Отговори
# 210
  • Sofia
Niyaaaaaa, МНОГО, МНОГО ЩАСТИЕ!!!! Сладурка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 211
АМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТОГАВА  Joy  Hug
(оправи ли ти се настроението, че чакаме да разказваш  Mr. Green)

Галче, на малчо супер ще му хареса на морето! За големия е ясно  Mr. Green
Мечи, аз видях снимките! За "мъжките" игри май няма възраст  Joy

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 07:29 от Maris

# 212
Ния Честит Имен Ден!

# 213
  • Plovdiv
Хъх, момичета, от лиготия съм ви заблудила. Като си прочетох сега поста - ами не е ясно, разбира се. Laughing Embarassed Простете ми.
ОСТАРЯВАМ  с още една година.
Гоним се с Галчето и Ани. Имам Рожден ден. Hug Laughing Heart Eyes  bouquet
Иначе се казвам Оля и имам имен ден на 11 юли.  love001

Благодаря ви за поздравите. Ииииии, ДА ВИ СЕ ВРЪЩАААА. Wink Heart Eyes

# 214
Лееекинко да ви почерпя, че днес май имам Ден ден. Joy ooooh!
Наздраве!
.....
Честит Рожден Ден, Нийче! Да си жива и здрава и много сбъднати мечти ти пожелавам!   Hug

Мечи, не се отварят снимките  Confused

Днес явно е имало проблем с бг фото-то. Аз по принцип бях спряла да качвам там и ползвах снимка бг, обаче от около 2 седмици и те ме дразнят, изобщо не мога да кача снимки в албумите си Close

Мариска- така си е Joy

# 215

Ани, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Всичко хубаво на този свят пожелавам на теб!

# 216
  • Sofia
Днес черпнята е от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Малко скромна и недиетична  Embarassed, но оставям следващите страници за поздравите  Mr. Green Hug Heart Eyes

# 217
Ани, мила, да си жива и здрава! Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! Честит рожден ден!

# 218
А пък ние днес правим 7 години от както сме се "взели", та нека питието да е от мен. Кога минаха не знам...

# 219
Лелееееееееееееееееееееее преядох и се напих от вас Joy hahaha hahaha Joy Mr. GreenТо бива алкохол бива ама за да не обидя някой от всичкия пробвах и сега  DrunkНе ви ли е срамВсе пак имам бебе да гледам.Пияна трудно се гледа бебе.
ГАЛче,Аник,Нийче честит рожден ден да сте живи и здрави и всичко което си пожелаете да в исе сбъдне.  bouquet  bouquet  bouquetНе мога да ви намеря букент от нета щото малчо ми е на ръцете,затова ми давам форумски букет Mr. Green
Мечи май и ти си имаш едно голямо бебе и твой малкия Mr. GreenНашия тати хем е на 34 години ще направи юли като се прибере и си вземе   bath сяда на земята да си играе с каката.Вчера го видях да танцува с малкия.Даже сега търся бебешка шапка по магазините за голямото бебе-таткото но няма. Mr. Green
)Ето малко снимки от мамата с многото деца Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378841&pid=12812672

# 220
АниК- Честит рожден ден! Здраве, късмет, много усмивки и радости ти желая!

Мариска- Честита годишнина! Още много пъти по 7 да празнувате, да се обичате и уважавате!

Роси- страхотни са каката и малкия Heart Eyes

# 221
Момичета, живот и здраве, като се приберем с Ади, нали ще се организираме поне веднъж да се видим?  Naughty С деца, без деца...
Да питам някой от вас водил ли е дечковците на куклен театър? И освен Държавния куклен театър има ли друг?

# 222
Ани Честит Рожден Ден!

Марисче честита годишнина!

Ния Честит Рожден Ден! (вчера хубаво тръгнах да пиша Рожден, да го бях оставила, a именния пак  Laughing )

# 223
Нийка, АниК, честит рожден ден, милички   bouquet  bouquet  bouquet
Ния, вчера съм пропуснала, но днес на патерици  Embarassed
Пожелавам ви стотици мигове, спиращи дъха и много вяра и надежда за по-добро   bouquet  Heart Eyes

Мариске, айде и тук едно честито за теб и капитана. Минахте първите седем години, ей  Wink

Роси, звучиш много свежо, браво, мацка  Simple Smile Разказвай как е каката, как приема дребния, ти как си  Simple Smile

Сега ще гледам снимчици на Мечи и бебокът на Роси  bowuu

# 224
  • Plovdiv
Да попълня страниците.. Joy Hug
Ани, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, пожелавам ти любов, пожелавам ти ден изпълнен с прекрасни моменти, споделени с близки приятели и любими хора, пожелавам ти много подаръци и тези малки незабравими жестове на внимание, които ни карат да се усмихваме! Прегръщам те. Hug

Нappy birthday! hbday

Мечо, забравих да кажа, че и аз вчера успях да видя снимките, малко бавничко, но се отвориха. Онази с лъжицата мнооого ми хареса. Hug
Роси, каква стана тя, само бебета около теб. Heart Eyes
Марис, честитооо! Желая ви дълги години заедно, много приятни и влюбени години. Наздраве!

Ivy, как се? Hug

Общи условия

Активация на акаунт