Галче,АниК,Честит Рожден ден и на вас!
Нас са ни налегнали едни болести.....не ми се говори...
Харесала си е една розова рокля, поне знам с какво да го зарадвам милото.
И Рангел скоро ще завърши училище, направо не мога да повярвам, че за шест месеца вече чете на английски.

Радвам се, че се включваш честичко напоследък. Не, че аз съм толкова редовна, де.
Една виртуална прегръдка от мен. 
Радиии, няма отърване.
Понякога главата ме заболява от повтаряне. Отделно сме и "глухи".

, ще се разхождаме, абе надявам се да си прекараме добре.

Аватарът наистина е много хубав
И дано след седмица да няма повече варицела в дома ви
Друго си е на село. Иска ми се като изляза от нас и да е просторно, зелено, спокойно... Пикници и ние много обичаме. Вчера даже си бяхме взели всичко нужно за барбекю на поляната, но имаше табелки, че е забранено. Затова довечера вкъщи ще е барбекюто
Сега мъжо ще окоси тревата в двора, после отиваме на фестивал на хвърчилата и вечерта се местим у нас на манджата
Приятно изкарване ви пожелавам днес на вилата 

. Съни, след като Яни си тръгна, малкия Вики яде бой от Ники, после Ники си тръгна и се биха с Рали, изобщо нямаше мир. На плажа проблеми не е имало, но вечер големи борби. Аз като цяло съм много доволна от почивката. Бях като отвързана - сутрин релакс, търчане по плажа, плуване, после през деня сърф ( най-накрая го подкарах и това чудо ), кану, изобщо активна почивка - аз така много обичам, но досега Рали все не ни даваше мира. Вече е голям човек и е съвсем друго, самостоятелна, смятам все така да си почиваме. За септември планираме аквапарк в Турция, ама да видим.