Къде в Бургас (17)

• 45 365
  • 458
  •   1
Отговори
# 330
дами,изумена съм от информацията която има на страниците на темата  bouquet.Изчетох последните 3-4 теми,но май не можах да намеря отговор(защото го има като зададен въпрос)за детски фризьор

Специално детски фризьор имаше преди в битовия. Една лелка, която много хвалеха. Не стига, че с подход към децата, но и с прическите се справя!  Crazy
Иначе моето момче го подстригвам където падне. Просто питам фризьорката дали подстригва деца, но тя неговата "прическа" е 2 и 3 номер с машинката за точно 2 минути! Simple Smile

# 331
Момичета търся спешно чаши за черен хайвер. Някой да е мяркал някъде в Бургас и съответно цена?

# 332
дами,изумена съм от информацията която има на страниците на темата  bouquet.Изчетох последните 3-4 теми,но май не можах да намеря отговор(защото го има като зададен въпрос)за детски фризьор

Да аз питах скоро. Накрая постъпих като Уиш, влязох в един салон и питах подстригват ли деца  Peace

# 333
  • Бургас
И при  Надеждица може да отидете ,тя също подстригва и деца  Peace Интересното е ,че при нея стоя мирен ,а при мен и баща си само мърда .
Но мен пък ме мързи да го водя на фризьор и зимата го подстригвам аз ,като нямам момиченце   да се упражнявам ,на него  Mr. Green ,а лятото баща му с машинката.

# 334
  • Бургас
Моя син го водя на Батак 4 у-щето за фризьори-Оля е страхотна и с децата и с прическите )))

# 335
  • Бургас
Момичета търся спешно чаши за черен хайвер. Някой да е мяркал някъде в Бургас и съответно цена?
Такива чаши видях в Пиргосплод - склад Савели - продават ресторантско оборудване. Предполагам, че навсякъде в такива складове и магазини ще има

# 336
  • Бургас
И при  Надеждица може да отидете ,тя също подстригва и деца  Peace Интересното е ,че при нея стоя мирен ,а при мен и баща си само мърда .
Но мен пък ме мързи да го водя на фризьор и зимата го подстригвам аз ,като нямам момиченце   да се упражнявам ,на него  Mr. Green ,а лятото баща му с машинката.
и моята мацка е послушна при Надеждица  Peace

# 337
Такива чаши видях в Пиргосплод - склад Савели - продават ресторантско оборудване. Предполагам, че навсякъде в такива складове и магазини ще има

Благодаря ти. Пратих снабдителя да провери.   bouquet

# 338
  • Бургас

надявах се ти да идваш насам и да си уговорим среща, пък то ..... за работата ставало въпрос  Rolling Eyes

# 339
  • Бургас
Знаете ли дали още съществува магазина,в който продаваха тестери на парфюми?
Някъде в района около младежкия беше,няколко пъти съм го откривала случайно,иначе не знам къде е точно.

# 340
  На "Патриарх Евтимий" около 50-ти номер. Ако знаеш къде е кабинета на Ковачева точно до него е

# 341
  • Бургас
Май не го знам този кабинет,но ще намеря улицата,ориентира ме добре. Само малко да ме пусне мързела,че да изляза от офиса. Blush

# 342
 Joy Та ако те пусне мързела /щото мен не ме пуска/ тръгваш по улицата покрай оградата на училище "Иван Вазов" /с/у спирката на НХК/ завиваш втората в ляво и гледаш магазините от ляво  Grinning

# 343
  • Бургас
 Hug  bouquet

# 344

надявах се ти да идваш насам и да си уговорим среща, пък то ..... за работата ставало въпрос  Rolling Eyes

Я кажи за каква среща говориш. Аз пак мога да дойда.

Общи условия

Активация на акаунт