Отговори
# 255
Ния,Честит Рожден ден,мила/на голяма патерица!

Галче,АниК,Честит Рожден ден и на вас!

Нас са ни налегнали едни болести.....не ми се говори...

# 256
Mariyanad, как сте, оздравявайте!
Лилия от днес е с варицела, аз тъкмо се оправих. Само дано мине по-леко  PraynigХаресала си е една розова рокля, поне знам с какво да го зарадвам милото.
Ради, много хубави неща с дечицата Hug И Рангел скоро ще завърши училище, направо не мога да повярвам, че за шест месеца вече  чете на английски.
Номадик  , ние тука сме си като на село, децата даже не играят на двора, а по поляните наоколо. Един сладоледаджия обикаля по цял ден с една кола е пуска музика. В цъфналия храст един кос си сви гнездо. Сега разбирам защо в супермаркета продават хранилки за птици.
Опаа, и Рангел вече е с температура.. Молете се за нас ooooh! Praynig Hug

# 257
Светлили страхотни снимки, размечтах се  Heart Eyes Дано мине леко варицелата  Praynig
Отдавна спрях да снимам и да качвам снимки, нямам никакво желание, дано някой ден това се промени Sad

# 258
Привет Simple Smile

Светли, какво ви налегнаха болести напоследък  Confused Поне ще знаеш, че сте минали всички варицелата вече. За селцата извън тази лудница не ми говори. Днес бяхме цял ден по едни поляни близо до Henley-on-Thames. Голяма красота! Такова спокойствие, такива поляни... чудно, чудно! Пак се размечтах. Напоследък все по-често разглеждам къщите в покрайнините на Лондон или малко извън града, но с удобни транспортни връзки.

# 259
  • Plovdiv
Добро утро!
Светлили, стискам палци да минава леко. Hug Радвам се, че се включваш честичко напоследък. Не, че аз съм толкова редовна, де. Laughing
mariyanad , какво става с вас?  Heart Eyes Една виртуална прегръдка от мен. Hug
Ники съм го обявила за господин Ветровейко, много умен и добър, но абсолютна разсейка. Всеки ден повтаряме банята, зъбите, дрехите, ама на остане сам и всичко забрави. Дано количествените повтаряния да водят до качествени действия Laughing
С риск да те обезкуража, гореописаните действия при нас - справка - 12 годишно магаре, все още продължават. Joy Радиии, няма отърване. ooooh! Понякога главата ме заболява от повтаряне. Отделно сме и  "глухи". Wink
Виж Лазе е подреден, забелязва всяко боклуче на пода или вещ, която не е на местото си. Абе, коренна разлика. Mr. Green

Аватарчето е от разходката ни до Асеновата крепост. Нали знаете, че ги сменям често. Laughing Какво да правиш, съдба - близнашка.  Laughing

# 260
Хайде и аз да се разпиша за Добро утро  Hug
В петък заминахме с приятели до Хасково на разходка и си изкарахме много хубаво. Там има една страхотна козметичка (за почистване на лицето) и това беше основната причина да се вдигнем. Но то пък излезе прекрасна разходка. Ходихме в село Минерални бани, (където Вероника и баща й "плуваха), разбирайте Сашо плува , а тя е на гърба му. Да му е яка гърбината - -това дететнце порасна на гърба му  Mr. Green Вчера се прибрахме, а днес ще направим един пикник на вилата. След малко тръгваме - купила съм тиквички, гъбки, патладжани и ще си печем на скарата  chef, ще се разхождаме, абе надявам се да си прекараме добре.
Иначе Они е се оправи за 3 дни. Все още не сме я пускали на градина - от понеделник ще ходи. Искахме да закрепне добре.
 РадиHug Hug Hug
Иви Миличка защо така пишеш - имаш прекрано семейство, вдигни глава , няма ли на кой да оставите децата и да заминете за ден два някъде само двамата или пък дори и четиримата. Отразява се много добре. Ние като не пътуваме и май няма какво да правим. Да накараш моя моя мъж да ходи по молове - е мисия невъзможна, мразим и двамамта блъсканици и общо взето все на някъде тръгваме и той денят минал. Мисля си, че с пътуванията човек бяга малко от реалността, но иначе ще изкрейзим.
N i y a благодаря за прекрасната песничка   bouquet Аватарът наистина е много хубав
Nomadic защо си мисля, че и вие имахте хубав двор newsm78
Svetlili моля те покажи ни снимки от тези прекрасни поляни, така хубаво ги разказа  bouquet И дано след седмица да няма повече варицела в дома ви Hug

# 261
Поли, имаме двор, но нали знаеш - никога не е достатъчно   Blush Друго си е на село. Иска ми се като изляза от нас и да е просторно, зелено, спокойно... Пикници и ние много обичаме. Вчера даже си бяхме взели всичко нужно за барбекю на поляната, но имаше табелки, че е забранено. Затова довечера вкъщи ще е барбекюто  Grinning Сега мъжо ще окоси тревата в двора, после отиваме на фестивал на хвърчилата и вечерта се местим у нас на манджата  Laughing

Радвам се да прочета, че Они е добре. Дано не боледува занапред  Praynig Приятно изкарване ви пожелавам днес на вилата  Hug

# 262
Добро утро, момичета! Как сте понеделнишки?

Поли, разби ме с причината за Хасковската разходка! Явно наистина си заслужава! Браво на Оничка, а за гърба - това е любимо място на Ади също, даже се опитва и мен да ме възкачи, ама неее  Joy
Пепе, как е Тео? А снимки има ли?
Съни, Тайги, вие откакто се върнахте от гръцко, никакви ви няма!
Иви, горе главата, мила! И снимай, че после ще те яд на себе си!
Светли, хайде леко да мине шарката, ама пък поне ще са я изкарали всички Simple Smile
mariyanad, сподели, ако неможем да ти помогнем поне ще ти олекне  Hug

Хубава седмица ви пожелавам   bouquet

п.с. изтрили са новата тема и аз съм огорчена  Cry

# 263
  • Остров Приятелство
Добри утро,
Maris Кафето е най-доброто! Hug
pipiole И мен ме разби повода за Хасково. Mr. Green
Това за гърба е посевместно май. Laughing
Ivy Слънчице, недей така. Всичко ще си дойде на мястото. Сега си на работа, деца на градина, домашни задължения - всичко това е много, но ще си дойдат на мястото. Целувки!   bouquet
Svetlili Как хубаво звучи. Направо Ви завиждам за начина по който живеете - съвсем благородно разбира се!
Леко на шишарко. Praynig
Nomadic Оглеждай се мила, оглеждай. Двора, колкото по-голям толкова по-добре...после пък още по-голям, като на кралицата примерно. Peace
mariyanad Какви болести, какво чудо?! Бързо да се оправяте. Лято е - жега, почивки, страсти, игри и усмивки. Simple Smile
Rady Толкова са ти уфатни децата, я не се вторачвай. Загубил си сапуна, ма я виж пак намерил начин да е чист. Mr. Green
Всичките май на тази възраст са такива. Бързат да си наиграят, да не губят време за глупости. Laughing

Мен държавен изпит ме гони, та за туй рядко се вясвам. Какво да ви разкажа - за кризата, за потребителско поведение или пък за посредничество и мениджмънт?! Кое от всичко си избрахте?! hahaha Joy
Тя Taigi останаха още след нас, после събота и неделя беше до Хасково от танците/и тук даже не си позволих да отида Confused/, та ще се включи по-късно. Дано поне тя да има повече снимки.
Съботата водих Яни на среща с специални дечица. Мина много добре. Аз малко се бях притеснила, че ще задава много въпроси, че ще се изплаши, въпреки, че много говорих преди това/не, че не живо не е по-различно/, но той се държа изключително мъжки, разбиращо и по никакъв начин, не показа, че имат различия. Много съм горда с него! Heart Eyes

Това от мен!
И аз се присъединявам към пожеланията на Maris. Hug

# 264
Хубава седмица момичета, някой ден сигурно ще споделя  Wink

# 265
  • Sofia
Привет и от мен!

Ние се върнахме в петък от морето, и в събота рано сутринта отпраших за Казанлък с танцовия състав.
Морето беше чудно. Със Съни не се засякохме напълно, те бяха отишли по-рано и си тръгнаха по-рано. Нашата лудница на колела доста им развали рахата, ама какво да се прави  Hug . Съни, след като Яни си тръгна, малкия Вики яде бой от Ники, после Ники си тръгна и се биха с Рали, изобщо нямаше мир. На плажа проблеми не е имало, но вечер големи борби. Аз като цяло съм много доволна от почивката. Бях като отвързана - сутрин релакс, търчане по плажа, плуване, после през деня сърф ( най-накрая го подкарах и това чудо ), кану, изобщо активна почивка - аз така много обичам, но досега Рали все не ни даваше мира. Вече е голям човек и е съвсем друго, самостоятелна, смятам все така да си почиваме. За септември планираме аквапарк в Турция, ама да видим.
В Казанлък също беше страхотно. Танцувахме хора на площада по случай празника на розата, после в едно огромно битово заведение на открито бяхме 700 човека и там играхме хора до посред нощ, на другия ден ходихме до музея, където бяха изложили нещата открити в последната тракийска гробница, ходихме и до казанлъшката тракийска гробница, после на плаж в Павел баня и обратно в София. Чувтствах се като на детски лагер  Mr. Green
Днес обратно към реалноста  Twisted Evil

# 266
  • Sofia
Ето и снимките http://www.taigi.snimka.bg/album.php?album_id=389383
Има и снимкии от кораба, с който ходихме на разходка до Света Гора.

# 267
Супер снимки Hug  а водата не беше ли студена  Rolling Eyes

# 268
  • Sofia
taigi, завидях ви  Hug А ти си се върнала в детските мерки  Heart Eyes Описа страхотна "почивка"
Колко ми се ходи вече на море... идея си нямате  ooooh! Но преди това ни предстои един гаден и изтощителен ремонт  Sick

# 269
Тайги, само от снимките ме напече слънцето, а ти изглеждаш супер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт