С еволюцията винаги търсещи - 130та немска!

• 14 356
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Ами мисля, че вероятно иска да ви поощри, да ви направи по-смели в началото. Що не поговориш с нея, да ви оправя грешките в движение, поне твоите....Или да бъдеш по-перде и да питаш на момента - абе...не е ли по-правилно еди-как си. Групата ще те намрази, гарантирам, но ползата за езика ще я има.

# 16
Добро утро!

Аз си мислех за сандвич и някакъв плод, но не знам дали е добре и дали ще й стигне.
Е защо да не е добре? Сложи й два сандвича, ако мислиш, че един няма да стигне. Аз такова слагам, какво друго... може нещо от хлебарницата + кюфтенца, мини-саламчета, бейби-бел и малко плод-зеленчук, няма да остане гладна. Пари не вярвам да вземат, за да купуват специално за нея нещо, така че подготви достатъчно "манджа" в кутийката Wink

Динажели, и аз мисля че трябва да поправя, но знам ли, може да е някакъв метод Crazy Питай първо со кротце со благо какви са й целите. Или ако сте съвсем в начало може да иска още да се ослуша кой какво може, без да се обажда....

# 17
Честит рожден ден, Приятелке! Желая ти много zдраве и Щастие   bouquet
Ами мисля, че вероятно иска да ви поощри, да ви направи по-смели в началото.
И аz така си мисля, нали така правим и с децата, както и да са се справили все им каzваме, че е супер.

# 18
Черпя ,по едно кафе http://www.youtube.com/watch?v=ahBQR_C8YbA&feature=related  Simple Smile
Приятлке ,честит рожден ден!  bouquet

# 19
  • в сърцето на един мъж...
Приятелке, честит рожден ден! Много любов, щастие, късмет и здраве!

И да почерпим, че днес ставаме на 4 месеца Grinning Колко бързо лети времето ooooh!

# 20
Geia честита месечинка на Мила.
Честит Рожден Ден на приятелка.
Благодаря ви за отговорите. Пари съм сигурна че няма да вземат.
Сбъдваща, няма проблем тъкмо ще се запознаете.  Hug  Grinning Там ще са поне до около 13.00 часа.
Аз си мисля че трябва да се казват грешките още отначало. Точно както казва diangeli този който не знае как е правилно, ще го научи така както го казват. На мен също ми се казва на момента как е правилно, ако сбъркам. Но аз не съм на курс.  Simple Smile

# 21
Приятелче, честит рожден ден! Много здраве, усмивки и любов!!!   bouquet

Е видяхте ли как с помощ на десет човека се справих с отварянето на нова тема  Laughing
Все пак последната, която отварях тук беше преди две години. Забравила бях, че се копирало и т.н. А и това не ми е хоби, нека за вбъдеще другият човек да отваря темите и лепи картинките. Аз исках само тази картинка да лепна, много ме кефи.

След малко отивам да се срещна с адвоката, накипрена съм като селска девойка. Даже и бижута си накичих. Душа не ми дава да не видя и тези условия на работа.

До по-късно.

# 22
Леле, ще умра от смях!
Мистик пуснала тема! Браво! Нова работа! Още по-голямо браво! Сещам се за личната титла на Мамунката и ти пожелавам и ти да си така натокана с бели маратонки. Уеуеуе!
Послушай корема си за това коя работа да избереш!  Hug
Време е за визитация (каза мед. сестрата на шефа). Болните, давайте бързо отчет - анамнезата снехме, сега е редно да проследим статуса! Един по един - не се блъскайте, моля!  Naughty После ще мина с табличката да пораздам лекарство срещу боа и навехнат крак. Специално за Бис домашен лек - наложи го с белтък на яйце и дано бързо минеш при ортопеда.
Сърфи, направо ти завидях за тиймуърк! Joy Закуска в леглото от жената на шефа. Да ви имам и наводненията. Дано спасите квото има за спасяване.
Аз съм недоспала. Хамлет цяла нощ се прави на Ева и Мила накуп. В момента се разпява за сутрешната серенада сам в леглото. Лоша мама!  Crossing Arms

Поправям - личи си, че съм недоспала!  ooooh!
На многая лета, Приятелка! Все така сърдечна и отзивчива!    bouquet

# 23
Честит рожден ден, мила приятелка! Желая ти много, много щастливи мигове с любимите ти хора  Hug

Сърфи, голям екшън при вас  Crazy

Отлитам, отивам до Икеа  Crazy

# 24
ехеее...то Голям ден е днес    Simple Smile   много празнуващи, бе    Simple Smile

Ч Е С Т И Т И   4 РИ   М Е С Е Ц А   Н А   М И Л А   Heart Eyes   да расте здрава и усмихната!

