Отговори
# 135
  • Остров Приятелство
Добро утро,

GALL78 Много сте хубави! Пу,пу,пу!
Цитат
Дарко вечерта си изпразни джобовете от пясъка навсякъде  ooooh! 35 бих го с чехъла направо като баба Цоцолана. Ефектът - Дарко тича и се залива от смях, аз го гоня да гго бия
То си е за смях hahaha Joy
Вещи Прекрасно е, че са те признали! Честито!
pipiole Радвам се, че прочета тази редове! Как сте сега? А ти как си?
mama rosi Всичко ще си влезе в ритъм - ти само спокойно. Hug

Ето и снимки от заветния ремонт. Laughing
Търпя критики, и най-вече похвали. Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382012
парола - 050910

Яни, както мисля споделих вече, много и се радва. Въргаля се нон стоп там, направи си парти по повод стаята и е ужасно горд, че е ГОЛЯМ. Heart Eyes
Сега за сега спи там само следобед, вечер още не, но мисля, че по-скоро проблема е в мен - страх ме е. Сега ще купувам бебефон, моля ви се. Crazy

Ние събота заминаваме на моренце и сега ще подготвям багаж и се настройвам - ууух как ми се ходи. Sunglasses.....и тези дни ще Ви се похваля с още нещо - пукнете се! hahaha Joy

# 136
бебе  Mr. Green
прекрасно сте си го направили  Heart Eyes

# 137
  • Sofia
Sunny, прекрасно си се справила, много е свежа стаята, но чакаме и малко по-разхвърляни снимки да видим  Mr. Green и снимки от партито, и да казваш бързо с какво ще се хвалиш  Twisted Evil
и аз нямам търпение за морето  Crossing Arms но има още цели 4 работни дни  ooooh! ние пътуваме чааак в понеделник. Готви се там на свежи сутрешни кросове по брега на морето  Hug
Гал, и на мен ми се смеят най-редовно, като се опитвам да пляскам  Crazy снимките Ви са много свежарски, чакаме и с новата прическа да те видим   bouquet
Поли, все хубави новини искаме от вас вече  Heart Eyes

Heart Eyes Hug

# 138
Мараба
ГАл то при вас е бая весело.Ти въобще все едно не си родила дете.
Съни хубава е стаята на яни
При нас е също весело.Веронка беше болна до вчера и го прехвърли на мене и имам  Ill и гърло ме боли само се моля да прескочи Добри.Засега задържам да не пия антибиотик но ако се наложи незнам как ще се кърмиме.
Поли как сте?
Оставям ви че добри на 2.30 все е е гладен

# 139
  • Варна
Къде ще сте на море, Съни, Тайги?  Grinning

# 140
Съни, стаята на Яни е чудна  Hug Браво, страхотно си се справила! Вашата спалня е също много стилна  Heart Eyes Кажи ми само, че постоянно е толкова подредено у вас и ще се гръмна. Няма да покажа снимките на мъжо, че ще ме изгони направо и друга жена ще започне да си търси  Crazy

# 141
  • Plovdiv
Ох,Пепе, разсмя ме рано сутрин. Laughing Hug
На 7 юни съм дневна, току-що излезе графикът. ooooh! Но ще опитам да се сменя, поне да съм нощна, за да ми е свободен деня до 19 ч. Hug
Съни, поздравления и браво за усилията. Резултатът е перфектен. Този самолет-лампа сме го заплюли и ние. Grinning Рисунките по стените са много сладки, овчицата ми е фаворит. Laughing
Ооо, и чакаме новината. Thinking Приятно моренце. Heart Eyes Ние ще ходим втората половина на юни.
Галче, много сте сладки. Heart Eyes Това с почерняването на ръцете от количката е много гадно. Обаче после се изравнява Joy, пак от обикаляне.
Роси, дано не се наложи. Hug

# 142
Добро утро  Whistling

Съни, лампата и уфсъта на стенъта са уникални, направо се влюбих  Simple Smile Аз също мечтая креватче на два ката да взема, но много ме е страх, че диванетата ще скачат отгоре на земята  Crazy малкия не го знам какъв ще е, но Дарко определено има трън в гащите, особено откакто е решил, че е Спортакус и все син си ходи  ooooh! ooooh!

