Отговори
# 225
Момичета, много ви благодаря за пожеланията! Да ви се връщат!  Hug
А тук започнаха намаленията и не ми се говори...................... ooooh!

# 226

С една купчина проблеми на главата, ама я бутаме някак си  Mr. Green

# 227

С една купчина проблеми на главата, ама я бутаме някак си  Mr. Green

Все се каня да те питам как върви работата? Как се справяш с двете деца и ходенето на работа????

И Мариска , моля те наливай сол в раната...моля те  Sick

# 228
АниК - честит рожден ден! Да си все така свежа и готина мама   bouquet

Марис - честита годишнина! Много да се обичате! И при нас следва и съм в голямо чудене за подарък....

Роси, много е сладък малкият Добри, а колко е мъничък...Марти колко по-малък се роди, а вече съм забравила.

Никой да не споменава пазаруване, че само ако ми останат 2-3 часа да излязя по магазините и...  Mr. Green, но явно съпружеството е направил организация да ме юркат в офиса, та да нямам време за такива мисли.

Гал - дано всичко е ОК с организацията за морето  Simple Smile И ние на 26ти заминаваме, ако всичко е ок, а дано.

# 229
ааааа, няма тук място за отстъпление, всички за морето да се готвим за нападение  Joy hahaha

чак и в рими го докарах  Whistling

Тонеска, губиш ми се някъде  newsm78

# 230
Ами ние нямаме планове да ходим на море...за съжаление. Нещо много съм се спекла с тази криза и все ме е страх, че няма да можем да се справим.
В работата продължават проблемите, на къде отива фирмата...незнам.

В същото време Вероника от понеделник е с някакъв вирус, от който вдига през няколко часа висока Т. Снощи заспа с почти 40 градуса, към 5.30 се събуди отново със същата Т. Давам Нурофен от снощи, казаха ми, че по-бързо действал, ама на нея хич не й подейства бързо. 2 часа сутринта свалях Т. Накрая започнах да я обтривам със студена кърпа. Сега отново явно вдига, защото става все по-топла и по-тиха. Имало такъв вирус, минавал за 3 дни - така ми каза педиатъра. Да видим. Аз вече 2 дни я гледам, но май утре ще останат с баба и татко. Притеснено ми е за работата.

# 231
  • Sofia
Оле, Поли, сега виждам защо си в къщи днес  Cry В краен случай Хексалгин за Т Sad

Момичета, благодаря ви за пожеланията  Heart Eyes
Мариска, още много години заедно в любов и разбирателство   bouquet

# 232
Поли, можеш да редуваш Нурофен и Панадол ако е толкова зле положението и както Ани е казала за Хексалгина. Не забравяйте течности! Дано да е по-добре утре!  Hug
Мерси на вскички за пожеланията!
Ние сега се прибираме от  басейна. Добре че е той, че на тази жега друго следобед не може да се прави,,,е освен ходене по моловете  Mr. Green

# 233
  • Остров Приятелство
Ха Добра Вечер Дами Hug
Голямо ядене, голямо пиене сте заформили...вие за диети не сте ли чували?! Mr. Green
Честито на всички за чудесните празници, които сте имали. Пожелавам Ви много любов, много щастие, усмивки и радости!

Maris Страхотен аватар! Това си ти на билборд, нали? Да не е подарък от мъжа за празника Ви?

Лека нощ момичета. Утре още. Simple Smile

# 234
  • Plovdiv
Съни, добре завърнали се. Hug Как беше на моренцето? Wink  photo чакамеееее
ПолиHugдано мине бързо. А за работата.... ooooh!, тези притеснения са ужасни. От както сме се оженили, все е - ще успеем ли, ще се справим ли сега... Rolling Eyes
Марис, Галче, много идейни аватари. Laughing На Галчето не мога да видя колко са доларчетата с нейния образ. Laughing
За Тонеска съм се замислила от месец вече. Все още не съм и звъняла. Те много често ходят на село и там няма нет.

С една купчина проблеми на главата, ама я бутаме някак си  Mr. Green
Ндаа, от които остава само силно главоболие и бели коси. ooooh! Hug

# 235
Добро утро, мацки!

Съни, добре сте се завърнали! Как беше? Разказвай!!!! На Яни хареса ли му? С Рали взеха ли се  Mr. Green
Аватарите на нас с Гал са от този сайт http://ru.photofunia.com/ За съжаление мъжо няма чак такова въображение  Joy
ИвиHug
Поли, как изкарахте нощта?

Хубва ден ви пожелавам!

# 236
ооооох, вчера цял следобед  съм се фъцала на тези рамки и сама съм се смяла  Joy

Пипиоле[/b, как сте днес, душа? Майната й на работата, винаги ще намериш по-добра, важното е у дома всички да са здрави  Wink

# 237
Поли- как е Вероника днес? дано да не вдига повече температура   Praynig

За работа аз няма да говоря, защото положението е.... Sick  Понякога се чудя защо съм се хванала да работя за себе си- направо е съсипващо при ей такива кризисни ситуации, ама....ще се борим нещо, стискаме зъби и това е. Rolling Eyes

Съни- как беше моренцето? Hug

# 238
Мечи, ти с какво се занимаваш? Давай нещо да подкрепяме, я с клиенти, я с друго  Simple Smile

Ние пък сме на сватба в края на юли на една братовчедка и Дарко ще е шафер  Flutter Дайте предложение откъде да го издокарам подобаващо  Simple Smile

# 239
Мечи, ти с какво се занимаваш? Давай нещо да подкрепяме, я с клиенти, я с друго  Simple Smile

Сладурка Laughing Heart Eyes Hug   Имаме фирма за стъкла, огледала, стъклопакети, въобще всякакви неща от стъкло.

За издокарването- може да проверите в булчинските салони за детски фрак или костюм под наем примерно Thinking  Не мисля, че ще има смисъл да купувате.

Общи условия

Активация на акаунт