Отговори
# 105
  • Sofia
Вещи, много ти е хубаво момчето!!! И аз си го мислех как ще цивирим като дойде това време. Аз сега, като гледам раждане например, сълзите сами ми текват от очите  Shocked Не знам хормонално ли е, какво е...
Малката кипра пак си я докарала  Heart Eyes
pipiolence, много силно ви прегръщам  Hug Hug Hug Ще я преборите кашлицата, сигурна съм  Peace Колкото и да е неприятно когато е необходимо, трябва да се дава АБ Sad Габриел е пил Вентолин  Confused Докарай се хубаво за сватбата и пусни снимки  Peace  Heart Eyes

Аз пък следобяд заминавам за родния си град - 15 год. от завършването на гимназията  bowuu Mr. Green Не съм си ходила от години и много се вълнувам. Мъж ми също е на такова нещо довечера и понеже няма кой да пази Габриел, заминаха двамата заедно за Нова Загора, баба му да го гледа. Малко се притеснявах как ще пътуват без мен, но са се оправили  Grinning Та снощи гледах филми до никое време и имах намерение сутринта да се наспя, но уви... ококорих се в 7ч.  Crazy

# 106
Вещи, порасна момчето, а Simple Smile  Hug
Пипиолка, надявам се всичко да мине бързо. Понякога си трябва АБ, какво да се прави.  Hug И аз така като е болен Ади нищо не ми се прави!
Аник, много мероприятия  Joy и аз така като оставя мъжо с Ади и се чудя как се оправят без мен  Joy   Joy
ГалHeart Eyes

# 107
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,
Вещи ТОЙ е много красив! Като някой латиноамериканци любовник - пу, пу, пу да ти е жив и здрав!
А ти хич не си стара!!!  bouquet
pipiole Как е Они? Как изкарахте? А снимки?
aniK Ухааа как добре сте си разделили партитата. Аз понякога много искам така - той някъде, аз някъде.....събираме метрЯл, срещаме се и.... Mr. Green
Ама нема - или само той е навън, или само аз, или пък заедно - не, че е лошо, ама малко джиджи биджи няма да ми се отрази зле Laughing
Приятно изкарване на теб! Hug
GALL78 Аау много неприятно! Дано вече всичко отшумява и се нарежда. Ама ти защо не ни се обади по рано, ей така да споделиш, че да ти олекне. Hug

Тържеството мина много добре. Този път Яни се представи, така както знам че може. Много бях доволна и той щастлив. С медалите направих фурор, както сред малките, така и сред големите. Simple Smile
ето няколко снимки от там. Повече филмирахме. Ууу щях за малко да забравя - на последната снимка е снахата. Мнооого ми е хубава, нали?!
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=380530
Утре съм на погача, и както казва pipiole, неспокойната ми душа Mr. Green приготви това
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=337896&pid=12443297
...пък утре заран и една питка ще замеся. Пу да стане много хубава! fingerscrossed

# 108
ПолиPraynig бързо да минават проблемите. Не мога да си представя какво ти е  Confused

Съни, сладкишът изглежда тоооолкова вкусен! Майсторица си ти! И медали те са чудни - браво! Не се учудвам, че всички са били в захлас  Hug

АниК, весело изкарване пожелавам на теб и на мъж ти  Hug

Не помня дали казах, но Тео е вече в Пловдив. Замина в сряда. Сега е едно тихо вкъщи... Но ми е добре засега  Embarassed

Вещи, много красив абитуриент си имаш и ти изглеждаш чудесно bouquet

# 109
  • Plovdiv
Момичета, четох ви рано сутринта, но нямах време да ви пиша. Да ви кажа, че ме накарахте да настръхна и ме просълзихте всички. Hug
Вещи, Мечо, да са ви живи и здрави. Времето лети. Трудно е да повярваш понякога. Гледайки вчера една абитуриентка, се върнах години назад и пред очите ми блесна моята вечер. Усещането беше толкова реално.  Grinning Осъзнах колко време е минало. ooooh!
Вещи, младежът е прекрасен. Погледът така блести..... Hug
Желая им много успех и много сбъднати мечти. Heart Eyes
Поли, Цецкодано минава всичко. Стискам палци.
Галче, душица златна, не ти е било леко. Hug
Роси, дано е добре вече майка ти. Надявам се това да са последните ви притеснения. Heart Eyes
Депресията е гадно нещо. Мен здраво ме беше тръшнала след раждането на Митко. ooooh!Още помня как почти месец ревах, като гламава. Laughing
Не се предавай, ще мине.   bouquet
Съни, царица си ти.... Heart Eyes Медалите са страхотни, сладкиша също. Браво, мила.
Ани, весело ти пожелавам, понякога тези събирания изненадват много приятно. На последната ние си спретнахме купон до зори. Laughing

Ние цял ден бяхме на пикник в ...гората. Joy На едно страхотно място. Ще пусна по късно една снимка, да го видите. Лазар се побърка. Дивя като за световно. Абе, по едно време стана страшно. Joy После заспа в колата. И сега отказва да се къпе и хленчи. Laughing
А Митко през цялото време мрънка, че не може да играе с приятелите си, защото е с нас в горите тилилейски. Joy
Прегръщам ви.

# 110
Вещи- много готин абитуриент, да е жив и здрав и много успехи му желая!    bouquet

Поли- дано се оправи Они по-бързо Praynig  Hug

Галче- дано повече нямате такива неприятни случки  Praynig Hug

# 111
Вещи, да ти е с много късмет хубавото момче! Heart Eyes А ти си красива, а не стара! Naughty
Роси, като те видях, колко си отслабнала след раждането, веднага си помислих дано не те налегне депресия. Аз с Лилия бях така, наистина излизай на слънце повече и споделяй всичко с таткото HugСинът ти е прекрасно пухкаво бебе!
Пипиолка, Вентолинът не е страшен като инхалации, само като сироп ( тук вече няма сиропна форма).  Hug
Съни, медалите направо светят! Страхотна си!
Аз днес си купих летни дънки и блузка , дантелки ( комплект) и чантичка в много свежи цветове , подстригах  се за безумно много пари и се прибрах. Тук има три почивни дни и сутринта ( до 1.00 ч. работя) направо ме разбиха. Който не се сети, той не дойде , та имах нужда от разпускане.. Целувки и лека нощ!   

# 112
  • Варна
Пипиолка, Вентолинът не е страшен като инхалации, само като сироп ( тук вече няма сиропна форма).  Hug
Благодаря ти, Светлили за уточнението  Peace Вярно че аз съм давала сироп, явно затова са ми го казали. Поли, извинявай, ако съм те притеснила.

Съни, медалите са №1 Laughing

# 113
  • Plovdiv
Добро утро! Вместо кафенце..... Laughing

Снимката е от април, но мястото е същото, още не съм свалила от вчера. Hug

# 114
Добро утро smile3507

N i y a- страхотна снимка thumbsup

Svetlili- честити покупки и прическа! Това ми беше болната тема на мен докато бях там- фризьорите са доста скъпи Money

# 115
Добро утро  Hug

Невероятно слънчев ден е днес  Grinning Дано от тук натам само на слънчице да се радваме Simple Smile

Светлили, много добре действа шопинг-терапията  Grinning

Галл-че, малкото човече да се оправя бързо. И на теб доста ти се е натрупало. Ние така се бяхме шашнали скоро заради скарлатина в групата на малкия, но за щастие го подмина.

Ния, къде е това крисиво мято? Аз пикници в гората (парка), много обичам.  Grinning

Съни, големи са сладури дечицата, а за Яни снаха ти - думи нямам  Heart Eyes

# 116
  • Пловдив
Момичета, честит празник на всички!   bouquet   bouquet   bouquet И аз да се похваля, тия дни много се фаля, ама не мога да пропусна и това  Laughing  http://media.snimka.bg/3099/012454207-big.jpg

# 117
Честит празик, Вещи!
  bouquet  bouquet  bouquet

Честит да е празникът на всички!

bouquet

Голяма жега е днес. Излязох на двора да се припичам и да чета, но то не се издържа. Слънчасах направо. Ама предпочитам така да е, отколкото купища облаци Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 15:28 от Nomadic

# 118
  • Plovdiv
Бравооо, Вещи! Поздравления за оценения ти труд, мила!   bouquet
Все се каня да те питам, как да процедирам с голямото гардже, което се оказва грачещо. Joy Ей, това дете, ни взима "ушите". Ляга, става, къпе си Laughing, все пее. През годините няколко пъти го каниха в хора на пловдивските момчета и още няколко други, но не можахме да се уточним семейно какво искаме. После се засилихме да го записваме в музикалното - пак се размина. И така си остана. Embarassed Дай ми съвет, моля - да го чуе музикален педагог newsm78, да ходи на уроци по пеене, може паралелно да започне с ученето на инструмент. Не се напъвахме много, защото той иска да пее и само това. Laughing
Ако ни и предложиш някого, ще съм много благодарна. Питах моя колежка, чийто мъж е завършил Музикалното и е свирил в Акага в началото, но той ми каза, че почти никого не познава вече. Hug
Пепе, мястото е Розовски вриз, над Брацигово, на 50 км от Пловдив, посока Пещера. Там е невероятно. А ние днес посетихме отново Асеновата крепост.
Честит празник на всички!  bouquet Вещи  Hug newsm51

# 119
Мараба мадами
Гал това лошо което сте претърпяли с малкия дано малката душичка Praynig да няма здравословни проблеми повече .Виж да прави бели на мама може Mr. Green
Пепе при вас надалие като при Марис може би е поне 20 градуса а тук е поне 30 и е задух в София.
Вещи smile3501 smile3501 най сетне някой да оцени труда ти.
Съни ти да не посещаваш готварския форум и от там да учиш тези красоти.Незнам за снахати но Вероника си те е харесала за свекърва,още от коледното парти. Като й казах че подаръка който беше уж за мене е от тебе,тя го приватизира и все ме пита Къде си и като те види на скайпа иска да ти праща емотиконки и на всеки казва че ти си й подарила гланца и лака и с нейните телефони детски все говори с тебе.Така че снахите станаха доста.Трябва Кало да питаме не тебе. Mr. Green
Светли аз бях  preggoсамо на корем дупето не ми помръдна въобще е добре де 5  см е по широко от предишното раждане каза  сестрата детао ме приемаше щото ме имали в архива.Така че качих 12 кг-3.350кг е детето и около 5-6 карантий и води та има някое и друго кг за сваляне.Не съм се  badscaleмерила след раждането.АМа коремчето ми виси та ще си слагам ластичен колан в най големите жеги но няма как.
Аник блазети за събиранията.Аз се помъчих да се събереме за 19.5-правихме 10 години от както сме завършили но тц нищо не се получи а и нямах настроение за празнуване.
Поли Надявам се адашката скоро да се оправи.
бягам да  breastfeeding bombs breastfeeding че малкия  newsm45 smile3514и ще събуди квартала

Общи условия

Активация на акаунт