1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 270
mar tomova-видях го другия форум за "1001 нощи".И аз съм бан.Сега като преведе Севи и ги качи Мишел суб. и там веднага ще се появи преведен 5 епизод на "На сбогуване".Ако страхотните момичета от този форум не бяха превели и качили субовете никой нямаше да е изгледал преведен този прекрасен филм/имам предвид третия сезон/-а това са стотици хора ,като само една малка част от тях сме тук .Затова може би ще се цитирам за n-ти път,че най-голямата награда за тези момичета/няма да изброявам,не искам да пропусна някоя от тях ,защото пред всичките се прекланям newsm20-за тяхното себераздаване / са техните фенове/всички ,които гледайки преведените епизоди ги благославят,че ги има/.Искам да ме извинят момичетата,но от тяхно име ме е яд ,че в другия форум ако са хора с капчица достойнсво винаги  ще цитират от къде адже ба им е инфото и всичко останало.
ЗА НАШИТЕ ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА САМО ТОВА ЩЕ КАЖА:ДОБРОТО С ДОБРО СЕ ЗАПЛАЩА

# 271
Мишел, напълно съм съгласен с теб! Въпросният господин, с който разговарях, повярвай ми звучеше наистина добре настроен към форума и говореше с добро, че основните източници са от тук. Сега дали ви се полагат хонорари не знам - обадете им се да ги питате Grinning Иначе за специален брой - аз искам, ама с кво ще е пълен - не знам. Интервюта според мен трябва, биографии и може би 2 страници плакат средната страница...

# 272
  • В тъмната гора.
Мишел, напълно съм съгласен с теб! Въпросният господин, с който разговарях, повярвай ми звучеше наистина добре настроен към форума и говореше с добро, че основните източници са от тук. Сега дали ви се полагат хонорари не знам - обадете им се да ги питате Grinning Иначе за специален брой - аз искам, ама с кво ще е пълен - не знам. Интервюта според мен трябва, биографии и може би 2 страници плакат средната страница...

Няма хонорари тук, няма хонорари за повечето материали в интернет...просто няма такова нещо.
Всичко е доброволно в името информираността на всички потребители. От години не ползвам консултантски услуги или печатни материали. Обръщам се към чичко Гугъл или към форумите с хиляди потребители. Виждала съм такива неща, че просто думи нямам да напиша, колко безкористни хора има в мрежата. Самата аз не еднократно съм получавала помощ под различна форма. От лекарства за сина ми от чужбина, до компетентен финансов съвет. Реших, че и аз трябва да правя така. Процеса трябва да е двустранен.
Покрай всичко това се чудя, дали има бъдеще въобще  за доста индустрии...и най-вече за медийната индустрия.
Познавам аматьори в тази сфера, които са с пъти по-добри от професионалистите.

# 273
[quote
ПОСЛЕПИС:
Присещам се още неща от разговора ни. Каза, че някаква жена казала, че филма е като турска дреха - евтина и хубава на външен вид, но некачествена и като я отвориш имала криви шевове. Друга жена казала, че цяло предприятие спирало да работи (шивашко) в 13.00 часа за да гледат филма. Повечето жени били възрастни и явно не пишат по форуми. Друга се възмутила, че във филма децата винаги учели на колене. Друга жена казала, че имала предупреждение за изгонване от работа, заради филма и закъсненията й. Интересните случаи щели да се опишат в статия. другата седмица щяло да има някво малко каре за филма. ААА! някаква жена се оплакала, че във форума тук имало цензура и пишели само туркини от Канада, Гърция и др страни и цензурирали мненията.
Това се сещам засега!
[/quote]
 Ох мили дами, целия пост го прочетох няколко пъти , но мойта главица не може да повярва, че в 21 век все още има такава простотия.
  Аз съм три месеца с вас и за това време освен че се радвах и живях с този невероятен филм,изключително бях щастлива, че има хора които мислят като мен.В началото само ви четях защото това ми стигаше, просто нямаше нужда да повтарям това което сте написали.
Четях написаното от невероятни жени, изключително интелигентни духовити, талантливи с
чувство за хумор.
   ББГ освен емоциите които ми подари и ме запозна с Турция, с прекрасния Истанбул, с турското кино. Смятам даже че в отношенията между хората, там в Турция, има повече морал отколкото у нас (вярно това може да е само внушение от филма) , но честно казано   беше ми омръзнало, гадеше ми се от насилието, стрелбата и кървищата в американските филми.
  С нетърпение чакам екскурзията за да се запозная и с вас най-страхотните дами за мен.
  Мила fatherRrр, мисля че на нас не са ни  необходими писанията на този "Клюки", още повече ако няма да са обективни защото както казват самите те нямат достатъчно информация. Такава реклама не ни е нужна.
   За мен политиката е много гадно нечистоплътно нещо

# 274
  • Plovdiv
    МИШЕЛ,    smile3501 smile3501 newsm51

Напълно те подкрепям!
 Ако знам, че  мога да сложа усмивка  или да изтрия сълзите само на едно лице,
 да зарадвам с ей- тоничко /./  едно сърце ще го направя . А вие го правите за милиони хора!
Мои познати от всички континенти знаят вашите имена, ценят вашия труд !
 Те изживяха всичко с нас чрез вас! Не са го показали, но аз съм една от  тях.
 ДЪЛБОК ПОКЛОН!!!    Не всичко е пари!

love001  love001  love001

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 14:54 от mar_tomova

# 275
Никой и не се съмнява във вашето благородство!!!!  bouquet
Иначе не бихте го направили.
Само хора със големи сърца и добри души са толкова всеотдайни и благородни,почтени...

ПОКЛОН

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 16:30 от Lilims

# 276
  • Varna
Момичета Hug
Кога ще е фенската ни екскурзия до Истанбул? Въпреки, че аз имам едно пътуване до там следващия месец бих искала да бъда със вас, ще ми е много мило да сме заедно  bouquet
Много ще съм щастлива ако там са и нашите преводачки. Голямо щестие за мене да си ги видя на живичко newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 277
  • Варна
И мога да кажа само благодаря   bouquet

# 278
Привет на всички!
На преводачките - огромно БЛАГОДАРЯ.
На момичетата, които поддържат темата - огромно БЛАГОДАРЯ.
Току що изгледах финала със субтитри.  Когато четох превода в ефир на Bz, без да гледам образа, направих изказване, че финалът е инфантилен. Сега искам да се поправя - финалът е професионален. Това е серията с най-силен емоционален заряд от целия филм /може би изключвам първата/. Плаках много. И всички успяха да ме трогнат до сълзи. Дори Гани. А Керем и Бену - просто нямам думи... Не коментирам Шех и Онур - там нещата са ясни. Всеки срещна любовта и пред всички  се очертава перспективно бъдеще....
Но интересно. В този филм, откриването на любовта минава през развода, раздялата. Истина е, че като загубиш нещо, започваш повече да го цениш. Но все пак трябва ли винаги да докараме нещата до срив, за да започнем да ги оправяме????

# 279
И аз ще кажа само-------БЛАГОДАРЯ  ОТ ЦЯЛАТА СИ ДУША И СЪРЦЕ !!!
 smile3501 smile3525 smile3501 smile3525 smile3501 smile3525  love001  love001

# 280
  • Sofia
Уфф схоласах и аз най-накрая да изгледам финала!!!
Ами то излезе, че Каан оправи цялата бъркотия!

Хареса ми, много ми допадна прочета на приказката на Надиде, ами така си е- живота на всяка една от нас си е приказка, или филм.....

Не ми хареса само едно:  Защо така ги оставиха без бебета и Шехи и Бенну? Така де, на края можеше и двете да разберат , че ги очаква най-прекрасното нещо на света, (знаем колко го искаха и двете) след всичката тази помия която изживяха в трети сезон!

Това е от мен, благодарности за труда на момичетата и....... чакам следващия сериал!!!!!
Може би ще подбера този в темата на Мишел- " на сбогуване"
 Чао, за сега    bouquet

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 16:10 от novo mame

# 281
  • Plovdiv
Поздрав за всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

http://vbox7.com/play:0bcf792b

СЕВИ, вместо отговор ! Ще разбереш какво ми е посланието   newsm10 newsm51

Прочети и предишният ми пост!

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 18:34 от mar_tomova

# 282
Благодаря за всичко! Hug

# 283
Поздрав за всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

http://vbox7.com/play:0bcf792b

СЕВИ, вместо отговор ! Ще разбереш какво ми е посланието   newsm10 newsm51

Прочети и предишният ми пост!

Лекарство за душата,
което лекува самотата

това сте всички вие - в този форум. И на вас огромно БЛАГОДАРЯ

# 284
Добро утро!
Бях ви обещала продължение. както казах Бурхан бей и Надиде се отбиха за малко и ми показаха снимки от пътуването си с кораб. По влюбени от всякога много се забавляват...

Общи условия

Активация на акаунт