Отговори
# 180
  • Sofia
Мариско, мъж Близнак си отглеждаш  Mr. Green Моят е в петък  Flutter ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА СЛУША, ДА НОСИ ПАРИ, ДА МЕСИ КОЗУНАЦИ, АБЕ 100 ПЪТИ ПО ТОВА, КОЕТО Е!!!  Hug

# 181
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛОТО НИ ГАЛЧЕ!  bouquet Heart Eyes МНОГО ЩАСТЛИВА  И СПОКОЙНА! Hug

Марис, да ти е жива и здрава половинката!  ura По-малко ядове, повече усмивки и на трима ви. Hug

ПП Пепи, още веднъж, съжалявам за срещата. Embarassed

# 182
Добро утро! Много ви благодаря за милите пожелания!   Hug и да ви се връщат!
Ади от днес е на градина! Е, утре е уикенд ама все пак един ден си е един ден!

ГАЛЧЕ, ДУША! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО ЛЮБОВ, КЪСМЕТ, ЗДРАВИ НЕРВИ (и ръчички може би  Joy) И  НА РЪЦЕ ДА ТЕ НОСЯТ ТЕЗИ МЪЖЕ!

# 183
Ей, ранобудни мацки  Hug благодаря за поздравите  Heart Eyes

ей тук нещичко за почерпка

Който е на диета, да го ползва младежа с по-други цели (кардио  Joy)

днес ставам на 31, малеее  ooooh! на акъл не съм мръднала, ама имам бели косми вече  Mr. Green следователно белите коси не са от мъдрост, а по-скоро от ядове. Ще се боядисвам и ще се мажа с кремчета  Crossing Arms

# 184
Честит рожеден ден, Галл! Здраве, късмет и много щатие!
Да си все така позитивна и с чувство за хумор, дори и в трудни моменти
!
  Hug

# 185
Докато ти избера цветята и ти си писала, Галл. Мерси за почерпката. Ще се възползваме  Joy

Марис, един ден на градина за седмицата, но си пак добре. Дано не боледува толкова вече миличкият.

Ния,  Hug не се притеснявай. Другият път ще се видим  Grinning  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 10:23 от Nomadic

# 186
Честит рожден ден, Галлче! Бъди здрава, щастлива и с много късмет в живота! Весело посрещане на празника!        bouquet       bouquet       bouquet

Мариска- на патерица ЧРД на твоята половинка!  Да е жив и здрав!       bouquet

# 187
  • Sofia
Галюшка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила!!!   bouquet Да си ни жива здрава и все така бодра МАМА НА ДВАМА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Таз' торта нещо ме изкушава  Mr. Green

# 188
Таз' торта нещо ме изкушава  Mr. Green

Коя част  Joy

# 189
 nbirthday newsm67  Gift  ura  bigdance2 Tada baloni happy bd hbday bdbaloni baloni newsm20  Party Time Tada  bigdance2 Гал да си жива и здрава и тримата мъже -е двамата малкит екато попорастнат да те носят на ръце и да не си лоша свекърва. Mr. Green
Марис Честит рожден ден на любимия ти и нека това което ти си пожела -да работи по малко но да получава повечко парички за да си е повечко време с вас.Бягам че някой е напълнил памперса и е осфирепял от глад и събра квартала с рева си

# 190
Галче Честит Рожден Ден! Да си здрава, щастлива и все така прекрасна!

Марис Честит Рожденик!

# 191

Галче, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много щастлива  Heart Eyes

# 192
Ей, къде сте, хора!? Какво е това затишие   Thinking

Ние имаме билети за 3 юли, та живот и здраве след месец ще сме на бг земя Simple Smile
Вчера бяхаме на басейн и Ади днес е с възпалени очички! Не знам дали е от водата или е конюнктивит! Какво да ви разправям....

# 193
Ей, къде сте, хора!? Какво е това затишие   Thinking

Пред буря  Joy

# 194
  • Пловдив
Каква буря?  Rolling Eyes  Я да пийнем по едно капучино!

И честит празник и от мен на вчерашните празнуващи! Да са живи , здрави и винаги млади!

Общи условия

Активация на акаунт