Отговори
# 120
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ!

Вещи, браво! Хубаво е когато виждаш, че трудът ти се оценява Simple Smile
Пепе и тук слънчево, че днес като се прибирахме с Ади към 15ч. едва издържах 2 минути навън. Беше си 45, вярвай ми  Joy
Ния, страхотно е това местенце. Дано да го запомня за някоя разходка
Поли, как е Они? А какво казаха докторите за тази сянка?че нещо не разбрах. Това, че са ви изписали вентолин за инхалации е много добре(той е най-безвредния вариант). Но пак се спира постепенно. Между другото можеш да правиш инхалации и с билки и само с физ. разтвор(по приницип ти казвам)
Светли, поне като плащаш да те направят като хората, а тук е безумно скъпо и трябва да стискаш яко палци за крайния резулатат. И се чудя как може да е толкова скъпо като на всяка 2ра крачка има салон за красота!
Мъжо се върна от щатите. За Ади има одаръци, а за мен познайте  Mr. Green

# 121
Мариска, тази сянка означава възпаление на белия дроб. Сега е доста по-добре, днес беше последния прием на АБ, инхалации правим, но по-малко от предписаните 4. Кажи какво донесе любимия от щатите Mr. Green
Вещи Честито!   bouquet

Сватбата беше много хубава, но аз не успях да се отпусна и към 24:30 си тръгнах. Притеснено ми беше, напрегнато, но пък булката и младоженеца бяха прекрасни. Като взема сниммки ще пусна.

Утре пак ще ходим до Правителствена болница, така че съм отпуска и ще пиша.
Спокойна вечер   bouquet

# 122
ПолиPraynig скоро да е съвсем здрава Они! Ще радвам да видя снимки от сватбата  Heart Eyes

Роси, няма как да е толкова топло колкото при Марис. Беше наполовина на градусите в Катарско, но поизгорях  Mr. Green

Марис, я кажи какъв "одарък" ти донсе мъжо и не ни дръж в напрежение. Знаеш какви сме любопини  Hug

Светли, плануваме юни или края на юли (по-вероятно) пътуване към Ludlow за един уикенд. Във вашата посока е, но не е много близо.

# 123
Добро утро Simple Smile
как сте днес?
Поли, Пепе, голямо нищо, но от сърце! На Ади му донесе поредния Томъс, но с много повече релси и дървета, гара и т.н. И сега имаме огромна линия! Ади супер много му се кефи на тоя Томъс.
Поли, стискам палци всичко вече да е ок! И аз ще се радвам на снимки от сватбата. Аз скоро гледах нашата сватба ис и умрях от смях
Хубав ден

# 124
Ей сега и Марис ме запали да разцъквам този Томъс  Simple Smile
Трябва да видите аз какъв тен съм заформила - това тениска, преливаща накъм потник как да е...ама отгоре ръцете до кокалчетата едни черни, а пръстите до ноктите бели  Joy Joy от бутането на количката нали с присвити ръце ...  Embarassed
Пипиоле, а дано бързо укрепвате и да не се повтарят тея кашлици, че само като си помисля аз с Дарко какво варене на лайки и дишане над котлоните правя и как се правя на маймуна.... сега вече е по-голям и ми е по-лесно да го накарам. Така и не си купих инхалатор, но май ще трябва. Вентолина спасява положението дори и на сироп, просто трябва дозата да се спазва стриктно.
Мацки, стискайте ми палци, в петък сме на контролен, дано докторите се съгласят да отложим ввтората операция за по-натам, че да порасте повечко дребосъка. Засега овладявам положението: варя бясно смрадлика всеки ден и топя де що видя - дупето, възпалени пишлета, изядени кожички по пръстите, всичко  Crossing Arms
Ще пусна и нов снимков материал, че изостанах нещо със снимането напоследък.

# 125
Ние се прибрахме от прегледа, няма го хрипчето, продължаваме с вентолин 2 пъти дневно или един път...ще видим. И Перитол-а и той остава.
Иначе почти не кашля,явно АБ си свърши работата.
GALL78 незнам защо се мъчиш над котлона, с инхалатора е много лесно. Какво точно му има на малкото гъзенце? Hug

Сега имам 2 часа почивка, Вероника е при баба си и се разхождат в парка. Малко лиготията й ми идва в повече, ама явно усеща кога вниманието се съсредоточава върху нея и се възползва с пълна сила.

До после

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 16:28 от pipiole

# 126
ето, после да не кажете, че у нас не е весело  Whistling
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342811&pid=12483441
парола: 322009

Пипиоле, точно на входа на ануса се образува  много болезнен абсцес (като цирей), който го резнаха, за да изтече гнойта. Добре, ама после на негово място сега има фистула, коятто гнои. Понеже не си мина сама, се налага пак оперативно да се ппристегне с нещо като конец, за да се премахне. Дотогава правя промивки и поддържам хигииена, щото баш там е място дето все се цапа я с ако, я с орина, я и аз не знам вече с какво  Confused

# 127
Ооо, Марис, знае какво да донесе мъж ти на Ади  Hug Тео също е голям фен и имаме всички герои от филмчето.  Grinning

Галл, големи сладури са момчетата  Hug Много мъчно ми стана за малкото дупенце на бебо  Confused Много неприятно се е навързало всичко... Дано минава.

Поли, радвам се за добрите новини от прегледа.

# 128
  • Sofia
Леле, GALL-че, прозвуча страшно  Cry ooooh! Да му минава бързо на малкия бонбон Praynig Много сте милички на снимките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поли, следя какво се случва и се радвам на всяка твоя положителна дума  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Давай снимки от сватбата да гледаме  Grinning
Вещи, УДАРНИЧКА  Peace Hug

# 129
Галче гушкам ви и да минава бързо  Heart Eyes
Роси и при вас е трудно, но тези периоди, колкото и безкрайни да изглеждат минават Hug
Поли, радвам се че Они се оправя  Simple Smile
Вещи честито!  Simple Smile

# 130
ДОБРО УТРО, МАЦКИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ СТРАХОТЕН ДЕН!   Hug

# 131
И от мен, и от мен, страхотен ден  Hug

Днес съм си направила програма максимум - прахосмукачка и епилатор  Joy hahaha като знам обаче оня ревльо как ме бойкотира, май само с прахосмукачката ще си остана, а положението при мен наистина е станало тревистоооо  Crazy Crossing Arms
Ащ скоро ще се фъцна на кадър да ме видите с новата прическа, ама като се изкъпя и изсуша  Flutter  (малеее как прозвуча всичко  ooooh!

# 132
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 133
Галл, страшна си  Hug При всички проблеми и натоварена програма, успяваш да запазиш чувството си за хумор  Heart Eyes Ето това се казва силна жена!   bouquet

# 134
Добро утрооо  Whistling

Пепче, благодаря ти за милите думи   bouquet Не съм толкова силна, просто основния принцип в живота ми е да мисля позитивно. В противен случай става вериж марка, аз се сдухвам, бебето ме усеща и става ревливо, Дарко ме усеща и ме побърква и накрая се изпокарвам с мъжо  Crazy Тааа.... май позитивното мислене при всички случаи ми олеснява живота  Wink

Само да се похваля, вчера изчистиих с прахосмукачка косморляците и Дарко вечерта си изпразни джобовете от пясъка навсякъде  ooooh! Joy бих го с чехъла направо като баба Цоцолана. Ефектът - Дарко тича и се залива от смях, аз го гоня да гго бия  Joy hahaha

Хубав ден от мен  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт