Отговори
# 150
тюх не познах  Simple Smile Честита да ви е  Heart Eyes

# 151
тюх не познах  Simple Smile Честита да ви е  Heart Eyes
Joy  Joy  Joy

Добро утро на всички! Хайде днес е петък! При нас уикендът вече дойде!

Аник, ти какво направи...? как беше купонът?
Пепе, какти се отразява ергенския живот  Mr. Green Как е Тео?

# 152
  • Plovdiv
Съни, честито и безаварийно. Hug Много е хубава. Grinning
Марис, имам колежка, която след няколко години опити да отслабне с диети, гладуване и още щуротии /спазваше всичко, защото е инато магаре Laughing/ не смъкваше и грам. Shocked На края тръгна ежедневно на фитнес и резултата беше бърз и поразяващ. Laughing Върна си старата форма за отрицателно време. Всичко е до организъм. Wink Аз отслабвам с глад, достатъчно е да спра хляба и съм с три надолу за дни.
Иви, следващият път, следващият. Joy

# 153
Абе, Нийче и аз бях така като теб! Ама бях!!! След 30те нещо се случи!  Shocked Сега и аз съм се навила та ходя вече на фитнес, днес играхме аеробика с Ади вкъщи, утре пак, в неделя на тенис и така ще видим какво ще стане. Гледам какво ям и пия някакви натурални хапчета уж за подпомагане за сваляне на кг. Да видим след един месец ще кажа. да не ви досаждам  Embarassed

# 154
Не досаждаш  Heart Eyes аз сега ще трябва да заслабна малко за една сватба, че не мога да се намъкна в дрехите  Crazy Не се смейте моля ви!

# 155
Добро утро  Grinning

Марис, страшна работа сте с този уикенд, започващ в петък.  Grinning Запознах се преди седмица с един колега от вашия край, от Бахрейн. Беше дошъл в командировка заради някакво обучение. Голям образ Simple Smile
За ергенския живто няма какво да кажа. почти не се виждаме с мъжо - имаме изпити и двамата, работим и... Аз трябваше тази година да завърша, но смених специалността, та догодина ще е последна. Лятото, когато изпратим Тео пак в П-в за ваканцията, сме планували да го ударим на живот  Mr. Green  Joy

Съни, честита кола! Много е хубава! Дълго и безаваройно да си я ползвате  Hug

Ния, трогната съм от вниманието. Не се притеснявай за смените Hug

Иви, това бих казала е добър повод да се поразходиш по магазините и друг тоалет да купиш  Party

# 156
  • Sofia
Съни, страшен цвят, любимя ми  Peace да си я карате леко и безаварийно  Hug
Maris, моя съвет е за да си забързаш метаболизма, да ядеш по-начесто и по малко, както и много кардио ( аеробика, тенис... демек пот да се лее Simple Smile )
При нас уикенда тази седмица идва чак в неделя... утре ще си работим като добри деца..

# 157
чакайте, чакайте малко, тамън  потръпнах ...... а то кола било, моля ви се  Crossing Arms Аз веднага за Тайги си помислих, че има да ни споделя нещо  Whistling ще си чакам още  Crossing Arms

и аз смъквам по-бавно този път  Confused иначе най-ефикасно от ядове свалям, ама сега никой не ме ядосва напоследък и ей го, засстопорих ги тея 58 кг и няма мърдане, а трябна 50 да  стана като преди  Flutter

Съни, даа ви е честито возилото и много приятни пътища да изминете с него  Hug

# 158
Галче и аз за Тайги си мислех  Mr. Green

# 159
  • Sofia
Съни, ЧЕСТИТО!!! Доходна и безаварийна  Mr. Green Е, аз бях сигурна, че не е бебе - знам ти нагласата  Crossing Arms Пък Тайги не я питаме Wink Стаята на Яни е страхотна  Peace
Мариско, много хубаво беше на нашия купон - събрахме се всички без 5-ма, които са в чужбина. ПОвечето ми съученички са супер мацки, само 2 са понапълнели  Grinning Аз изорвих един албум от бала и много се смяхме какви идиоти сме били  Grinning Много се радвам,ч е ги видях  Hug
Аз в дебата за отслабването няма да се включвам,ч е ще стана досадна  Embarassed
За крем- сега чакам да ми пристигне Shiseido Bio-Performance. Винаги взимам еднакви крем и околоочен. Свършват за едно и също време. Ползвала съм кои ли не, всеки път ги сменям, за да не се насища кожата. Май само Клиник и Есте/Ести Лаудер не съм  Confused (а, и La Prairie, но по една друга причина  Money) Shiseido ще ползвам за първи път, но много хвалби чувам и чета. Ще видим Wink

