Пипиоле и на Они бързо да и минава
хомеопатията успешно лекува подобни проблеми, ако решите да опитате...Надявам се да вземат да потръгват вече нещата, че и при нас е много зле 
хомеопатията успешно лекува подобни проблеми, ако решите да опитате...Надявам се да вземат да потръгват вече нещата, че и при нас е много зле
За отслабване не ми говори... Тази зима така напълнях пак, че ми се реве... голямо прасе съм и сума дрехи спрях да нося. 

Марисче как издържате... за лятото си елате на прохладно при нас
Да е слънчев и прекрасен за всички ви! 

Във вторник оперираха майка-сложиха й пайпас и една изкуствена клапа и това го разбирам на самия ден,е вече е по добре но все пак си я мисля,каката дигна
и има зачервено гърло и била според доки с Начална двойна ангина и от довечера ако има пак Т ще се почва антибиотик,а вчера като бяхме при татко-дядото на гости понеже не е отваряно цял ден Добри го претоплих и сега е на малки пъпчици,а капака на всичко това е че аз съм в следродилна депресия,която се опитвам да потуша като мисля весели неща но не се получава и не минава ден да не
но както Марис каза цитат от книга от щоли " Ще мине "та това си го повтарям ама искам да е скоро да мине.Таткото има един спешен проект до неделя трябва да свърши и е откачил и други неща му се събраха а и за майка е научил един ден след като се роди Добри и е дал кръв та и нея мисли .АБе с едно дум авесело е в къщи.ИНаче Добри си яде и си спинка и само плаче като е гладен иначе не плаче.ОСтавям ви че ще ходя да видя майка 

така,защото няма никакви признаци на болно дете.А като му казах,че е пил миналият месец Панцеф, той направо полудя,това бил толкова силен АБ,той бил като атомна бомба за организма.Попита ме ,ако малкият сега се разболее от пневмония какво ще му дам,освен да съм изпратела баща му до АЕЦ Козлодуй за вода от реакторите ли,защото нямало да му подействат другите АБ,Панцефа бил най-силен .Също каза,че третата сливица е извадена много добре и няма място за притеснение.Сега ще му давам до понеделник Ериус и ще му пръскам Стери мар за да видим дали ще се справим със прегракналото гласче. 
За операцията на майка ти-. сигурно не са искали да те тревожат и затова не са ти казали. Бързо да се оправя жената

Успях да не се разцивря де

Но ако някой иска да свали някое грамче знаете къде да дойдете, нали 
Сякаш преди седмица беше бебе, а вчера тръгна първи клас. А вече е голям мъж ... А аз съм вече остаряла
Ето и снимки, ако ви се гледа http://www.lyly.snimka.bg/album.php?album_id=380273 

Има ли възможносст да го засилиш с нещо имуностимулиращо 
Поклон!
Само да ти кажа за Вентолина, от моя опит с Маги, всички лекари са ми казвали че не е хубаво да се дава дълго време, т.е. максимум 2-3 дни, като спирането му също става постепенно. Много натоварвал сърцето. Казвам ти го да имаш едно наум, незнам за колко дни са ви го изписали.