Отговори
# 165
  • София
Здравейте момичета и честити бебоци!

Влизам само да кажа, че трябваше да се чуя с моята лекарка в Окръжна, но беше в родилна зала, че в момента върви раждане, та сигурно е ТаниАБ  Wink
Да тя  днес се влязла сутринта при Жекова,а аз не смея да мръдна от компютъра и следя ако има включване по темата Praynig

# 166
  • София
Здравейте момичета и честити бебоци!

Влизам само да кажа, че трябваше да се чуя с моята лекарка в Окръжна, но беше в родилна зала, че в момента върви раждане, та сигурно е ТаниАБ  Wink
Да тя  дне се влязла сутринта при Жекова,а аз не смея да мръдна от компютъра и следя ако има включване по темата Praynig

Знам, знам. Аз я чакам да роди, че да се докопам до Жекова най-после  Mr. Green

# 167
  • София
В 2.00ЧАСА СЕ РОДИ БЕБЕ ЛИЛИЯ НА МАМА ТАНИАБ.С ПРЕКРАСНИТЕ МЕРКИ 3,190КГ И  50СМ
 newsm44 newsm44 newsm44

ПОЖЕЛАВАМ НА УПОРИТОТО ТЕЛЕНЦЕ ДА СЛУШКА МАМА ,ТАТЕ И КАКА

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 14:46 от Madam Stasita

# 168
  • София
В 2.00ЧАСА СЕ РОДИ БЕБЕ ЛИЛИЯ НА МАМА ТАНИАБ.С ПРЕКРАСНИТЕ МЕРКИ 3,190КГ И  50СМ
 newsm44 newsm44 newsm44

ПОЖЕЛАВАМ НА УПОРИТОТО ТЕЛЕНЦЕ ДА СЛУШКА МАМА ,ТАТЕ И КАКА

Ееее, да е жива и здрава Лилия! Много да радва мама и тати!   bouquet

# 169
 Да са живи и здрави с малката Лилия (страхотно нежно и красиво име между другото), скоро да са заедно и да се гледкат. Много щастие и късмет за мама Таня и малката принцеса. Two Hearts Two Hearts Two Hearts
ПП.А такааа, аз докат пиша другите мами вестителки известиха хубавата новина. Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 14:44 от Dendri

# 170
Madam Stasita  как ме изпревари  Crazy

Честито на новите мамчета !!!!

Аз да ви се оплача от 4 часа съм с контракции , като станаха на 10мин. отидох до болницата . Там ме прегледаха и се оказа , че съм с 4 см. разкритие и е още рано. Понеже ми е за първи път може да отнеме повече време и ме пратиха в къщи да си чакам  Mr. Green .

# 171
Galia1928 в кърмаческия форум има статийки за млечните прозиведения и там пише, че не само не е добре да се дават на бебето, а не е хубаво и ти да приемаш - най-вече краве кисело мляко...Аз хапвам да си призная, но не прекалявам!
За ядките - педиатъра ми каза, че предизвикват колики и са алергени. Аз лично ягоди похапвам по една-две, макар че и те са едни от най-силните алергени, както и мен...но за тях пък няма никъде написано, че има опасност от колики.

Незнам...за храненето според мен всеки сам си преценява. Лекари много - мнения много, да не говорим за книги.
Аз за стимулиране на кърма ям зелени ябълки, пия чайчето на Хип и вода много.

Aila - светът е ужасно малък! Simple Smile Гледам снимките и видях Руми и Стойчо, които са ми колеги. Simple Smile

TANIAB - Честито ти принцеса Лилия! Много радости да ви носи!

# 172
ааа, влизам да проверя какво става и опааа-ново бебенце-Честито на Таня-да й е жива и здрава принцесата   bouquet
Аз съм утре при Жекова и се надявам да я омилостивя и да ми предизвика раждането по някакъв начин, че вече ми писна:)
На Slavaa и всиччки очакващи голямото събитие днес или утре-много късмет и стиснати палци от мен:)

# 173
Ей Славаа, JeenySJ ... ама вие всичките ли мислите да ме изоставите и да раждате вече! А аз тъкмо бях приготвила тестето карти, да се забавляваме. Sad
Нищо де... да не съм егоист и аз. Blush Славаа, успех и на теб, щом е започнало, значи днес може да имаме и още едно ново бебче.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Знам, че всичко ще е наред - ти си готина и мотивирана мацка. Ако не родя и аз тея дни Rolling Eyes, поне ще ви дойда на свиждане докато съм за запис на тоновете. Wink

# 174
  • Русе
Елфичка, от 2 април е болничния.

Честита принцеса на Таняб! Да е здрава и много послушна!

# 175
  • Стара Загора
4естито на мама Таня най-сетне,да и олекне на милата  newsm68 newsm44 newsm68  да е здрава малката кукла Лили на мама бързо възстановяване  lovekiss lovekissСлаваа  Peace с теб сме ,4акаме хубавата вест

# 176
Dendri не се знае докторката каза че мога да родя и днес и след една седмица . При първескините всичко било възможно . Само дето не спира да ме боли  Sick

# 177
Споко Dendri, това моето е мисия невъзможна- според докторката  на моето бебе си му е супер в мен и няма да е скоро-така че може и ти да ме задминеш и да си седя сама в Окръжна ..нищо,ти вземи картите за всеки случай Simple Smile
Само да ви кажа,че миенето на прозорци, качването на стълби,дългите разходки, скачането, домакинката работа и секса изобщо не впечатляват моето бебе , къпя се с вряла вода откакто се помня- я дайте други методи за по-скорошно раждане:)

# 178
  • София
Цитат
Само да ви кажа,че миенето на прозорци, качването на стълби,дългите разходки, скачането, домакинката работа и секса изобщо не впечатляват моето бебе , къпя се с вряла вода откакто се помня
абсолютно вярно,ето ме мен жив пример Mr. Greenпреносваща вече 5-ти ден.
Утре ще ходя до Втора градска и там ще видя какво ще ми кажат,въпреки,че не ми се иска да съм на системи.Аз май ще съм третата след bani и taniab с упоритите теленца

Slavaa ,може пък болките да са сигнал за скоро раждане,т.е. днес или утре.Де тоя късмет и на мен Crazy

# 179
  • София
Давайте да изписваме тази тема,че явно числото 42 не ми е на късмет Joy
Пу-пу дано днес да има още родили Laughing

Общи условия

Активация на акаунт