Отговори
# 240
  • Sofia
Sunny, taigi, давайте снимки  Peace
Мечи, кризата е повсеместна  Confused Обаче след последния ми неприятен опит да работя за друг (идиот), не си давам свободата за каквито и да е пари. Ако продължавам да съм все така бездейна до месец-два, започвам бебеправенето  Mr. Green Полсе ще потръгне ПАк бизнеса и ще ми се отели вола с второ  Joy
Много ви е хубаво на вилата  Hug

# 241
АниК- и аз след два печални опита да работя за други хора се отказах тотално. Казах си, че в крайна сметка като ще хабя нерви и усилия, по-добре за собствена облага да го правя. Обаче пък и отговорността е по-голяма и по-тежка, няма мърдане, няма покриване.Както и да е. Не за първи път сме в тежко положение, вярвам, че ще успеем и този път да удържим фронта.
За бебеправенето- ще  се стягам и аз вече по-сериозно.Давай и ти  Grinning А на вилата наистина е рай Simple Smile   Hug

# 242
Поли, работата е супер, екипа е супер свестен, но ми е мъчно, че малкия не е с мен, а с бавачка. Много е отпочиващо да си на работа, проблемите са с фирмата на мъжа ми и здравословни, ама все ще го избутаме Crazy Общо взето ставаме рано прготвям ги за ясла и градина, мятаме ги всеки където, аз на работа, след работа обратно ги взимаме и в Морската градина докато окапят (и аз с тях  Mr. Green) после баня, манджа и в леглата. Сега е лесно нямат допълнителни занимания, като включим и тях вече ще стана разногледа  Laughing

# 243
Мараба.
ГалЕми какво да ти кажа за каката на моменти ме забравя мене заради брат си.Прибира се от градината и веднага още не събула се отива до кошарата или шезлонгчето на Добри,погалва го по главичката и го целува и му казва "Здрасти ДОДо кака е и те обича  "като я питам а мене и тя все вика че не ме е видяла мене,а аз съм повечето пъти до Добри.Като плаче нещо малкия,най вече зараи коликите ако съм в кухнята идва и ме вика да ми каже че бебето плаче и си плюе бибата тя като му я сложи.Грижи се за него не дава на никой чужд да го пипа без да я питал нея първо.Като орлиГал като ти видях аватара така се дзверих да не би това да е новата 100$ доларова банкнота. Mr. GreenГАл за шаферски костюм когато кумата купуваше на синът си каза че от малкия цум на пиротска го е взела.По разходи се из Пиротска сега в събота ще е хубаво времето може да намериш нещо
Поли  как е малката адашка?
Ей мацки на всякъде има криза,но най си е хубаво човек да си работи за себе си.Е и тогава ще има финансови проблеми и т.н но важно е да не потъва надолу а да е оптимист.
 Grinning Mr. Green
Съни,Тайги оженихте ли младежта или още не сте .Има ли  smile3509 photo
Оставям ви че малкия дзер се събуди да яде и да лягам и аз.

# 244
  • Остров Приятелство
Здравейте хаймани, Hug
Най-сетне сколасах да се оправя тук в нас - счупи ми се пералнята ooooh!

Иначе морето - Беше чудно. Спокойно, релаксиращо.
1 юни го правихте там. Скромно, но Яни беше много доволен. Сладкарница, мотор цял ден караха с татко си - там дават за 10 евро под наем за цял ден и голямо каране му направиха. Яни чак прегракна от крещене и радост. Има снимки с почерпката.
Имаше само едно келешче дето само гледаше как да се бие, чупи играчки, да ги дразни. Отначало удържах Калоян да не го натупа, че то той и едно дребничко беше, ама накрая срам не срам си го пуснах да го пука колкото иска - тамън 3 пъти. Да ме прощават, че и вие сигурно, ама ми дойде байгън от това дете и родителите му. Те го нахъсват непрекъснато да е такова. Тя Taigi ме беше предупредила, ама аз все си мислех, че ще се справим, но нееее не можахме и...
Даже Яни имаше дни в които не искаше да е с децата, и си искаше да сме си някъде сами. Явно му идваше нанагоре.
Taigi е в страхотна форма. Тичах малко с нея, ама тя държелива бре. Crazy
Рали си е като свободен електрон. Laughing Не ги оженихме. Laughing Яни все я търсеше, но тя си имаше компания, та той малко тъжен, но... борбата голяма за нея. Grinning
Собственичката на мястото ни направи подарък разходка с моторна лодка до един остров. Беше чуден, имаше лагуна....и се поглезихме малко с мъжо Blush
Имам си подарък часовник от него.
Запознахме се с едни руснаци, с едни сърби, които живеят в германия. Чудно семейства. Със сърбите си направихме/поканих ги/ си обща романтична вечеря. Бяха смаяни.  chef bowuu
Абеее мястото е много романтично и това си е. Предразполага към едни такива неща....

Сега чакам поредната организация на мъж ми Heart Eyes

Ето и малко снимки.
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=388495

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 16:05 от s_sunny

# 245
Съни, много хубави снимки, личи си, че ви е било спокойно Hug
Поли, дано вече сте по-добре!
Ето малко дечица :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12757287
Мами, хайде някой по-умен от мен да пусне  нова тема, че ще ни се скарат Grinning

# 246
Хайде аз ще се пробвам, не че съм по-умна от теб Светли  Joy

# 247
 Добър вечер, мили дами!
 Първо да честитя рождените дни на скъпи на сърцето ми дами, които пропуснах!
 Ния,Галче, Ани да сте ми живи и здрави! Много щастливи, обичливи и красиви! Просто останете каквито сте! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много сте ми мили Hug
  Мариско, вие с командира изкарайте в любов и щастие колкото сте изкарали по 10, а после каквото дойде!
  Съни, Тайги ха добре сте ни дошли. Сънко, ти на нас отдавна ни взимаш акъла с вашите романтични преживявания, нека и в чужбинско те знаят. Много ви са хубавите снимките от морето, а и от ремонта разгледах.Много е хубаво
  Светли , децата са много хубави и изглеждат някак мъдри и пораснали!
  Роси, звучиш много по-бодро. Целуни мъниците!
  Поли, не се коси за работата. Криза е навсякъде и при нас е мъка в момента , клиентите са ни задлъжняли към нас , а разходите си течат. Ядосвам се, но все си викам щом сме живи и здрави всичко е наред. Как е Вероничка, подобри ли се вече?
   Иви, покажи ни някоя снимчица, отдавна не сме виждали мъниците Laughing
  Лека вечер засега и до скоро!

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 21:26 от Rady

# 248
 Ама, то темите вече може до 20-та страница май newsm78

# 249
Съни- страхотни снимки, браво Peace

Мами, хайде някой по-умен от мен да пусне  нова тема, че ще ни се скарат Grinning

Като стигнем 20 страници, тогава Wink Hug

# 250
Ама, то темите вече може до 20-та страница май newsm78
Ами ще ме простите, но я направих вече! И аз се присетих за 20те страници, но късно  Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405216.new#new

п.с. Съни, много са ви хубави снимките, Но малко! Simple Smile  Joy Тайги, от теб няма ли да има?!
Светли, блазе ви за градината!

# 251
  • Plovdiv
Марис, много зареждаща темичка. Heart Eyes Ей, сега ще издраскаме набързичко тази и скачаме в лятната. Simple Smile
Съни, прекрасни снимки, прекрасно място. И сега се сещам, че миналата година съм гледала снимки на Тайги от това райско кътче. Даже май питахме къде е иииии забравих. Този хотел...., с тази градина...., с това море..... newsm53 направо ме размазват. Grinning
Роси, не съм те чувала да звучиш така добре, много отдавна. Hug Ради ме е изпреварила. Laughing
И като заговорих за Ради....Радииииии Hug
Галче, сайтът е много забавен. Laughing
Светлили, много са хубавиииии. Heart Eyes
По повод работата за други - не всички го можем, дами. Визирам себе си. Laughing Мъжът ми работи за себе си. Сам шефът си е шеф. Joy Тези два месеца са много трудни. Sick

# 252
Добро утро Simple Smile

Ради, радвам се, че  се отби Wink Как са малчовците?
Ния много ти е хубав аватарът, един спокоен и мил.
И на мен ми се ходи на море по гръцко, но май скоро няма да стане. Ние още се чудим къде ще ходим лятото, но в БГ.
Както се досещате, тук е края на уикенда и се чудя какво да правим днес с Ади...За разходки при 44 градуса и дума не може да става  Joy

# 253
 Добро утро!
 Ще си пийна с кеф кафенцето, че току що видях , че моето е свършило и ходя като ударен самолет из вкъщи Laughing
 Добре сме Марис. Нещо много нерви събрах от моята работа, нали и аз уж се правя, че правя бизнес Mr. Green Работя за себе си, щуротиите в държавата не спират , преливаме от пусто в празно, а клиентите не плащат. Докога така не зная ooooh! Спрях да се ядосвам, важното е да сме здрави и добре Crossing Arms Пътища много, ако не е това ще намеря друго.
 Децата са ми чудесни. Ники завърши първи клас, справи се отлично. Изкара първия си петдневен лагер сам. Оправи се детето, само хигиената нещо му е куцала. Представете си докато стигне до Велинград си загубил сапуна и шампоана, та се къпал от време на време само с вода и ми обясни, че един път се бил и дезинфекцирал с хлор, защото след басейна си сменил гащите , ама не се измил Joy
Ники съм го обявила за господин Ветровейко, много умен и добър, но абсолютна разсейка. Всеки ден повтаряме банята, зъбите, дрехите, ама на остане сам и всичко забрави. Дано количествените повтаряния да водят до качествени действия Laughing
 Мила пък е много суетна, не забравя да се измие, подрежда обувките, съчетава дрехите, всеки ден прическа. Чистница, типична Дева. Много своенравна , нежна и гальовна. Влезнала е под кожата на тати, на бати се е качила на главата, само аз и се поскарвам. Та по този повод да разкажа как Слави в пристъп на нерви към Миа  Laughingи се закани , че след 10 години ще почне да и се кара ако продължава така, после се поправи, че ще е след 20 hahaha
 Е като не пиша, не пиша, ама друг да ви се отчита така, а пък трябва и бързо да ходим на хубавата нова морска тема. Хайде сега вие сте наред Laughing

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 09:14 от Rady

# 254
Привет момичета  Hug

Беше много хубаво в Пловдив, но за твърде кратко. Е, по-добре малко, отколкото хич.

Марис, ходете на плаж като е толкова топло, на кино или в някой музей се занесете  Grinning

Ния, и аз си мислех за аватарчето ти, че е много хубаво  Hug

Ради, големи сладури са ти децата. Много весело ми стана като прочетох за преживяваният на Ники  Joy Образ голям!  Grinning

Светли, хубав двор и голям двор имате. Ти как си? Мина ли шарката?

Искам, макар и със закъснение да кажа:

Ния, Ани, честит рожден ден мили момичета!
Пожелавам ви здраве, щастие и да сте все такива невероятни жени!

Общи условия

Активация на акаунт