С еволюцията винаги търсещи - 130та немска!

• 14 356
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Алоха!

Чико, честит празник на патерица. Да ти е жив и здрав дребосъка, много усмихнат, умерено палав и с мааалко по-добър апетит  bouquet.

Вечке, Татяна, я какъв весел уикенд се е заформил и при вас. Бравус!

Риен, ти да не си захранвала цялата епархия на Байройт? Laughing Хубави тортички.

Избухахме със ситното 101 палачинки ooooh! ooooh! ooooh!.

# 241
Мерси zа честитките  Grinning
Келеша на девойката ще ни подлага на клингелщрайх! ooooh!
И ние имаме 2 момичета от 3.клас, които ни подлагат на клингелЩрайх. От 2 месеца zапочнаха. В началото си мислех, че някой не е натиснал правилния zвънец, че покрай смяната на тръбите zа вода някой иска да провери неЩо, но ги видях един ден с ролер. Сутрин в 7.40 и понякога на обяд след училиЩе. Единия ден иzляzох, но бяха далече, на свиркането ми с пръсти не се обърнаха. На другия ден чаках на стълбите, но те не дойдоха. Лошо им се пише, ако аz или младата ни съседка ги хванем. Звънят на всички подред. СреЩу нас живее един старец, на 92 год., болен, едва се движи и ми е жал zа него, като сутрин го дигната толкова рано.
О, ти не знаеш! Имахме две такива пикли от съседната улица, заради които викаха мъжа ми в полицията  Joy
Те си играеха така абсолютно на шега (не като сина на тая пикла).
Накрая на мъжа ми му писна и излезе на улицата с дървената реквизитна пушка и извикал "Ако още веднъж се звънне, той ще гърми". Те се оплакали на баща си и той подал оплакване в полицията (вместо да дойде като човек до нас). Та полицауте идваха да търсят "оръжието" с което мъжа ми е заплшвал децата и като видяха "пушката" само дето не прихнаха от смях.
Тепърва веселото с тоя келеш предстои. Тя не стига, че се прави на много загкрижена майка, ами и възпитанието и е толкова.
Сърфи, къде ги сложи тез палачинки? Да не си прихванала от Алф? Laughing

# 242
  • в сърцето на един мъж...
Чико, да ти е жив и здрав, да слуша и да яде повече!  bouquet
Мая, честити ви крачета!  bouquet

# 243
Много е смел мъжът ти  Joy Аz zнам, че тук трябва да внимавам. Всички ме предупредиха, че не трябва да ги удрям, даже да им направя ушите като на Бенямин не ми е раzрешено (макар, че свидетели няма  Thinking Mr. Green ). За това се надявам, че съседката Ще е тук, тя не си поплюва, не í дреме много  Laughing Ще видим, кога Ще ги zагаЩим.

# 244
 чико, има една джаджа , виж в практикер. с която можеш да си превключвашзвънеца когато поискаш - да звъни или не   Wink
А ние изобщо нашия сме го изключили и практически нямаме такъв дразнител  Mr. Green

# 245
  • Германия
Чико, да ти е здрав и щастлив момъкът! Тез девойки да не са хлътнали по някой от твоите синчета, та така звънят  Laughing

# 246
И при нас имаше едни такива сладурчета, които звъняха. За съжаление се случи така, че една сутрин докато слизахме със съседката от 4тия етаж те звъняха и ги сгащихме. Тя разхожда един 45 килограмов бобтейл, аз с детето в ръка и това куче като чу и видя непознати пред входа, като каза "бау", стана една майка плаче-грамофон свири. От тогава не са звъняли. в същност не знам дали изобщо са минавали покрай блока... Thinking

Сърфи, къде ги сложи тез палачинки?

Де да знам и аз... Blush Лакомията е велико нещо...

# 247
Чико - да ти е жив и здрав мъника!
Мая - честито и на твоето момиче!

# 248
 ooooh!

Мая, на добър път на девойката.  bouquet

# 249

Виви, ще се местите ли?
Местим се във Фрайбург. Като гледам обаче май няма да ни огрее за фериенвонунг и ще трябва да се разправяме пак на частно. А понеже мъжът ми знае плана си за работа само до края на октомври и става много розова картинка с договора за наем на частно и с купуване на мебели  ooooh!.

# 250

Виви, ще се местите ли?
Местим се във Фрайбург. Като гледам обаче май няма да ни огрее за фериенвонунг и ще трябва да се разправяме пак на частно. А понеже мъжът ми знае плана си за работа само до края на октомври и става много розова картинка с договора за наем на частно.

Както вече писах, виж обявите за временнен наем, пак има мебелирани, ние така бяхме в Хановер  Peace

# 251
  • Немция
Мая, браво на невръстната девойка- честити проходили крачета!  newsm68

Чико, да ти е здрав и безгрижен рожденика! dance

Веч, радвам се за успешното развитие на делото! Свиркай си! Whistling

Татяна, ние имахме вчера подобен инцидент с нашето дистанционно от уредбата- за щастие продължи само ден. Търсихме го го под дърво и камък, решихме, че по някакъв начин се е озовало в кофата за боклук, какви ли не варианти ни минаха през главата. Вечерта дистанционното изплува на бял свят... било се скрило под пакет солети на масичката пред дивана. Бяхме помръднали пакета при търсенето, без да забележим, че се е свряло там. smile3538 То е сравнително малко като размер.

# 252
Вечерта дистанционното изплува на бял свят... било се скрило под пакет солети на масичката пред дивана. Бяхме помръднали пакета при търсенето, без да забележим, че се е свряло там. smile3538 То е сравнително малко като размер.

Или солетите са били много големи  Mr. Green

Аз в такива случаи питам Ясмин - учудващо почти в 100% знае къде се намира нещото, което търся Shocked

Мая, честито прохождане!

При нас вчера на обяд беше ужасна жега, а въпреки това всички сме със запушени носове и покашляме Sad А вечерта каква буря се извии ..мале мале

# 253
  • Немция
Аз в такива случаи питам Ясмин - учудващо почти в 100% знае къде се намира нещото, което търся Shocked
Не се притеснявам  за теб, имаш си помощници! Mr. Green

Най-учудващото бе, че Половинков вечерта се беше изтегнал на дивана, четеше вестник и бе взел пакета солети в ръка, без да забележи дистанционното. ooooh!

# 254
Виви, може тук да изскочи нещо. Питайте.

Все забравям да запитам родопчанките: А българско-родопски разговорник има ли? Laughing
Страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт