Отговори
# 120
И мен ме вълнува най-мече откъде може да се купи тук в Сф. И ако някой може да ми препоръча магазин с много колички по възможност дружба, гео милев, слатина, лозенец, иван вазов... До работата ми е скай сити, но в хиполенд няма нито един консултант, които да знае за какво иде реч...
Стилисима, аз мисля другата седмица да ходя при Янкова. Остана ли доволна от прегледа? Снимката е жестока просто. Надявам се и аз да се сдобия с такава на следващия преглед.
Стилисима, къде ще раждаш. Докато публикувам ти видях новото мнение? Идиоти има и платени и неплатени...

# 121
Добре дошла BabyMama Пухкаво бебе на финала!  Hug

И аз искам възглавница  Peace Днес почивам, след малко отивам на преглед, тряба да ми кажат пола. Като свърша ще пиша   bouquet

# 122
  • Ловеч
Добро утрооо!
Влизам само да се отчета. Вчера бях на преглед /видеозон за БХС/.
Ще имаме момченцееее newsm44 Каката е на върха на щастието.
След малко отпътувам за Плевен да ми вземат кръв за БХС в клиниката ин витро.
Питах доктора си за ФМ и той каза, че ще яправим в 22г.с.
Лек ден от мен. Като се върна ще ви чета.

# 123
Добро утро и от мен, днес съм в страхотно настроение, имам рожден ден  newsm38 и смятам да не си давам много зор!
Много се радвам за положителните резултати от прегледите ви, и аз се чувствах така миналата седмица след като ходих на 3Д, направо летях  Grinning  preggo Two HeartsVery Happy
Честито на бъдещите булки, като се сетя за моята сватба ми става толкова миличко, това е емоция, която задължително трябва да се преживее married

# 124
Аз ще раждам в болница тук в Дупница, казват и Лефтеровата, идват специалисти от Благоевград и защото е нова и всичко е подредено и има ред аз реших да съм там. Даже преди 2 години ако не се лъжа спечели награда за най-добро болнично заведение, беше на 1-во място в България  PeaceНе познавам специалистите там, просто има ред и стриктност и това ми е достатъчно.
Доволна съм от д-р Янкова, гледа си каквото трябва и не се опитва да прави шоу (аз и мъжа ми не сме по тази час и той за това не присъства на прегледите). Снимките ги направи не заради мен а заради щерката, защото тя беше толкова емоционална и докторката и се радва много, та и направи прилични снимки които да може да покаже на съучениците си  Laughing Те в класа й са залагали какво ще е бебето и с нетърпение целият клас го чака, та това като чу Янкова и избра най-добрите снимки за случая  Laughing Иначе първият път не е снимала, само за БХС задължителните снимки и това беше. Кременски- шефа на генетичната лаборатория каза, че тя е една от най-добрите специалисти в тази област и на нея може да се вярва  Peace

Ако искаш снимки просто си кажи да ти подбере добри пози и си носи флаш  Peace Това я чух да казва на една мама по телефона, но после сподели, че някои майки си мислят този преглед за ентертаймън и се налага да им удовлетвори желанието  Wink Надявам се да направите хубави снимки за да си попълваме колекцията от бебешки снимки  Peace

Коконата Честит Рожден Ден, пожелвам ти много здраве, щастие и късмет     bouquet

Руми честито сини гащета  Hug

# 125
  • Пловдив
kokonata_6 , ЧРД! Да си много спокойна и много усмихната!

# 126
  • Русе
Добро утро!

kokonata, Честит Рожден ден! Бъди здрава и щастлива!

BabyMamma, добре дошла при нас! И аз съм за 9-ти  Wink

Ани, успех на прегледа! Дано да е едно малко сладко момиченце вътре в теб! И после да покажеш такава хубава снимка като на Стилисима!

Аз пак да спомена за изтръпването на пръстите ми! Вече започнах да се притеснявам! Вчера на обяд започна и днес дори така се събудих! Освен Деси никой не каза нищо. Четох в нет-а, че се дължи на забавеното кръвообращение, тъй като бебо притиска много органи. Но не е ли рано? И какви други мерки могат да се вземат освен хапчета? Не искам да пия нищо!

# 127
kokonata_6 , ЧРД!  bouquetМного здраве,щастие и едно красиво бебче на финала.  love001

# 128
ОнлиУан на мен предишната бременност беше така, подуване и изтръпване  ooooh! Беше много неприятно Sad След много изследвания се оказа, че плода е много ниско, притиска кръвоностни съдове и за това се получава така. Това чудо започна още като влязох в 5-ти месец и така докато родих  ooooh! Препоръчаха ми да лежа с вдигнати крака колкото пъти се сетя пред деня а за през ноща да спя на по-ниска възглавница и по възможност краката да ги подигам, но не много, примерно едно памучно одеалце сгънато  Peace Неприятно е наистина, ти за това си направи изследванията и ако се окаже че е ниско плода просто си почивай повечко с вирнати крака  Peace

# 129
OnlyOne и аз имам такива изтръпвания и само разтривки ми помагат,а иначе вече и подготвителни контракции почнаха Rolling Eyes
Още от сега.

# 130
  • Русе
styllisima, и аз след всичко, което прочетох останах с впечатление, че е от това, но на мен ми изтръпват само 3 пръста на лявата ръка и то само в началото - под ноктите! Това го бях споменала преди и сега не уточних.

anhelika, аз постоянно си мачкам пръстите и не ми минава...

# 131
ДОбро утро и от мен.
Да се похваля,че моето момче е без едно зъбче,падна му снощи.Колко голям е станал,леле.
Честито на всички,разбрали пола и на всички с добри резултати от прегледи.
Добре дошли на новите мамчета,лека бременност от мен.
За кърмемето:
най-важно е дая сте информирани.Четето много в кърмаческия или друга литература и питайте,ще отговарям с желание.
Не е нужно да се прави никаква подготовка,по-важна е психологическата готовност,че има неща,които създават трудности и трябва да се изтърпят в началото.
За плоските зърна има едно специални капачета на Авент,които са с вакум и издтрпват зърното,сега ще потърся:
http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_cate … N_SU_GB_CONSUMER/

Подготвителните контракции ги има от самото начало на бременността,но ттогава не ги усешаме.Не се шашакйте,ако имате,важното е да не са повече от 10-12 дневно и да НЕ СА БОЛЕЗНЕНИ.

Искричке,в понеделник съм в 15.00 на преглед,точно след тем май. Grinning
Коконата,ЧРД!!!Да си жива и здрава!!!  bouquet

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 09:55 от ДесиХ2

# 132
Добро утро момичета! newsm03
kokonata_6 честит рожден ден smile3525
Ani_Boland стискам палци за мома Peace!
Приятен и усмихнат ден на всички Hug!!!

# 133
коконата честит рождвн ден! bdbaloniда си жива и здрава и много спокойна и през октомври едно здраво бебенце Hug   Руми73 честити розиви гащички stork-girl Hug

# 134
Коконата, Честит Рожден ден, прекрасни моменти, слънчеви дни и много усмивки ти желая!Здраве и успехи! Hug

Искричке, къде си на ФМ в понеделник , че и аз съм тогава, затова питам? Wink

Кака дора, прочетох ти поста за затрудненията ти по време на кърмене. И аз съм така, но има силиконови зърна, които вършат вълшебна работа и през цялото време съм кърмила Ники с тях без пробле.(не че беше много 2 месеца , де, но просто ми спре кърмата Confused)
И прекрасни заглавия, браво Grinning

Това прочетох до 4 страница и сега се връщам да дочета.
Моята ЖК е за днес, че в сряда не успях. Вчера изписахме бебчо и бях до късно при тях. Мъчно ми стана като разбрах, че е с пукната ключица и милото го боли, дано бързо се оправи слънчицето  Heart Eyes

Връщам се да чета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт