после ги зоведоха всички в Патиланци и падна голяма веселба Hug. ТОва ще им е за урок на моите като им кажа нещо не да ми се мотаят  и после да изкарват мен виновна, че аз не съм била готова Sick
АН- МАри, Ицо заминава утре сутринта в осем. ЩЕ бъдат цяла седмица пет дни с четири нощувки, приготвих вече багажа, но всичко е изгладено и насгънато по леглата, като се наспи ВЕроника ще продължим с подреждането, сложила съм повечето неща дето си ми написала. А за дискмена благодаря, той си има и МР3 и две МР4, чудя се дали да вземе поне едната, засега му разрешихме, но си мисля, че той като си навре тия слушалки в ушите и няма да чува какво говори госпожата, та в крайна сметка може и да не му позволим да ги взима. ЩЕ си вземе едни тенис ракети има комплект, карти, и някакви там други игри, един детски лаптоп с много интересни игри на него, книжка и още някоя и друга дребна играчка, нещо за рисуване и писане и така. Искаше да си взима DVD плеъра, да гледат филмчета по път, но баща му неразрешава, ще го потрошат или някой може и да му го задигне.
При нас пък от сутринта беше голяма жега, но както всяка година преваля и захладня, горките абитуриенти днес! Hug
ВИки дано са хубави резултатите от изследванията, целувки на Виктор, ще ВИ стискам палци и за яслата, дано поне вас приемат.
Ан - МАри не го отписвай Алекс от системата, той си продължава да участва в класиранията, така че ще го приемат, може през януари, или през април, ще влезе не се притеснявай. Peace
МИдичка  Hug
ПОздрави на всички от ХЕлче, те са на Санднаски и си прекарват добре.  Hug
Айде да продължавам с багажите Hug
ВЕроника си мисли, че и тя ще ходи някъде и си приготвила до куфара на батко и количката с бебето, да не би да го забрави Mr. Green

# 147
  • София
Честит празник Simple Smile

Днес казвам на Дияна "честит празник". "Какъв празник е днес?". Обяснявам "деня на българската писменост". "Че какво общо има с мен?"  Joy

Дани, можеш да му пуснеш на детето една mp3-ка поне Simple Smile За dvd плейъра и аз не бих се навила.
На Дияна й искаха тетрадка. Щели да правят дневник. Но така й не бяха писали. Аз май в темата на 1волаците бях писала за 3те изречения на Дияна Simple Smile
Тя нали е в паралелка с изобразително изкуство, задължително трябваше да носят материали за рисуване.

Алекс нещо мрънкаше. Казвам на мъж ми, че е с право черво и е гладен. Джони го нахрани. 1/2 час по късно мъж ми ревва "Тани, помощ". Алекс така напълнил памперса... по проходилката, по краката, по стъпалата, по мокета. Мъж ми се изправил и строго му заявява "Моето момче, ти вярно си с право черво, преди малко те храних".
Та мих дупе и прах проходилка.

След малко мисля малко да се разходим. Тъкмо разхлади след дъжда.

# 148
 Hug
Пак съм аз Embarassed. Мимето тъкмо заспа и си викам да ви попрочета малко да видя как сте Heart Eyes.
Ан МАри-харесва ли му на Алекс в проходилката?
Дани-аз не разбрах къде ще ходи баткото ви Embarassed. НА зелено училище ли?
И тук валя следобед. И имаше земетресение. Много се уплаших Sad. Не усетих това в 19.20 ,за което говорят по тв ,а само това преди малко. Е,колко се уплаших ви казвам .А сме си самички с Мимето Cry. КАкви ли не глупости ми минаха през главата Sick. Дано е било последното ,че много страшно Praynig.
НА Хелче -весело изкарване  bouquet. Вие май много харесахте Сандански Wink? Целувки на малките сладури Heart Eyes.
Вики-и аз стискам палци Praynig
Лека вечер  bouquet

# 149
  • София
Харесва му в проходилката, но мисля, че с нея няма да проходи скоро. Не, че е зор да тича Simple Smile
Но пък започна да лази по усилено. Трябва утре да му направя клипче. Като малко червейче пършинг е Simple Smile

И нас ни люлее здраво. Дияна я е страх.

Общи условия

Активация на акаунт