Роси, мерси за комплимента  Blush само дето имам още 8 кила да свалям и ако някой не ми отреже висналата кожа, ще си я резна сама и ще си я ползвам като торба като кенгуро  Sick
За антибиотика виж в кърмаческия, има много антибиотици, които безпроблемно се пият по време на кърмене. ЗАсега, щом си гепнала вирус трябва даще още по-активно да кърмиш, защото имаш повече антитела, които му предаваш на дребния. Ако ти е много лошо, лягаш на кревата и цял ден прехвърляш дребос от едната на другата цица  Wink ееех, при нас тази схема вече не работи  Crazy  сега освен, че ме възприме акато паница, ме ползва и като бебемобил  Mr. Green много е важно да се движим непрекъснато, за да му се сменя гледката иначе ми държи неприличен тон и ме плюе обилно по рамото  Joy baby_neutral

Ния, и ние, ако е рекъл Господ, ще ходим втората половина на юни на моренце Simple Smile Ще сме в х-л Мирамар, Обзор. Само дано всичко е наред, че може ние с Руси да пропуснем  Confused

Пепче, и аз снимки от нас не показвам  Crossing Arms ще ме питате после кво правя по цял  ден та не съм събрала чорапите от пода  Joy hahaha Дарко е овладял упражнението от баща си перфектно и ми иде да ги разстрелям  #2gunfire

# 143
  • Остров Приятелство
Ха добър ви ден,
Благодаря момичета....на мен нещо не ми допада съвсем, може би, защото имах съвсем други идеи в главицата си, но Яни това пожела - селски обор. Crazy
Важното е, че е някак креативна, носи приятно усещане и някак радост като си в нея.

Nomadic Не му показвай Joy
И да, така е. Embarassed

Отиваме на море заедно с taigi. И аз много се радвам, защото първо тя ми внася спокойствие и ми помага много във възпитанието на Яни/не казвай нищо taigi, така е/, а пък Раличка много добре влияе на Калоян. Peace
За другата вест, ще изчакате още малко. Гроб съм! Laughing

Хайде до скоро, че да се приготвям. Ще ходя при danisport да ме прави хубава за гръцкото море. Mr. Green

# 144
Аз май се сетих за новината  Laughing

# 145
  • Sofia
Привет  Hug
Съни, завиждам благородно за посещението при Дани  Hug и аз много се радвам, че ще сме заедно  Hug и аз от теб черпя много мотивация, особено за отслабването, ти си главния виновник да се взема малко в ръце  Heart Eyes .... чакаме с нетърпение новината ( как не се сетих вчера да те накарам да изплюеш камъчето  ooooh!  Twisted Evil  Party )
Гал, Рали като бебе беше същата, само да я разнася човек и да я забавлява  Laughing за фигурата съм сигурна, че ще се справиш, ти си си слаба по начало  Wink
Роси, оправяйте се бързо и да излизате по разходки   Heart Eyes

# 146
Съни, поздравления за стаята! Рисунките ми харесват много, идеята за стълбите - ракли също. само се чудя няма ли да му е много светло светло на Яни с тези щори? И още нещо, ама си е само мое мнение и не искам да го приемаш навътре - нещо вратата не ми се връзва,,,И не видях букеи никъде   newsm78
Къде ще ходите на море?
Я кажи на Дани да се весне малко Simple Smile и обърнала ли си внимание дали имат косметични процедури при нея - дермопилинг например
Пепе, така децата като растат в безпорядък, стават творчеки личности, Не случайно е фразата - творчески безпорядък  Joy не знам дали действа успокояващо това  Joy
Аз яко гледам Гарос, защото нали ходим на тенис, а съм се навила вече и да отслабна. Като видях една приятелка днес как се е стопила и ми вика - само с тренировки, мила. направо умрях от завист!  Mr. Green
 Hug
Я кажете кой какъв околоочен крем използва в момента. Аз сега съм със зеления на Клиник ама искам да сменя

# 147
  • Остров Приятелство
Е как можеш така бе Maris, няма да спя сега цяла нощ Crossing Arms Mr. Green
Абе ти хахо ли си бре момееее Hug От какво да се засегна?! Simple Smile
Ама каква врата да се сложи, нали всички трябва да се еднакви, иначе се губи смисъла от това, че ги сменях.
И поради причината, че видях какво е да се слагат нови врати  ooooh!, реших , че ще е в перспектива. След някоя и друга година, нали ще правя по интимна стая Joy
Щорите така са ти се сторили - тъмничко си е. Peace
danisport Има толкова работа, че глава не може да си вдигне. Работи от 8 до 8, че даже я молят и за по-късни часове. Пу, пу, пу да не съм и уроки. Иначе както винаги е блестяща!
За крема  - позвам VICHY. Винаги това съм ползвала и много кратки мигове на L'OREAL

Новината.....ще имаме нов член в семейство.....................от днес си имаме нова новеничка кола

smile3534

# 148
Ееее, честито! Коя е избранницата! Със здраве да си я карате и тя да ви вози леко и плавно!
А за вратите - по принцип може да са като с две лица, едно от вътре и друго отвън.
И аз така искам да си направим апартамента, но едва ли ще стане скоро това...още сме на кашони  Sick

# 149
  • Остров Приятелство
Ето я красавицата - Шевролет AVEO най-високия клас. Simple Smile
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12557844

Maris Ама то тук не съм виждала врата с две врати. newsm78
Благодаря - много и се радваме. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт