С еволюцията винаги търсещи - 130та немска!

• 14 356
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Вики_хриса, днес времето е мрачно, дано не намръзнат децата в Зоо-то. И дано не завали. И аз имам излизане след малко, ще взема всички видове дъждобрани, че вчера така ни валя, подгизнахме за минути.

Сърф, какво за Мара, не разбрах? Още ли пишеш от леглото на шефа? Wink

# 76
  • Германия
Честито на патерица, но от сърце на Петка и Приятелка!   bouquet  bouquet От здраве и обич да не се отървете!

Чико, и на теб честито!
Мистична, да честитя ли или още не си избрала точното място Wink

# 77
Благодаря ви много за хубавите пожелания.
Почерпете се

хехе Приятелке честито и на теб на патерици. нека всичко каквото ти пожелаха девойките се сбъдне.

Леле само още 1 година и ще ударя 30така, а още не съм спечелила първия си милион  Mr. Green

Чико честито. Супер резултат. А това къде се учи?

Лале да оздравява момченцето ти бързо.

И аз съм намирала 50 МАрки на олимпия парк в началото като дойдохме в Германия, когато почти ни бяха свършили парите. Добре ни се отразиха.
В БГ като бях в 5ти клас с едни авери намерихме в близкия парк 1000 лв ама чисто нови, вакумирани от банката още, обаче до тях имаше и една брадва. Решихме да не казваме на родителите си, накупихме разни шоколадови яйца. Ама мен не ми свърташе и казах на сестра ми, тя на нашите и те взеха че добавиха изхарчените пари и ги предадоха в полицията. Какъв ли мир са си направили с тях  Whistling После 1 месец не ме пускаха никъде сама, че да не ме намери онзи, на който е брадвата.  Confused

Честита месечинка и на Мила. Леле колко бързо минава времето  #Crazy

Яна се е научила от 3-4 дена да се изправя и само да се добара до секцията или кушетката и веднага се изправя, но обратното сядане не го е овладяла още, та съм се след нея и съвсем вече не ми остава време за нищо  Sad

А Мистик честито за многото предложения за работа. И аз бих почнала на работата с повече перспективи, но ако няма да е добре за семейството тогава сигурно другата. Надявам се накрая да вземеш правилното решение, което ще те направи щастлива. ето виж, че и за теб изгря слънцето, нека още дълго да грее над теб

И да кажа че си изпратих детето на екскурзия. А съм толкова отнесена, че забравих да взема копие от паспорта й. Добре че беше самия паспорт в мен, че дадох него.

Ама те не са ли в Германия на екскурзия. За какво им е паспорта?

# 78
Сърф, какво за Мара, не разбрах? Още ли пишеш от леглото на шефа? Wink

Става дума за рекламата на Ариана, която Чико пусна - чалга певицата Мария получи благодарение на нея прякора Мара-отварачката.
Цъ, в кухнята сме вече Sad. Деградираме. Уж защото имало климатици за машините, но аз съм сигурна, че просто искаха да прекъснат груповите креватни занимания. Безсърдечни хора, безсърдечни... Crossing Arms

# 79
Петка, в Германия са. Ама нали се сещаш че всеки трябва да има документ. Явно са предупредили другите, но на мен никой нищо не ми е казвал. Двете деца бяха с копие от акта си за раждане, едното беше с копие от паспорт и моята без нищо. В другата ми чанта има копия да основни документи, но за 5 километра реших че ми стигат паспортите на двете, шофьорската ми книжка и документите на колата. Оправихме се, ама за други път ще знам.
Сбъдваща, тя е облечена и обута. Мисля че няма да има проблем ако е по лек дъжда, но ако е някой проливен нищо няма да й помогне. Вече трябва да са там.  Дано е доволна.

# 80
  • UK
Хелоу ви, пийпъл. Simple Smile

Ако ме болеше, колкото ме мързеше... Не ме мързи, де, мотка ми се насам - натам, искам да се размотавам из парка или нещо такова, вместо това обаче заминавам на даскало. Трябва да си върна учебниците по немски, всъщност трябваше да ги върна преди точно един месец, та не ми се мисли колко глоба ще платя за тях, ама сама съм си виновна... Не ми се ходи обаче, не ми се пътува до там. Почти час в една посока, не е човешко. Иначе нямам против да ходя, още повече че днес имаме немски освенв сичко останало. Просто не ми се пътува до там. Това пусто телепортиране няма ли да го измислят вече...

Тук е прекрасен ден, топъл, слънчев, евентуално следобяд може да се видя с приятелка която живее достатъчно далеч за да не сме се виждали досега... Събудих се с коса ала "Ела с мен в пещерата", та сега упорито се опитвам да й придам вид на... Ами... Коса. Simple Smile След малко ще видим дали ми се е получило.

Снощи, след като тотално бях изнервена от Негово Съквартирантско, се изкъпах, налях си една чаша Кола, взех си остатъците от съвършения шоколад и излязох на терасата, няма такъв кеф. Тъмно, чува се само шума на дърветата от парка и реката, много успокояващо и готино. Не бива да си лягаме нервни, нали така? Simple Smile

Оздравявайте. Simple Smile

# 81
Честито на Чика  bouquet

Ама нали се сещаш че всеки трябва да има документ.
newsm78
Това някаква нова наредба ли е? На нашите нищо не им искат като миткат някъде...

# 82
Пете, зло да те забрави!   bouquet

Вики, кви са тия новости? У наше село никога не са искали документи, че и акт за раждане. А ги водят редовно на най-различни места.

# 83
Бибе, не знам. Тук явно се стягат много. Ако беше само за нея,  щях да кажа че не е германче, но това се отнасяше за всички. Явно си имат някакви техни правила. Отделно постоянно подписвам листи че съм съгласна за това което ще правят ( примерно: ходене в гората, плуване, ходене до съседното село и т.н.) Ще ви кажа продължението след 14.30 часа. Simple Smile Може нещо друго да правят, знам ли.

# 84
Листовете и аз подписвам, но и на нас не са ни искали документи. Бах, аз и не давам - ще вземат да ми изведат някъде детето и ще трябва да ги правя да умиргат.

# 85
Петка, каква е тая торта, сега, по обяд бе жено Shocked .. минавам бързо надолу, че иначе ще глътна монитора Laughing

И аз съм като Сърфи, паспорт не давам Naughty камо ли на детето..

# 86
Петка, каква е тая торта, сега, по обяд бе жено Shocked .. минавам бързо надолу, че иначе ще глътна монитора Laughing

и аз това си помислих  Wink много вкусна изглежда  Wink

# 87
Не ме плашете бе хора. Аз каквато съм паника  #Crazy Не ми се вярва нещо да направят, все пак не е само тя. А няма ли да е малко съмнително двама възрастни с четири деца да тръгнат на някъде.
Сбъдваща върви на проверка.  Grinning

# 88
Няма за какво да се плашиш, но за в бъдеще просто ги питай за какво им е документа. Лични данни не е хубаво да се раздават насам-натам, дори и на хора, които реално им имаш доверие. Wink

# 89
Вики_Хриса не се плаши, ноо с тези документи шега не бива.
А защо са само четири дечица на тази екскурзия?

Общи условия

Активация на акаунт