Малките сладури ще празнуват скоро първи юни!

• 17 846
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Ооо, много ми харесва кафето, особено заради това, че е сервирано на плажа  Wink

Аз също съм с Дани и Вероника и им пожелавам бързо да се нормализират нещата и скоро да се приберат вкъщи  Hug

Вчера в яслата са имали празник, който минал чудесно. Но само това знам, подробности всякакви ми отказва да дава за сега  Naughty  hahaha Искаха ги с по два балона и почерпка после за групата. Утре се надявам да видя и снимки  Mr. Green

# 256
РАдвам се ,че ви хареса кафенцето.(Ако видите и сервитьора Embarassed Wink)
Тук времето е отврат Crossing Arms. Или духа и вали или е страшна жега . И се сменя за минути просто Crazy. Разходката ни се състоя в обикаляне около блока. Дядо ни взе кухнята Whistling.
Сега обядвахме и след малко ще я слагам да спи. Че от сутринта ми вдига кръвното #Cussing out. Ей,голям инат е станала значи Crossing Arms.
Та мисля и аз да си легна с нея, че очите ми се затварят Tired.
Гери-приятна разходка. Завиждам ви за хубавото време. Оползотворете го добре Hug
Ивана-поне са имали тържество. На съседката детенцето е на детска и вчера майка му го питала имахте ли тържество -и то й вика-ми леличката каза майките ни да ни заведат на центъра #Crazy. Абе-нямам думи #Cussing out. Мързи ги да гледат.
Ан МАри-Алекс вече е голям-слагай коланите Hug.Че и аз така веднъж докато се обърна и МАрия излязла от количката Whistling.

# 257
  • София
Не знам как ще изкарам днешният ден. Дияна ме ядосва, много. Тръшка се, че другият комп не работел, нямало какво да прави. Щом нямало какво да прави, щяла да спи. Не иска да чете книжки. УжасТ.
Не остави и Алекс да спи предиобяд. Не е обядвал. Заспа седнал. Опитах се да го вдигна, той започна да мрънка. Сложих го в леглото, завит. Кой знае кога ще се събуди и ще яде.
Ще ми се Дияна да я командировам някъде.

# 258
и аз не знам ,как ще  я карам днес.
малкият не иска да спи ,и ме ядосва много ,прави неща ,които не ми харесват .
много е лош Tired
На маймуна ме прави  Outta JointОткачам вече.

# 259
И аз едва приспах Коки днес, хем сутринта се дигна още рано рано. А и лошото е, че спи по - много малко едва по 30 минути.

# 260

Хахах, и за сервитьора нямаме никакви съмнения  Wink

AnMary , няма ли някъде лятна занималня, поне половината ден да се занимава госпожицата под контрола на учители  newsm12
Гери, и Жорко ли... Ми, такива са Жорковците, какво да се прави  hahaha Ще трябва да им свикнем  Wink

# 261

Хахах, и за сервитьора нямаме никакви съмнения  Wink

Аз искам ,да го видя Flutter
моя Жоро ,още се буди нощем и яде по-два, три пъти.Побърква ме Tired
Не мога да го откажа ,от това  ядене бе момичета ,незнам какво да го правя. newsm78
Педи пак ме наплаши яко,  кара ме да пускаме пак изследвания ,(кръвна захар).
Всеки път ,щом и кажа, че детето яде още, все ме праща да правя изследвания.
луда работа Outta Joint Outta Joint
Ами ...ще направим .

# 262
  • София
Алекс яде в 3 и нещо. Почти 7часова почивка. Не може така. Утре ще въведа строги мерки.
На всичкото отгоре има цицина на челото. Дияна не знае от какво. Днес докато играха, той ревна. Ама Дияна каза, че нищо не го била направила. Като отидох в стаята нямаше нищо нередно.
Явно през ваканцията ще изкуквам.

Има възможност за лятна занималня. Ще реша какво ще правя.

