114 прекрасни БГ стиха вплетени в арабска любовна поема

• 29 531
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Момичета благодаря за закуската и кафето  Grinning

марси дано наистина да се оправи детето  Praynig Praynig Praynig

След вчерашните избори в Кувейт за първи път в парламента ще има народни представителки-3 наброй.

блясък писах ти на лични и на мейла.

панда много е сладко  Laughing,тук пък е слънце и жега-да ти изпратя ли малко newsm78

# 226

Уважаема Софтуерна компания, Преди около година смених продукта ГАДЖЕ 7.0 с продукта СЪПРУГА 1.0, която произведе без мое знание веднага продукта ДЕТЕ 1.0, който заема ужасно много място на диска. Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът СЪПРУГА 1.0 се намесва когато отварям който и да е друг продукт, като го блокира. Така че продукти като БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ 10.3, ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ 5.0 повече не функционират. Понякога се появява вирус ТЪЩА 1.0, който разбива цялата система. Даже и натискането CTRL ALT DEL не става!! Още по-тежко е, че не успявам вече да отворя продукта НЕДЕЛЯ_СЕКС_НОЩЕМ 3.0.1, защото изглежда, че файлове като СЕКС_СЪБОТА_СУТРИН.ЕХЕ са повредени. Бих искал да мога да деинсталирам СЪПРУГА 1.0 и да инсталирам отново ГАДЖЕ 7.0 или пък някоя по-нова версия, но ми се струва твърде сложно и не бих искал да рискувам много, също и защото ДЕТЕ 1.0 ми харесва много. +++++++++++++++++++++

ОТГОВОР ОТ СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯ
 Уважаеми Клиент, Вашият проблем е често срещан сред потребителите. Но ръководството за употреба предупреждаваше (на последната страница), че минаването от ГАДЖЕ Х.0 към СЪПРУГА 1.0 носи рискове: СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение както ГАДЖЕ Х.0, а е Завършена Оперативна Система, направена за контрол на всички останали продукти. Вече не е възможно връщане към предишната версия ГАДЖЕ Х.0. Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който носи проблеми за съвместимостта с почти всички системи (това е установено!). Така че да го деинсталирате означава също и деинсталация на СЪПРУГА 1.0 (който между другото е роден от ТЪЩА 1.0). Винаги е по-добре да се изчака ТЪЩА 1.0 да се деинсталира от само себе си автоматично. Различни потребители опитаха да инсталират ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са огромни: ако случайно в този момент се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата ще откачи, създавайки вируса ИЗДРЪЖКА_ДЕТЕ.ЕХЕ и СИГУРНО_УНИЩОЖЕНИЕ.ЕХЕ. Ако се стигнете до този момент и инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0 повече не опитвайте да минете на СЪПРУГА 2.0, защото проблемите ще бъдат по-големи. Горещо препоръчваме ЕРГЕН 2.0 и всички версии на ГАДЖЕТА Х.0. Ако не сте го направили ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ГОТОВИ всеки момент да отворите продукта ИЗВИНЕНИЯ.ЕХЕ в комбинация с ЦВЕТЯ.ЕХЕ. Съветваме Ви да закупите пакета БИЖУТА с всички негови най-скъпи версии, пакетът НОВИ_ДРЕХИ, но само последните версии и ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ, защото помагат за по-доброто функциониране на СЪПРУГА 1.0. При всяка намеса на СЪПРУГА 1.0 веднага да се отварят ДА_СКЪПА.ЕХЕ и ИМАШ_ПРАВО_СКЪПА.ЕХЕ. Да се внимава с евентуално отваряне на РУСАТА_СЕКРЕТАРКА_С_МИНИПОЛАТА_НЕ_ОТГОВАРЯ_НА_ТЕЛЕФОНА, защото са несъвместими със СЪПРУГА 1.0 и могат да причинят необратими щети. Прилагането на СЕКС_СЪБОТА_СУТРИН Х.0 започва само заедно с ДИАМАНТИ Х.0 всеки път с нова версия. Благодарим Ви, че избрахте нашия продукт.

Мързелче ИСКАМ ИСКАМ слънцеееееееееееееее и жегаааа

# 227
Пандичка страхотни творения.Първото мисля че е на една група която съществуваше преди време Замунда банана бендс. Пееше шеговити текстове на фона на мелодията на известни песни.Но не съм 100 % сигурна. Но определено ми повдигна малко настроението - сигурно е заради времето което днес е едно мрачно подтискащо.
Желая приятен ден на всички дами.

# 228
Пандичка страхотни творения.Първото мисля че е на една група която съществуваше преди време Замунда банана бендс. Пееше шеговити текстове на фона на мелодията на известни песни.Но не съм 100 % сигурна. Но определено ми повдигна малко настроението - сигурно е заради времето което днес е едно мрачно подтискащо.
Желая приятен ден на всички дами.
Нямам идея откъде е.НО се радвам че ти е повдигнало настроението.Това беше целта .Иначе и тук е дъждовно и мрачно.

# 229
                   ДОБЪР ДЕН АРАБЕЛКИ!                                 Мързелче-благодаря за търпението.Албумът ми вече е при вас.Който иска може да го разгледа.Само да не се  изплашите от "красотата" ми. Monkey Mr. Green                     Благодаря на момичетата за кафето и закуската.Имах нужда от ободряване,че тази седмица плътно ми върви на безсъние.И хаповете не помагат.                        Марси-Дано рожбата се оправи по-бързо Praynig Praynig Praynig           Аз да бягам,че ме чака  1ironing newsm79 clean   Нямам търпение да ви видя.      Наде-надявам се да ми кажете кога ще бъде срещата.Ще направя всичко възможно да дойда.  bouquet                  Лек ден на всички! smile3525

# 230
Добър ден!    bouquet  bouquet

Надявам се сте добре. Аз от няколко дни съм в една фаза, в която се надявах да не попадна скоро – главобол и зъбобол заедно като това не значи, че имам проблем със зъбите – по-скоро е на нервна почва и желанието ми да пия нурофен и аулин надвишава мерака за кафе. А при мен мерака за кафе не стихва. Опитвам се да спя на една страна и си внушавам, че така не ме боли.
Вчера имахме гости на българска кухня – шопска салата, таратор и пълнени чушки с ориз.
Всичко вървеше добре и аз почти се зарадвах на социализацията и междуконтиненталната и междукултурната любов и разбирателство с нашите приятели и съседи. Нашата кулинарна касичка се пълни... казвам аз, че ще излезем на печалба!
Всичко върви добре, но в сряда ни местят в друг обект /място/, където ще живеем само двамата и веднъж на 5 дена ще имаме посещения от „основната база”.
Друго какво – преди по-малко от 40 минути станах свидетел на уникално преживяване, което не искам да се повтаря. Не си ближа раните, понеже рани нямам, но видях разправия между двама мъже, които се карат за чест и се опитват и да пазят приличие пред жена все пак.
Не знам защо колегата /турчина/ звънна у нас на вратата, без да се обади предварително. Държа да кажа, че аз не го чаках. Чистех си стаята. Естествено е минал през портала и не са го спрели там, понеже е колега. На портала питат къде отива и почти съм сигурна, че конникът им дава пари, за да казват кой идва, освен че записват и кръвното на баба ти.
Звъннаха на конника и той се окопити... Дойде при мен и пита „Чакаш ли посетител?” и аз казах, че не чакам. Ние сме на третия етаж. Моят стопанин се зареди на вратата. Отвори и го емна още отвън „Жена ми ли търсиш?” И той казва „Двамата търся!” и почна „Хайде бе,   хора, елате на пикник, елате на басейн, елате да се разходим, елате да се запознаем с местни хора, елате тук-там...” Моят мъж като чу за басейн, се почна „ти няма да каниш жена ми! Защо вчера не каза за басейна като бяхме заедно цял ден? Защо си дошъл, ти се натискаш!” реших, че може би турчина го гони депресията. Знам ли, малко е странно така някой да ти цъфне в 12 на обяд в неделя. Мъжът ми продължи „а ти дойде като аз съм у нас, а ако ме няма какво ли щеше да си позволиш?” Очаквах да се сбият, не защото съм много ненагледна, а защото си знам стоката. По едно време турчина-американец взе да пита има ли питки с риба – от вчера. Единият се опитва да смени темата, аз искам да кажа нещо – така нали да не е съвсем тъпо. Все пак преди да съм съпруга на този човек, ме познават не като развратна, но не и като „забита”.
За мен още е странно защо дойде сам – досега се идвал с американката, но тя се обади, че отива по едни чукари и даде на колко време да я търсим по телефон, и ако не се върне до еди колко си часа, да ходим да я издирваме, но ясно даде да се разбере, че иска да е сама.
Но дуо „Ориенталски страсти” надмина себе си и накрая като гледах и слушат достатъчно им казах, че ако не престанат, ще напиша рапорт. Турчинът как да е си замина.
Опитах се да обясня на мъжа ми, че момчето може би е дошло у нас само, понеже като е американката тук, той се съобразява какво говори... много глупава ситуация наистина. Едно тъпо мълчание, все едно, че аз съм го извикала. А аз да не съм луда да го викна, особено като се знае, че мъжът е у нас, или още по-лошо – не е у нас примерно. Графиците се знаят. Достатъчно е един телефон да се завърти, за да се знае кой кога работи.   
После минах традиционния разпит аз ли съм го извикала. Ядосах се много – не стига, че отивам да работя на майн, като някоя калугерка, ако и съм на сума години, ако съм искала,съм щяла да правя каквото си поискам и с който си поискам.... ей на, мераклии за тантра секс имаме даже.... И казах на мъжа ми, че те двамата са си измислили този театър и сега седим всеки в различни стаи.

