Къде в Бургас (17)

• 45 379
  • 458
  •   1
Отговори
# 345
Днес видях в магазинчето срещу нас дрешки от Ла редута.Точно до Мартинели на Патрирх Евтимий има 3 гаражчета едното е хранителни стоки, другото е дрешки,третото захарни изделия.Някоя мама питаше дано прочете.

# 346
  • Бургас
благодаря за отговорите,но къде е Надеждица?Само да вметна ,че това за детския фризьор не е прищявка. Просто никога (2 год)не съм постригвала сина ми ,а косата му е дълга повече от една педя,и понеже е много къдрава мисля ,че не бих могла да се справя сама

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 17:34 от Sorsha

# 347
  • Бургас
благодаря за отговорите,но къде е Надеждица?Само да вметна ,че това за детския фризьор не е прищявка. Просто никога (2 год)не съм постригвала сина ми ,а косата му е дълга повече от една педя,и понеже е много къдрава мисля ,че не бих могла да се справя сама

От моя пост надолу ,има и адреса даден :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=287064.msg10261066#msg10261066

# 348
Кори за суши. newsm78 В метро няма.

# 349
  • Бургас
Кори за суши. newsm78 В метро няма.
имаше, сигурна съм  Thinking

# 350
  • Бургас
Взимала съм от Пикадили  Peace

# 351

Благодаря ти. Пратих снабдителя да провери.   bouquet
надявах се ти да идваш насам и да си уговорим среща, пък то ..... за работата ставало въпрос  Rolling Eyes

Срещи се уговарят в отчетната тема!!!
...а с мен не искаш ли?   smile3503

# 352

Салона на Надеждица е точно на гърба на Акушер-гинегологичната клиника на д-р Михайлов в к-с "Братя Миладинови". Като минеш отзад клиниката ще видиш салона, има и зелена табела.

# 353
Днес търся термометър за месо. Да ме насочите къде да търся такова нещо.

# 354

а такова нещо къде има в Бургас? мисля че поднос се казва  newsm78

не ми трябва за подарък луксозно, може и по-обикновено, но да може хем за хапване да служи, хем за лаптоп

# 355
  • Бургас
paola2 , виждала съм в един магазин за професионално кухненско оборудване, ако не се лъжа (за дигиталния съм сигурна, че имаха, за кръглия не си спомням) Намира се в пресечката на Богориди срещу р-т "Адонис"
А, и за още едно място се сетих, че може да има - то пък е срещу хотел-ресторант "Форс". Имат телефон за връзка в сайта, ако искаш им звънни, че аз колкото пъти съм минавала покрай тях, те все е било заключено  Grinning
ето това им е сайта

# 356
Термометър за месо ,бях писала по горе във питането за ресторантси инвентар "Сандра" в блока на околвръстното,кооперцията е синя на Сан сити,около 26лв е испански.

Да и Irra ти е дала добри координати.

а такова нещо къде има в Бургас? мисля че поднос се казва  newsm78

не ми трябва за подарък луксозно, може и по-обикновено, но да може хем за хапване да служи, хем за лаптоп
А това го гледах в Мола магазина срещу Esprit на пърия етаж, за обзавеждане на дома "Genius" питах за цена около 80лв беше. Малко соленко ми се вижда.

# 357
Момичета златни сте.   bouquet Благодаря ви. Изпратих човек да купи.

# 358
  • Бургас
Ками*. такава масичка съм виждала в Домо Стил (до Кабелния завод). Около 40-45 лв. сякаш бяха, ако не ме лъже паметта де!  Rolling Eyes

# 359
  • Бургас
Ками за по-близко такова нещо съм виждала в магазина с немските стоки на Богориди срещу Бургасцвет май се падаше.  Само че беше кафяво дърво Peace

Общи условия

Активация на акаунт