# 263
здравейте и от мен , аз пак се загубих за малко, но с малко бебе на човек не му остава много свободно време...
Стискам палци ВЕРОНИКА да се оправя бързо.... Grinning
Нашия преглед на главичката / транс фунтанелна ехография/ мина добре, лекарката каза че всичко е наред и няма нужда да ходим пак...но аз се чудя дали да не го заведа пак след някой месец просто така профилактично...Вашите дечица колко пати са ги гледали....?
А на 15 съм му записала час при офталмолог в ТОКУДА  при д-р ДИМИТРОВА., все пак е бил в ковиоз 13 дни и искам да го преледат профилактично...

# 264
Vanq123, HugЗдравей!
Жорко беше, с разширени мозъчни стомахчета,  за това и го, водих в продължение на шест месеца.
Всеки месец бяхме, на трансфонтанелна ехография.
Щом са ви казали ,че нямате нужда от нея вече ,значи е така Hug
Успех и при офталмолога Hug

# 265
Момичета да ви се оплача, днес следобяд като се събуди Коки от сън гореше от температура. Цял следобяд обикаляхме по доктори. Слава богу засега дишането му е добро, но гърлото му е зачервено. Дано да се оправи бързо и да не стане нещо повече. Praynig Praynig Praynig

# 266
стискам палци КОКО да се оправи и да не е нещо сериозно..... newsm17

# 267
  • София
Алекси, какво му изписаха? Ако можеш пусни изследвания за гърлен секрет.
Ваня, Алекс не са го гледали изобщо.

Моите съвсем луднаха днес.
Започна буря. Сияха седи на пода в стаята и реве. 1во рече, че я страх от дъжда, след това от гръмотевиците. Настаних ги и 2мата на нашето легло. Дияна се успокои. Даже и котарака дойде да види какво е това стълпотворение. Алекс го дърпаше за мустаците Simple Smile
Дияна помни като слон. Не е истина само.

2005та бяхме 4 дена в бедствения район (Костенец), заради наводненията. Няма нет, няма нищо. Тогава бях с ваучери, няма да ви кажа колко пари пръснах. Прибрахме се в Сф. Имаше ужасна буря... тъкмо бях гледала "Война на световете". Същото, обаче на небето над нас Simple Smile
Като капак няколко месеца след това потънахме с едно такси. Водата стигна до решетката на радиатора и таксито умря. Дияна пищи "потънахме". Шоф. се чуди дали да псува колата и дъжда, или да успокоява Дияна.

И помни туй дете ве. "Мамо ти помниш ли като потънахме с таксито". А като чуе гръмотевица... веднага надува гайдата.
В Костенец и аз се бях уплашила.

Бързо оздравяване на малчовците.

С какво мога на намажа цицината на Алекс? Знам за олио, пробвала съм. Но на Алекс май му е от сутринта.

# 268
AnMary,с олио се маже, веднага щом се удари.
Ще му мине цицината на малчо ,няма начин.
Дано, и Коки се оправи скоро HugДано ,не е нещо сериозно.

# 269
Ей,момичета-гледам и не вярвама на ушите си Crazy
Толкова много сте изписали-браво Hug
Само дето, за съжаление, не са само хубави новини Sad.
Ан Мари-ще му мине на Алекс цицината-не се тревожи Hug.
Гери-що пък само на изследвания ви кара тази жена Thinking? И то все едни и същи? Ако ще търси причини поне да изследва различни неща. Но аз не съм лекар все пак Embarassed
Ваня-радвам се ,че с главичката всичко е наред  bouquet. Стискам палци и при офтамолога да са добри новините Praynig. Ние правихме ехография докато не се резорбираха напълно кръвоизливите в главичката. Та даже и веднъж след това-за всеки случай Crazy. Иначе и на нас още първия път ни казаха ,че няма смисъл,ама аз си настоявах.
Алекси-дано не  е нищо сериозно Praynig
П.С.  ГЕри-специално за теб Heart Eyes.
Тук е по време на обедната си почивка Joy Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт