Къде в Бургас (17)

• 45 360
  • 458
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Ками, такава масичка бях купила от Кампари миналото лято. Обади и се дали има още, защото цената беше под 30 лв. Wink

# 361
  • Бургас
Ками, на ъгъла на Шипка и Лермонтов също има един магазин за немски стоки и има доста голямо разнообразие на стоки. Ако ти е наблизо можеш да провериш.
Опитвах се да си спомня дали съм виждала точно такава с крачета, но не мога ....  Embarassed

# 362
Здравейте майчета!
Искам да Ви попитам виждали ли сте в някой магазин в Бургас този комплект от две животинчета? Той е от серията Поли Покет, но е без куклата, само животинчетата са.
Търсих във всички магазини, но няма и единствено в Хиполенд не съм проверила.
Благодаря!

# 363
Сладкишка в Хиполенд май видях преди няколко дни такова  Thinking

# 364
Благодаря ви момичета, ще проверя.   bouquet Страшни сте  Heart Eyes
Наистина искам да я видя и тествам преди да я купя, а не по нета, защото я търся за лежащо болен.
Нямам претенции за цвят и красота, а са ми от значение по-скоро размера на плота и устойчивостта. Така също дали ще е удобна за хранене, писане и работа с РС. Утре ще пообиколя  Peace
Още веднъж много благодаря  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 365
Сладкишка в Хиполенд май видях преди няколко дни такова  Thinking

Ренито, големи благодарности!
Само там не съм ходила. Всички други магазини овършах.
  bouquet

# 366
Някъде в "Зорница" мога ли да си принтирам документи от СД?

# 367
  • Бургас
Фльор, не ти трябва да ходиш чак до "Патриарха" Съвсем близо до офиса ти има тестери и то на супер ценички.

# 368
Търся закачалки на едро. Ако може 100бр по 10стотинки ще е супер.

# 369
Фльор, не ти трябва да ходиш чак до "Патриарха" Съвсем близо до офиса ти има тестери и то на супер ценички.

Ми сподели де...

# 370
  • Бургас
Знаете ли дали още съществува магазина,в който продаваха тестери на парфюми?
Някъде в района около младежкия беше,няколко пъти съм го откривала случайно,иначе не знам къде е точно.

Фльор за тестери в картонени кутии който са или за  дубайските парфюми питаш?
от тестерите съм виждала в Славейков в една парфюмерия близо до билата, а за дубайските съм си взимала от Средец,

# 371
  • Бургас
Последния беше в грозна картонена кутия,но парфюма си беше перфектен.Я ме светнете къде в моята махала има магазин,че вчера пак се облизвах в редовните магазини.Ми няма да дам пък за 50 мл 109 лв,много ми е. Crossing Arms

# 372
  • London, baby
На ул.Фердинандова има такова магазинче с тестери. (до бившето златарско магазинче "Златно слънце")

# 373
  • Бургас
В парфюмерията на хотел "Плаза", на самата ул. "Богориди". Вчера се сдобих с поредния, еми няма такива цени, честно ви казавам!  Hug

# 374
  • Бургас
Вчера влизах да питам за боя за коса,как пък не забелязах. На всичкото отгоре момичето ми е приятелка. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт