Отговори
# 135
kokonata_6 Честит рожден ден!Пожелавам ти да си най-обичаната съпруга,а през октомври и мама на света!Между другото една зодия сме с тебе Wink

# 136
kokonata_6 честит рожден ден. Много щастие, лека бременност, и прекрасно бебче!
Стилисима, чудесна снимка, жалко че и аз не можах да получа такава, гъдел си е да си го гледкаш Simple Smile
BabyMamma добре дошла!
Ани успех на прегледа, стискам палци,д а ти се сбъдне желанието.
За здравеопазването съм съгласна с Герчо, за съжаление, много недомислици има.
Аз си плащам и осигуровки, и по лекари, но искам да съм спокойна, сигурна и да знам,че каквото зависи от мен съм го направила. Доста съм ходила по болници и с баща ми, и с майка ми. Знам отношението, борбата за оцеляване, и бих направила всичко за да не подложа семейството и бъдещото си дете на това.
Ние пък сега акто знаеме пола, взехме да се чудим за името.
 С никол вианги съм знаела, че така ще се казва, и никой не се възпротиви, беше решено от раз.
Сега сем в чуденка. На мен много ми харесва Моника, а мъжът ми харесва Марина. Та започва голямото мислене.

# 137
ДОбро утро, момичета!
Честит рожден ден на kokonata_6! Много щастие, усмивки и хубави моменти ти желая!

Ани, стискам палци за момиченце!

За кърменето - и аз нямам никаква представа дали ще мога да кърмя, винаги съм си мислила ,че е лесно, тъй като е е естествен процес, но така като ви чета, явно има и редица затруднения. За съжаление не знам дали тук в БГ в болниците има акушерки, които помагат и дават съвети, ще трябва сама да се образовам и да разчитам и на вашата помощ.
Хубав ден на всички!

# 138
Здравейте мамчета, дано днешния ден бъде много усмихнат и слънчев за всички ни Hug. Kokonata_6, Ч.Р.Д, пожелавам ти здраве, много спокойствие и положителни емоции. Бъди много усмихната и щастлива.  bouquet. Beberona и аз съм на ЖК при д-р Папукчиев, в Младост 3, даже в Понеделник бях на преглед, на мен също не ми каза нищо за пола. Каза само, че бебчето е добре, но това засега ми е напълно достатъчно, а и нали сме не ФМ на 25.05, тогава както сама каза-няма да успее да се скрие мъника от д-р Марков. Иначе на последните прегледи поспива мъничкото ни човече и повече се върти по гръб и по личице и рита с крачетата, но не е много от подскачащите засега. Това за възглавницата за бременни и мен много ме блазни като идея, някой ако  може да препоръча нещо конкретно ще е много хубаво. На мен също ми е малко трудно спането на една страна, освен ако не съм се качила половината върху мъж ми, а като се има предвид, че спим на единично легло, навярно не му е никак удобно така, но милия нищо не смее да каже, ползвам си го като "възглавница за бременни", без да се усещам нощем и това си е.... Ani , успех на прегледа днес и дано желанието ти се изпълни. Добре дошла на новата ни бременлинка-хубава и спокойна бременност, със здраво, пухкаво бебче на есен пожелавам.

# 139
seagirl83 Папукчиев е много добър доктор  Peace Аз го познавам от времето когато работеше в Дупница, редовно си ходех при него и ми проследи цялата бременност с щерката. Усещането като влезеш в кабинате му че, че все едно сте приятели от много време и хем си върши работата както трябва, хем ти отделя достатъчно внимание да те изслуша и да ти даде адекватен съвет  Peace Много съжалявам, че се премести в София, аз исках той пак да ми е личен гинеколог и сега да ми следи бременноста, но ми се размина  Whistling Дано да си доволна от него  Peace

# 140
Да, styllisima след дълго двоумене и събиране на информация се спрях на него, точно поради факта, че отзивите бяха просто чудесни за него като специалист и човек. Доволна съм, обръща достатъчно внимание, умее да успокоява, отнася се много добре към мен, отговаря на въпросите ми. Разбира се, като всеки човек и той си имам моменти, в които вероятно денят му не е идеален и това се отразява по някакъв начин на пациентите, но той е човек преди всичко. Положителното му отношение и усмивката му, като цяло са много добре действащи, особено на шашната бременна като мен Simple SmileЗа съжаление ще съм още веднъж или два пъти при него на преглед, защото след това ще си тръгваме от София, надявам се и в Балчик да срещна добро отношение и положителна нагласа на ЖК  Simple Smile

# 141
Iskrichka,мисля,че и сестра ми ходи на тези курсове в ЦУМ.Днес какво слушахте?

# 142
Здравейте.
За контракциите - аз имах от първия ден на 4 месец предния път. Пих магнерич и но шпа. Лежах, разрешаваха ми се движа само един километър на ден, не вършех никаква домакинска работа. така изкарах до деветия месец. Това не са подготвителни контракции. При мен от тях се получи скъсяване на шийката. Слава богу разкритие нямах. Ак оимах следваше 6 месеца лежане в боница. Пазете се. Не е страшно, но трябва да си почивате и да си пиете лекарствата.
kokonata_6 честит рожден ден. Много щастие, любов, лека бременност, и прекрасно бебче на финала!
BabyMamma добре дошла!

# 143
kokonata_6, честит рожден ден, да си жива и здрава, много обичана и безкрайно щастлива  bouquet
styllisima, бебка наистина е страхотна, само радости да ви носи Heart Eyes
BabyMamma, добре дошла в нашите редици, и да гушкаш прекрасното си ангелче на финала Hug  bouquet
Аз вчера бях на консултация, неможахме да разберем какви гащурки ще носим, но се надявам на 3Д-то да видим и това, иначе с бебока всичко е ок, и трябва да правим поредните кръв и урина........
Лек ден и много усмивки ви пожелавам  bouquet

# 144
Благодаря ви много за милите пожелания, много ме зарадвахте  Heart Eyes

# 145
Здравейте! Включвам се за първи път, но и аз като вас с новината за октомврийско бебче. В момента съм в 20-та седмица и очаквам второто си детенце.Ще се радвам за бъдещи запознанства с бъдещи мами!

# 146
  • Пловдив
Добре дошли на всички нови мами!

# 147
Миленда,добре дошла. Simple Smile

# 148
milenda-добре дошла! welcome

# 149
Добре дошла Миленда  Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт