Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е Рамадан тази година?
Какво представляват ястието 'кеббе мелие' и десертът "халва"?
Какво представлява ястието 'качамак'?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е Рамадан тази година?
-
Какво представляват ястието 'кеббе мелие' и десертът "халва"?
Кеббе мелие е традиционно ливанско ястие, приготвено от два вида месо и булгур. Обвивката е направена от счукан или смлян на блендер месо, смесен с булгур, а плънката се състои от кайм, лук и кедрови ядки. Това ястие често се сервира заедно с хумус и табуле и е популярно в целия арабски свят. Халвата е сладко, приготвено от семената на растението халва. Той е популярен в много кухни, включително тези на Близкия изток и Средиземноморието.
-
Какво представлява ястието 'качамак'?
-
Какво означава никът "сахрауия"?
-
Какво означава думата "никях"?
разбира се,не искам да сравнявам тази случка с вашите отношения,но понякога мъжете стават много мнителни дори и без причина от наша страна. сегашния ми приятел също ревнува. но аз все мисля,че аз съм по-ревнивата. може би защото не го виждам всеки ден... и все пак се дразня,когато ходим хванати за ръка и разни нахалници започнат да го гледат натрапчиво,чак се дразня.
и понякога и той като забележи тези погледи и ми казва:" има ли ми нещо или съм си готин?!" и аз още повече се ядосвам... и мен ме гледат,но когато съм с него се правя,че не забелязвам. а ако спомена,че ме гледат и има хора,които ме харесват,той много се ядосва. ама като ме дразни с неговото "колко съм готин", явно трябва и аз да не си мълча.
! Виждам че продължава темата за ревноста.Мисля че ревноста е неизменна част от човешката душа,и не бива да си правим шеги с нея.
. Всъщност в моя блок живее едно сирийско семейство,което познавам,само че ги виждам много рядко.Съпругът е от Алепо,и беше приятел със сирийчето с което имах връзка преди 15години.Да не би за тях да става въпрос?Ако искаш ми пиши на ЛС.
И на мен ми прави впечатление,и то отдавна,липсата на
,върнете се при нас . Момичета до утре.Лека и успешна седмица на всички.