Отговори
# 90
Марис сетих се и аз съвсем наскоро за същата снимка  Laughing Дано не стигате до вадене на сливиците и Ади да се поуспокои  Praynig
Пипиоле и на Они бързо да и минава  Praynig хомеопатията успешно лекува подобни проблеми, ако решите да опитате...Надявам се да вземат да потръгват вече нещата, че и при нас е много зле  Rolling Eyes

# 91
Поли, Иви, дано минават вече проблмите. Край нямат понякога  Confused

Марис, какви дни имаш само  Hug Heart Eyes За отслабване не ми говори... Тази зима така напълнях пак, че ми се реве... голямо прасе съм и сума дрехи спрях да нося.

Съни, чакаме снимки след ремонта, да знаеш!  Grinning

АниК, то само забременей, пък все ще се намери кой да припомни  Grinning

# 92
  • Plovdiv
Добро утроо!
Поли, Hug
Пепе, за килограми не искам да се говори. Тази зима, по конкретно от март насам Thinking, съм качила 5. Shocked Абеее, ужас. Хората пролетта отслабват, аз.... Sick
Иви, вчера се зачудих, кога празнува имен ден Елинцето? newsm78
Дано се оправяте и вие. Flowers Four Leaf Clover
Роскааа, как сте, мила? Heart Eyes

# 93
Добро утро! Хайде лека закуска с кафенце за добро настроение!

Ако сте чели 'Нека ти разкажа', там една глава беше с поука - Всичко ще мине! Просто си го повтаряйте и ще мине по-леко. Просто трябва да сме със здрави нерви  Joy

Поли, сега се сетих, че наедни познати дъщерята кашляше така много време и напрая се оказа, че имала възпаление на трахеята. Аз бях шокирана. А беше изпила сума ти сиропи и антибиотици. Стискам палци да се оправите по-бързо.
Това за работата е кофти, макар че 4 дневен работен ден звучи добре. Ами ти се ослушвай за нещо друго или за друго в коремчето  Mr. Green
Ади има кратка ваканция тези дни и ще видим как ще се разнообразяваме, че вече е топло да се излиза преди 5 следобед. Вчера ходихме да му вземем колелото от ремонт и той зор да кара, та да кара. В 4 часа бяхме единствените луди в парка. 40 градуса, а Ади кара колело. Не знам как не припаднах. Добре че има едно мостче с фонтани, които прескачат моста, та седяхме там да ни пръска водата известно време  Joy
Малее сега гледах прогнозата за времето тук. Какво ще кажете за минимална температура от 30градуса! а е още май!

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 10:28 от Maris

# 94
 ooooh! Марисче как издържате... за лятото си елате на прохладно при нас  Mr. Green

Ния, Елито празнува и имен и рожден ден на 5.09. Тогава е св.Елисавета. Въртяха ми се Елина, Елеонора, Елисавета, но като разбрахме, че и секциото ще е на 5ти всичко се намести от самосебе си  Heart Eyes
Пепе ти и напълняване  Laughing да видя не вярвам, изглеждаш чудесно!
Днес е страхотен ден Simple Smile Да е слънчев и прекрасен за всички ви!

# 95
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен в този красив слънчев ден! Hug
Maris Тоооолкова Ви завиждам за жегата, фонтаните, парка, че......
pipiole Много е неприятна тази задна хрема. Ти сложили я на 35/40 градуса по висока възглавница - така поне ще може да спинка по спокойно. Дано да се хване проблема и да се оправи миличката.
За работата да, подочух и аз от братовчедката ми, че е някакъв ад. Всички били притеснени, изнервени и т.н.
Всичко ще се оправи, ако ли пък не, пу пу пу да не ме чуе дявола подкрепям предложението на Maris  - още една хубава Они, че и ние да можем да се наредим за една снаха. Grinning

За напълняване ад не говорим - тъкмо се оформих и сега гледам от няколко дни качила ли съм, подула ли съм се, но нещо не  е като хората - че и гърди ме болят. Не съм бременна  Mr. Green - бях в цикъл.
За отворения урок по английски - Яни се изложи много. Ни дума, ни вопъл, ни стон. Седна едва с голям зор в края на редичката, та да е по близо до мамааааа, отказа категорично ад се включи, насред урока стана и си отиде при баща му и туй и то. Confused

Чакайте сега и вас да попитам - днес им е първото тържество на групата в детската, та ми се искаше да направя медали и да ги наградя за добре свършената работа - дай Боже да бъде така Laughing
Не знам обаче как да ги измисля, или всъщност съм се сетила, но дали ще стане така.
Да замеся от брашно и вода тесто, да оформя кръгове, да направя по една дупка за вързанка и да ги сложа на слаба фурна да изсъхнат. После ще напиша с боя 1 място и така - дали ще стане?

# 96
Съни, трябва да стане, но според мен напиши 1цата още преди да ги сложиш да се пекат, а после само ще оцветиш медала и единицата с друг цвят. Гледай да не са много дебели, че се пукат

# 97
мараба здравейте ние сме що годе добре-при мене е пълна лудница.Цяла седмица главата ми пуши Rage Rage RageВъв вторник оперираха майка-сложиха й пайпас и една изкуствена клапа и това го разбирам на самия ден,е вече е по добре но все пак си я мисля,каката дигна  Ill и има зачервено гърло и била според доки с Начална двойна ангина и от довечера ако има пак Т ще се почва антибиотик,а вчера като бяхме при татко-дядото на гости понеже не е отваряно цял ден Добри го претоплих и сега е на малки пъпчици,а капака на всичко това е че аз съм в следродилна депресия,която се опитвам да потуша като мисля весели неща но не се получава и не минава ден да не  newsm45 но както Марис каза цитат  от книга от щоли " Ще мине "та това си го повтарям ама искам да е скоро да мине.Таткото има един спешен проект до неделя трябва да свърши и е откачил и други неща му се събраха а и за майка е научил един ден след като се роди Добри и е дал кръв та и нея мисли .АБе с едно дум авесело е в къщи.ИНаче Добри си яде и си спинка и само плаче като е гладен иначе не плаче.ОСтавям ви че ще ходя да видя майка

# 98
  • Gorni Bogrov
Здравейте момичета!  bouquet
Роси,много лоши работи са ти се насъбрали накуп,но ти не се отчайвай и мисли позитивно.Нали знаеш,че след всяко зло идва добро!!! Wink
Дано майка ти бързо да се възстанови и малката да не ти създава повече проблеми със тази настинка,дано е отминало сериозното за да не се стига до АБ:pray:.
Аз вчера водих малкият на УНГ,защото продължава да е прегракнал и доктора му пусна гърлен секрет.Каза,че гърлото му е зачервено и му се стича секрет назад при което аз останах  #Crazy така,защото няма никакви признаци на болно дете.А като му казах,че е пил миналият месец Панцеф, той направо полудя,това бил толкова силен АБ,той бил като атомна бомба за организма.Попита ме ,ако малкият сега се разболее от пневмония какво ще му дам,освен да съм изпратела баща му до АЕЦ Козлодуй за вода от реакторите ли,защото нямало да му подействат другите АБ,Панцефа бил най-силен .Също каза,че третата сливица е извадена много добре и няма място за притеснение.Сега ще му давам до понеделник Ериус и ще му пръскам Стери мар за да видим дали ще се справим със прегракналото гласче. Praynig
Лек ден на всички.  bouquet

# 99
Роси- горе главата Hug  За операцията на майка ти-. сигурно не са искали да те тревожат и затова не са ти казали. Бързо да се оправя жената Praynig      bouquet

Съни- Иво направи абсолютно същото нещо на открития урок и на групата, и по английски на следващия ден, но беше свързано и с непослушание, тропане с крак и т.н. Направо ми се взе акъла. ooooh!

cecko05 - Панцеф-а наистина е много силен антибиотик. Иво го пи миналата година Януари за стрептококи в гърлото и в носа. Смятай колко е силен щом ги умори за 7 дни, а стрептококата  по принцип е ужасно упорита бактерия.  Дано не се налага д0а пие повече АБ.  Praynig

Днес изпратихме малкия ми брат абитуриент. Направо не мога да повярвам. Бях на 10 когато се роди, грижех се за него, сменях пелени и т.н......и сега е абитуриент Crazy  Успях да не се разцивря де    bowuu Laughing

Иво е добре, варицелата мина и замина почти без да я усетим. Много съм доволна.

# 100
  • Пловдив
Роси, понякога се струпват и проблеми наведнъж, но всичко ще се оправи.  Peace
cecko05 , има доктори, за които антибиотиците са като витамини - предписват ги по всякакъв повод. Просто като се попадне на такъв се сменя, другият вариант е той да изписва, вие да не давате, но все пак децата трябва да се и лекуват. Така че просто повече не ходете там.
Марис, направо изтръпвам от ужас, че и нас това ни чака. Прави са  момичетата, идвай насам, че по-топло. А ако ти домъчнее за жегата - Пловдив ще ти е наблизо - за час и половина си тук и всякакви носталгии за нея ще ти се изпарят от главата  Joy
Пепи, Ния, туй дето го пишете за напълняването ич не го вярвам.  Naughty Но ако някой иска да свали някое грамче знаете къде да дойдете, нали  Party
Мечи, и моето синче снощи беше абитуриент. Момичета, ако знаете колко бързо лети времето, направо си и поплаках  Cry Сякаш преди седмица беше бебе, а вчера тръгна първи клас. А вече е голям мъж ... А аз съм вече остаряла Sad  Ето и снимки, ако ви се гледа  http://www.lyly.snimka.bg/album.php?album_id=380273

# 101
Мараба, мацки  Whistling
Едва смогнах да ви изчета и бързам да се запиша, да не се чудите що съм  се затрила  Simple Smile
Малко ме сполетяха ядове с малкия, правиха му операция - заради абсцес на дупенцето, та баш по празниците бяхме в Пирогов, после се завърнахме безславно и се оказа, че в групата на Дарко има скарлатина, а аз тъкмо ваксина на малкия сложих, та сега сме си комплект цялата седмица и ептен у джаза  Crazy

Роска, ще се оправиш, мила. Депресията е гаддна, но отминава все някога. Дано само майка ти да е жива и здрава и болестите да отминават.

Пипиоле, намери ли координатите на Дрина, или да ти ги пратя?

Мариске, а га беше 20 градуса ние докато пукахме от студ, че даже и парното ни спряха, си трайкаше, а  Joy Mr. Green

Вещи, разнежи ме Simple Smile

Много празници пропуснах да чиститя, но пък ви прегръщам всички  Hug

# 102
Добро утро,
Галче, координатите на Дрина ги намерих, Благодаря Hug

Иначе вчера след 2 неуспешни опита да запиша час при популярно добри пулмолози, накрая по препоръка на наш познат отидохме в Правителствена болница. Само за сведение - и втората нощ беше някакъв кошмар - не може да спре да кашля и това е. В болницата престояхме почти цял ден, приеха я в Детска клиника, направиха й изследвания,взеха й секрет от нослето и кръв от пръстчето, пулмологът, каза че имало някаква сянка на снимката и чувал хрипче в дясно. Рентгнолозите го потвърдиха. УНГ-то каза, че няма нищо притеснително. В крайна сметка ни изписаха АБ, вентолин и Перитол (сироп за кашлица). Това в комбинация с Тусирол (сироп) и Макситрол (капки за носа). Купих инхалатор, научихме се как се действа с него и започнахме инахалации, прочистване на нослето с помпата и физ. разтвор, 1 път на ден АБ (3 дни). Тази нощ отново кашля, но малко по-малко. Сякаш е една крачка напред. Дано! Попитах лекаря дали не можем да пропуснем Аб, но човекът беше категоричен, че след 2 месца кашлица, моментът е дошъл. Макар и  с нежелание го давам. Надявам се това да е правилното лечение.
Аз днес съм на сватба. Не искам да ви казвам колко не ми се ходи, но няма как. Нямам никакво настроение за празнуване.

mama rosi излизай повече на вън с детето, на въздух сред хора, по парковете. В къщи няма да мине бързо депресията.  И не крий нищо от това, което те притеснява, Разказвай на любимия какво те тревожи, защо си тъжна. Това не е срамно  bouquet
cecko05 надявам се скоро да не се налага да ви изписват АБ  Praynig Има ли възможносст да го засилиш с нещо имуностимулиращо newsm78
s_sunny  за пореден път ще кажа - възхищавам се на ентусиазма и желанието, което имаш да организираш някакви неща   bouquet Поклон!
Аз дори не смогвам да ходя на ежеседмичните срещи в градината, където се обсъждат много интересни неща за възпитанието и развитието на нашите деца Embarassed
Ами това е от мен
поздрави

# 103
  • Варна
Поли, дано Они се оправя по-бързо  Praynig Hug Само да ти кажа за Вентолина, от моя опит с Маги, всички лекари са ми казвали че не е хубаво да се дава дълго време, т.е. максимум 2-3 дни, като спирането му също става постепенно. Много натоварвал сърцето. Казвам ти го да имаш едно наум, незнам за колко дни са ви го изписали.
Вещи, честит ти абитуриент!   bouquet

# 104
Алкес, благодаря! Казаха ми до понеделник, когато ще ходим на преглед да правим по 3-4 инхалаци на ден

Общи условия

Активация на акаунт