Все пак - за отслабването Wink Малко въглехидрати от типа сложни и съсредоточени в първата част на деня, хапване през 2 часа, много вода и кардио-тренировки. Може и без тренировки да се свали, но тялото ства отпуснато и слабее отгоре-надолу. С тренировки се сваля по-бавно, но по-красиво!

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 09:14 от aniK

# 160
Здравейте! Тези дни ще си чета тука, че имам варицела SadКак я домъкнах, не знам. Сега като си помисля, че и малките сигурно ще я изкарат.... ooooh! А времето е просто разкош!
 Миро отиде с децата да купи маса и столове за градината и ще се припичам там. Тайги, ти май я изкара, как се чувстваше, аз съм направо смазана .....Хубав ден на всички!

# 161
Светли дано минава бързо и максимално леко  Praynig

# 162
Добро утро! Къде сте, ей!  Crossing Arms
Свтлили, и ти на дърти години подкара шарките! Бързо да минава без много сърбежи!
Аник, аз за Shiseido гледах едно филмче в Сингапур и много се бях впечатлила. Може и аз да ги пробвам. По принцип обаче не държа да са от една и съша фирма кремовете ми, като логикат ами е, че на всяка фирма съставът на кремовете им е сходен, та като ги съчетавам повечко неша поемам  Joy La Prairie са бая скъпи, но супер изглеждат. Бях ги гледала на някакъв полет, обаче, че бяха поносими поне за един опит! Аз също съм доволна и от L'occitane, честно казано не съм обръщала внимание дали ги има в бг.
Ади пък нощес повърща малко не знам защо!  Shocked Ама си изкарах акъла и дне реших да си го оставя в къщи, а нали си му е и празник! Дано само да не е някакъв вирус!  Praynig

МОМИЧЕТА, ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА! САМО УСМИВКИ ДА ГРЕЯТ НА ЛИЧИЦАТА ИМ И ДА НИ ТОПЛЯТ СЪРЦАТА! А НА ТЕЗИ ОТ ВАС, В КОИТО ЖИВЕЕ ЕДНО МАЛКО ДЕТЕ - КУПЕТЕ МУ СЛАДОЛЕД ДНЕС

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 08:56 от Maris

# 163
Честит празник, малки, големи и още по-големи  Hug
ПОжелавам ви милион и 1 сбъднати желания  Heart Eyes

Мариско, може да е преял Ади, или просто някоя храна да не я е понесъл. Ако не се повтори,  значи е това, а ако се повтори, значи вирус е гепнал. Дано да не се повтори.

Светли, бая си го закъсала. Спомням си, че Тайги доста се оплакваше от сърбежа и видя зор. Чувала съм, че при възрастни протича по-тежко, то затова е добре дечурлигата да го изкарват и да минава.

Давам си сметка, че нито една от споменатите марки козметика не познавам  Embarassed А одъртех и трябва да започна да се мажа с нещо  newsm78 Досега само на Avon ползвам разни работи, че ми е по-лесно, ама ...

Какво подарихте на мъниците за празника. Ние не се класирахме за обиколка по магазините и чакам мъжо довечера да спаси положението  Embarassed

# 164
Галче, май е вирус, мааа му. Оплаква се, че го боли коремчето и лежи сега, а ми се вижда и топъл. Не знам дали да го водя на лекар и какво да му давам не знам, освен панадол...
Иначе ние му взехме едни гумени животни(към колекцията, много е фен), заедно с книжка за водни животни и мъжо ми бепше носил една писта от Hot Wheels преди време и мислим сега да му я връчим. Иначе имахме запланувано ходене за сладолед и взене на гондола, ама май няма да стане за съжаление
А за кремовете - казвай на Иван ако иска готина и млада жена, да действа  Joy

Общи условия

Активация на акаунт