Отговори
# 165
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАДКИТЕ НИ ДЕЧИЦА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мариска, не знам дали Панадола е удачен, като го боли коремче  Confused Той май ще раздразни повече. ПО-скоро дай нещо да го облекчи (последния път педи ми каза, че може 1 бусколизин  newsm78) Ако зачести повръщанията, дай нещо и за това. Аз 3 дни изкарах с адски коремни болки и опити за повръщане. Отдавна не ми се беше случвало такова нещо  ooooh!

Варицелке, да се оправяш  Peace Grinning

Аз не знам днес с какво да зарадвам Габриел  Confused Ще се огледам да измисля нещо. Времето е толкова гадно, че май никъде няма да можем да отидем след градина  #2gunfire

# 166
Честит празник на всички дечица! Да са живи и здрави, усмихнати и обичани!         bouquet      bouquet       bouquet

# 167
Честит празник на всички дечица! Да са здрави и усмихнати!

Марис - дано бързо да мине!

# 168
Честит 1ви юни  Heart Eyes
Марисче бързо оздравяване!

# 169

Добро утро мили момичета!

Много дъжд, много нещо...поне Англия да се казвахме Mr. Green

# 170
Добро утро!
Хайде, нали е лято стига с тези дъждове!
Най-накрая имам раздвижване на кантара и то надолу!  Party След толкова зор веме беше!  Joy хайде да видим колко ще продължи
Ади е с ентеровирус. Слава Богу нощес не повръща. Днес е по-добре, не е вдигал Т, даже искаше да яде сутринта. Дано вече да сме минали гадното

# 171
Добро утро  Grinning

Поли, пък тук е едно слънчево тези дни - чисто, синьо небе  Grinning Чудно Simple Smile

Марис, много вируси лови Ади по катарско. Хубаво е, че минава и дано да е здравичък занапред сладура  Hug Ха честито и за свалените килограми! Усилията ти са възнаградени  Grinning Все надолу да върви кантра, докато стигне до желаната от теб цифра Grinning

Светли, дано не вдигаш много висока Т и да не те сърби много. Ще си откараш месец у вас, ако децата не са я карали.

Съни, спомен нямам дали ви честитих возилото.  Embarassed Много е хубава колата, дълго и безаварийно да си я ползвате   bouquet

# 172

Хайде пак на работа Peace

# 173
Честит празник на всички малки и големи деца и възрастни който се чувстват като деца.МАлко на патерица но от миналата седмица не съм писала.Нали бях болна, Cry Sad уви започнах антибиотика Агументин .Взимах го едва 5 дена.НЕ ми се искаше чрез кърмата да го давам на малкия.Опитах да не го почвам но уви накрая така ме болеше гърлото та едва преглъщах. Малкия премина на АМ и естествено първата вечер си хвърлих кърмата и постенно ми намаля.Снощи даже се скъсах от  newsm45 cryче кърменето ми беше едва 3 седмици и малкия надали ще му стигне дори да почна отначало.ЛЪчо-мъжа ми се чудеше какво да ми помогне но уви така е било писано.Даже вчера НОЙ така ме стреснаха че от там минамаля още повече кърмата.НА 30 ми превели според тях целия последен болничен,но след като видях по банкомата и разпечатка от банката за тегления и с колко ми  езаредена сметката се оказа че ми липсват над 280 лв и като се притесних къде са.Веднага звънях на счети,и до ной и всеки вика еми незнам.Мъжами каза майната му на тези пари,но не може так амайната му не е лев и два.Та днес също  newsm45 cry Sad за дето не мога да си кърмя детето но колкото толкова.Съжелявам че ви занимавах с мойте проблеми.ХУбавата новина при мене е че майка доста бързо се възтановява което ме
 newsm44 newsm68 newsm44,щото ми бяха казали че повече от 1 година ще се възтановява но като гледам ще  е по рано.
Съни Честито  travelсъс здраве да си я ползвате.Аз също се сетих първо за  preggoза тебе или Тайги но само ми мина тази идея през главата
Пепе аз също не съм голяма чистница,но държа да си прибира играчките и мръсните дрехи да се слагат за пране,щото аз не съм длъжна да ги следя с баща й кое обличат и вечерта да им го искам за пране.Много добре знаят къде седят мръсните дрехи.Виж играчките свекърва ми я я е научила тя да й ги събира докато беше 1 седмица при нея като бях в болницата с малкия и тук вика татко или аз да й ги събера.АЗ взимам един плик и го слагам 1 ден до кофата на втория ако не си ги събере отиват в кофата и детето със  newsm61 newsm45 си ги събира обвиняваме че съм лоша и не я обичам но да се научи на ред.СЪблича се и си захвърли дрехите на някъде и после ми се кара като бащай що не са изпрани и като й кажа няколко пъти че не са на место да видиш как вечерно време си ги слага за пране.Не стига че  newsm64  food002 newsm29 newsm28 newsm79 newsm75 1dishes wash 1ironing hang където не обичам да готвя но понякога се налага а сега и с малкия по малко върша тези неща да й събирам играчките и да й следя кой дрехи са мръсни просто няма да стане.Е снощи се разлигави и н еси събра играчките и аз взех един плик и до кофата за боклук и всички дрехи който намерих по дивана и стола отидоха за пране,и после с баща й сутринта къде ми е ака съм възпитана от майка още от дете че трябва да е подредено детето,ако от сега не я науча да е подредена биши го бегал.
Светли скорошно оздравяване.
Оставям ви мацки че малкия не го интересув аима ли дъжд ,буря и т.н на вън иска да е все на вън .ДОри и в дъжда излизахме миналата седмица.Щурчо Laughing

# 174
Момичета, черпя ви, че нашия тати днес има рожден ден! Да ни е жив и здрав, късмет и по-малко полети за повече парички  Mr. Green

# 175
Пепе, истина е, че Ади повече боледива тук, защо така не знам! Просто нямам думи!
Роси, кофти за кърмата, ама голяма работа пък! Ей, колко бебета има отгледани с АМ! Сега ще можеш да си пиеш поне  Joy

# 176
Марис, да ти е жив и здрав мъжът!  bouquet
Роси, не се ядосвай за кърменето, и без това си много изтощена, а тоя  мъж тепърва знаеш ли колко ще иска да яде Hug
Тука наистина времето е разкош тези дни, Миро сглоби една маса с пейки като тези от бирариите по морето и с децата по цял ден бяха на двора. Аз ги слушах от леглото, изолирана на втория етаж и само тяхното щастие ме възпираше да не рева непрекъснато SadВече почти нямам Т, но съм все така опустошена......Сестра ми твърди, че съм била много суетна, та затова съм го приемала толкова тежко, но истината е че това е гадост неземна и всички новопристигащи в Англия трябва да се ваксинират срещу това( аналогично на тропическите ваксинации за други страни). Свито ми е сърцето за крайния изход. Praynig Миро само ме питаше какво искам , за да не ми останат белези. Накрая казах радио, човекът ми донесе радио - уредба с колони, дано хване дикиш ( така ли се казва newsm78) Така, като се оплаках, май ми стана по- добре HugИзвинете ме и благодаря, че ви има    bouquet

# 177
Мариска, да ти е жив и здрав съпруга и много да те слуша Wink Той от послушните изглежда, ама знае ли човек   bouquet
Svetlili айде вече да оздравяваш  Hug пускай снимки на двора, да се радваме и ние

За себе си нямам какво да кажа Crossing Arms

приятна вечер

# 178
За себе си нямам какво да кажа Crossing Arms

е, хайде сега - маникюр нещо, нова чанта...действай Simple Smile Аз днес се сдобих с нова чанта и съм супер хепи(както се казва)

# 179
Мариска, благодаря за почерпката Simple Smile Да ти е жив и здрав мъжа и все така добре да ви гледа с детето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт