Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е Рамадан тази година?
Какво представляват ястието 'кеббе мелие' и десертът "халва"?
Какво представлява ястието 'качамак'?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е Рамадан тази година?
-
Какво представляват ястието 'кеббе мелие' и десертът "халва"?
Кеббе мелие е традиционно ливанско ястие, приготвено от два вида месо и булгур. Обвивката е направена от счукан или смлян на блендер месо, смесен с булгур, а плънката се състои от кайм, лук и кедрови ядки. Това ястие често се сервира заедно с хумус и табуле и е популярно в целия арабски свят. Халвата е сладко, приготвено от семената на растението халва. Той е популярен в много кухни, включително тези на Близкия изток и Средиземноморието.
-
Какво представлява ястието 'качамак'?
-
Какво означава никът "сахрауия"?
-
Какво означава думата "никях"?

закуска в леглото.... кафенце...разходка в зоопарка.....разходка в ловния парк...вечеря и ...... купил ми е разкошен спален комплект.....
попаднахме там точно когато им сервират обяда
всички зверове плющяха пуми ягоар лъв тигри ....само мърдок си обикаля и не си доближава храната. боже от къде се появи един мъж дето се грижи за животните девойчета казвам ви умрях от страх като подлудя това тигре мале като отвори едно гърло хвърля се по решетките и реве ама силнооооооооо с такъв злобен поглед е гледа мъжа абе направо го гледа в очите и иска да му каже ей ся ако те лепна ще изям с парцалите много агресивно беше настроено котето....питах аз нали сам си любопитничка викам аби човек тва тигре кат те видя откачи бе ще пригрезе решетките ??? ....той вика да той ми е сърдит и вече трети ден отказва да се храни иска да изяде мен

))) най-лошия вариант е ако той се върне,но аз не получа работата:(
.
а тая година ще е и доста топло,Аллах да дава барака на всички постещи!