# 231
Ха, ха сафар, най-добрата защита е нападението. Добре си го измислила - обвини ги в заговор и се измъквай чиста, какво ще се косиш...Аз се сетих как малко като се сгаджосахме с мъжа ми срещнахме един мой познат пред супермаркета, който взе че ми лепна една целувка изневиделица и бъдещият ми мъж направо се втрещи. А този познатия беше съвсем бегъл познат, направо и аз се чудя откъде измисли да ме целува, никога не беше го правил пък и сме се виждали някойло пъти покрай мои приятели...пък и този поздрав с целувките ужасно го мразя, не обичам физическа близост с кой да е, и с целувка мога да поздравя само много близък човек, мъжа ми, детето ми, сестра ми, тоест при хора при които изпитвам удоволствие от целувката, а ако е формалност я мразя,
...

# 232
ди тогава си само за тук -да видиш какво е -целувки се раздават наляво и на дясно  Mr. Green

блясък много сте хубави всичките  bowuu

Аз съм смазана-не стига,че жега ,ами се и хванах и къщата за гости да изчистя-но поне едно по малко  Grinning

# 233
уф, Деси, сестрите на мъжа ми целуват и силно притискат към себе си за няколко секунди...все едно много ме обичат, отврат...целувките за поздрав са характерни и при други народи - бразилци, французи...преди имах такива компании, много интересно става когато групичка от 5-6 човека се присъединява към друга групичка от 7-8 човека и всеки търябва да целуне всеки, и то по 2 или 3 пъти, зависи от конкретната култура...при тях естествено е и между мъже и жени, при арабите и пакистанците само при същия пол, а когато надвечер мъже хванати за ръце тръгнат да се разхождат бавно, достолепно...тгава ми е най-интересно

# 234
Днеска много слаба активност. Дали защото е неделя и сте се отдали на разходки и чистене не знам, но аз от скука си боядисах косата(не че нямаше нужда но не смятах да е днеска) или по-скоро да си оправя настроението че напоследък е едно...
Хайде свършвайте по-скоро разходките и чистенето и заподядайте  beer2 Popcorn lalalala

# 235
               Сафарче-не мога ти дам съвет за проблема,но пък вярвам че нещата със мъжлето ще се оправят PraynigМоже би и той знае ,че не е прав,но не може да подтисне ревността която изпитва от любов към теб.Моят мъж в първите години много ме ревнуваше,дори от семейните ни приятели,а сега не го показва чак в такава степен като преди. А за целувките-мисля че това навлиза вече като традиция между хората.Почти всичките ни приятели и роднини я практикуват,и забелязвам че понякога това води до раздразнение на отсрещната страна Mr. Green               Мързелче-то къщната работа край няма, а довечера седни в беседката на прохлада.Може пък да ти дойдем на гости да ни почерпиш със сладки и чай,и ще забравиш за умората. Grinning                    Радвам се че снимките са ти харесали.Ще гледам да попълня с нови  bouquet                   Ники-съгласна съм с теб.Много слаба активност днес.А ти защо си със скапано настроение?Сега като одобриш резултата от боядисването ще ти стане по-леко. smile3525                                                                                        http://www.youtube.com/watch?v=3dOCn2B35mo&feature=related

# 236
Хе-хе,Кате Марок-много е сладък твоя конник Laughing Я иди му направи чайче с мента или нещо друго любимо-и се праи все едно нищо не е станало Wink
Тая гореща арабска кръв е като клечка кибрит-бързо пламва,бързо и угасва Wink Wink
Ама си е прав де-тоя турчин-хамериканец де да го знаеш на колко екса е,ами ако се беше нахвърлил за тантри-мантри !?
Прав си е марокото да не се доверява на непознати.

Найра-нещо да кажеш?С Уни какво става?

Блясък-как е комшийката ти?

При нас пясъчна буря ли има newsm78Едно мъгливо такова...

# 237
Благодаря за песента арабски блясък.Много е хубава. Спомних се че едно време беше много модерно да се слуша арабско диско.
А пък за настроението какво да ти кажа. То по скоро е депресия  може би но трябва вече да мине защото дълго продължава.  Причината е една но не знам разрешение ще има ли скоро.
Не знам какво мислите вие по въпроса но аз мисля че ако обичаш някого правиш всичко възможно за да бъдеш с него (без значение дали си изморен или приятели или каквато и да била др.причина).  newsm78
  Не знам аз и преди го казах може би сме твърде различни с хабибито и затова не сме на едно мнение по въпроса или пък има нещо повече откалкото иска да ми каже  #2gunfire. Но се надявам в скоро време да разбера.

# 238
safar_maktoub , твоят марокнаец наистина много ревнив... Сега се замислям, че аз май съм по–ревнивата при нас. Но може би само външно е така. Моят човек досега никога не ми е правел забележка нито за дрехите (не че ходя с минижупи, но винаги съм с потник – раменцата ми все са на показ), нито пък че говоря на български в негово присъствие с мои приятели. които той не познава.

Само вчера имаше една случка, която веднага споделих с него, вярвайки, че той не е ревнив и че няма да й обърне внимание... Но на него явно му стана неприятно... и сега се чудя дали нямаше да е по–добре нищо да не му бях казвала. Какво се случи: пребирам се вкъщи с автобуса, живея в общежитие, проверих си пощенската кутия дали имам писма (а на нея е изписан номера на стаята, в която живея) и се качих в стаята ми. След 20ина мин се звъни, и едно явно притеснено мом4е ми казва HI, аз го попитах какво желае, кой търси (разговора е на немски, но той беше чужденец, тъмнокос за немец, пък и с акцент,но не познах от къде). А той отговри, че търсел мен, иска да се запознае с мен, имам ли време да се опзнаем, или да се срещнем друг път. Аз –  Shocked
Тогава си спомних, 4е същото момче седеше до мен в автобуса, и след това като си проверявах пощенската кутия застана до мен, и явно е видял къде живея. Е казах му веднага, че нямам нито желание, нито време...И му затворих вратата.

И така, казах на моя човек историята така както я написах  тук...и не му беше много приятно...В очите му сякаш четях недоволство, че други мъже ме гледат, и имат някакви желнаия за мен..Уфф откакто съм с него за пръв път се случва. Аз по принцип съм свикнала с такова внимание..и не им обръщам внимание на такива навлеци. Мислех си, че и той така ще реагира,но не..после цял ден мислеше за това..и ме питаше, ама как се казва, какъв е, покажи ми го, ако го срещнем, и т.н.
Ако беше европеец щеше да се разсмее, и да се майтапи с мен, че виждаш ли какви обожатели имам...Но той е различен, и сега се чудя дали не мисли, че и аз съм флиртувала..Което абсолютно не е вярно, аз дори не бях забелязала въпросния младеж.
Едно от поредните доказателства, че колкото си приличаме като характери и интереси, толкова и се различаваме като възприемане на света и възпитание. Сигирна съм, че и на него му е трудно, и прави много компромиси със своите светогледи, за да мога да бъда така каквато съм. Както Golden_Apple беше написала в една минала тема... Питам се до каква степен сме готови и той, и аз на компромиси..и до къде е границата ни да приемаме различното.
Халас..достатъчно мислене за неделя..днес е денят за мързелуване. Приятно  Grinning

# 239
На мен ми се струва, че това не е точно ревност, в смисъла, в който ние я разбираме. Май за замесени други понятия като чест, достойнство...понятия, които в нашето общество са се пообезценили. Поне такива изводи си правя от моя мъж, за ревнуване съм сигурна, че изобщо не ревнува, изобщо не му минава през ума , че бих аз бих започнала флирт...ако имаше и 1% съмнение че бих го няправила нямаше да се захване с мен. Чак понякога ми е обидно, че не ме пита къде ходя....Но ако някой обезпокои жена, която не му дава повод....ооооо тогава му пада пердето. Един път на работата му една китайка му се оплакала че някакъв друг клиент я безпокоял с настойчиви покани да отидат на кафе, той го беше изхвърлил направо,после 3 дни ми се възмущава как така ще досажда на жена, която си седи мирно и тихо. Честно казано ценя тези неща у него, не би се поколебал да защити някого на обществено място, не е от тези, които ще отминат с безразличие, или ще се покрият с вестника в метрото...Та може и твоя да не си мисли, че ти си флиртувала, а проблема да е точно в различното възприемане на света.

На Сафар конника, обаче, изглежда е особено тежък случай.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 20:19 от Monsoon_rain

Общи условия

Активация на акаунт