Ч Е С Т И Т   Р О Ж Д Е Н   Д Е Н   Н А   П Р И Я Т Е Л К А     bouquet   да открие още мноооооооого приятели!

И   С   М Н О Г О   Ц Е Л У В К И   Ч Е С Т И Т Я    Р Д   Н А   П Е Т К А    Flowers Bouquet   да се радва на здраве, любов и повече свбодно време   lovekiss

Стискам едни палци на Мисти    Peace

Хубав ден на всички! И да си починат дежурните от нощната смяна    Hug

# 25
  • в сърцето на един мъж...
Пете, честит рожден ден! Щастие, късмет и много любов!

# 26
Ама и Петка ли има РД? Ау, срам голям, как не съм видяла.

Петке, бъди щастлива и голямо наздраве в днешния ден!   bouquet

И аз бягам.

# 27
Приятелче, да си все така здрава и засмяна! Много радост и слънчеви усмивки да срещаш! И нека звездите са с теб!  bouquet

Петка, да си здрава и честита! Щастието, късметът и любовта да са винаги на твоя страна! Наздраве!  bouquet

Мистичната, мислих, мислих и реших да запея и аз в хора без фалцет: Избери работата с перспектива, но и тази, на която няма да се превърнеш в роб. Трудно решение. Виж адвокатина и последното предложение и вади мерки и теглилки .

Сърфи, и сега кво-о? Днес по-рано ли ще си тръгнете от работа или ще си приспадате допълнителни часове някой друг път, или ще ви ги заплатят като нощен труд? И така трябва да се гледа на нещата. Laughing

Веч, да не тормозиш зетя, ами да го закачиш бързо на млекоцентралата детето!

Мишок, не съм ти отговорила. Нищо интересно не получих. Само два чифта копита, един панталон и един потник, който сама си избрах, но се оказа страшен парцал. Добре, че отказах всичко друго. Отказах се заради тайния ми план: Живот и здраве ще отида и аз, ама сама без децата, с една приятелка на шопинг по намаленията им. Mr. Green

А да те питам пък аз сега. В новата къща ще си инсталирате ли онази ами-система за прахосмучене? Много ще ти завидим, да знаеш!

Боата избяга. Няма дрис, няма драйф. Надявам се, само съм била наказана за голямата си лакомия. Или просто някой се е уплашил от боата и си е повърнал уроките назад. Laughing

Уеуе, какъв отчетник съм станала. Виден четник. Мда. Mr. Green

# 28
  • UK
Много празнуващи пак. Имам чувството че тук всички имат рожденни дни по няколко пъти в годината, всеки ден някой празнува. Simple Smile Честито на всички днешни. Simple Smile

Компютъра ми е баааааааааавеееееен... Негово съквартирантско е включил да сваля последния епизод на Изгубени, който в момента се ъплоудва с пълна пара и баааавииии нещата колкото си искате. Добре че тук нямаме проблем с даунлоудването на някакви неща, щото иначе той да е жив - умрял. Ако някой иска нещо и няма как да си го дръпне щото е малко забранено, казвайте, пращам по скайп. По бавно е, но затова пък безопасно. Simple Smile

# 29
Приятелче, честит празник! Всичко най-най-най-добро - послушен мъж, здрави деца, добри приятели и веселби до зори. Наздраве!  bouquet

Пете, честито и на теб!  Бъди все така усмихната, лъчезарна и искрена лудетина!   bouquet

Мамун, 1 свободен ден и пликче е разплатата за нощната смяна. Не се оплаквам за събуждането, може още 2-3 пъти да се наводни къщата. Ма съм злобна, гел? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт