Отговори
# 195
дами, а за какъв памук при кърмене на бебето говорите  Embarassed?
днес съм при гунев- не ме интересива какво е- ажното е да е момиче и синеоко   Joy  Joy  Joy!!!!

Абе и аз нямам претенции ама мажо го взех защото е със зелени очи и е мургав та да са ми такива децата  Laughing С първото не успя, сега да го водим дали е рисувал и дали ще мине поправителния  Joy

Ааааа не съм се скрила, този бъзик си върви при нас отдавна и с всички приятели   hahaha

# 196
Гъбички в устата на бебето,т.нар.млечница.
[/quote]

май се поизложих  Embarassed

Деси, ти покрай първото ти кърмене ли си толкова наясно с нещата или нещо такова си учила- прави ми впечатление, че разбираш от доста медицински теми...

# 197
Цитат
Гъбички в устата на бебето,т.нар.млечница.

май се поизложих  Embarassed

Деси, ти покрай първото ти кърмене ли си толкова наясно с нещата или нещо такова си учила- прави ми впечатление, че разбираш от доста медицински теми...
Не си,глупости.Човек не може да знае всичко.
А иначе съм учила реклама и маркетинг,но неволята ме е научила на всичко останало. Grinning

# 198
стилисима, мъжът ми е със сини очи, свеки също... и така се надявам да е синеоко- толкова, колкото да е момиче  Laughing
а мъжът ми иска момче и става конфликт на интереси в семейството  Crossing Arms.
абе, каквото си го е направил- такова! така му казвам аз!

# 199
Ген-а си знае работата.Имам приятелка-двамата с мъж й са с тъмни очи,а дъщеричката с едни прекрасни сини очета на свекъра.Пък и сега лещи за очи бол.
Ронка ти защо не спиш с Ема,домакинстваш ли?
styllisima,ти на работа ли си или не?

# 200
И моя татко/Бог да го прости/ и цялата му рода са светлооки,но засега никой не го е наследил.Аз и сестра ми сме с кафяви очи,детето ми е с пъстри.От рода на майка ми също има светлооки хора,надявам се има продължение,макар,че светлите очи са по-уязвими.Но са красиви.Simple Smile

# 201

Ронка ти защо не спиш с Ема,домакинстваш ли?
Защото мъжът ми си беше тук на обяд(обедната почивка тук е 2ч., а днес мъжът ми дори му бяха отпуснали 3ч.) и аз дремнах докато той се занимаваше с Ема. Embarassed
Иначе домакинстването ми е сутрин като стана. Не свърша ли го сутрин, забрави след това да направя каквото и да било. Naughty

# 202

Иначе домакинстването ми е сутрин като стана. Не свърша ли го сутрин, забрави след това да направя каквото и да било. Naughty
Аз съм обратното,всичко следобяд,сутрин съм релакс.Сега даже чистя и ви хвърлям някой поглед. Grinning

# 203
Не си,глупости.Човек не може да знае всичко.
А иначе съм учила реклама и маркетинг,но неволята ме е научила на всичко останало. Grinning
[/quote]

егати неволята  Peace
поздравявам те

# 204
Моя мъж никога не е имал претенции какво да е детето, но сега да си призная му личи ухилената физиономия, че пак ще е момиче  Laughing Даже оня ден на едни дружки разправяше колко хубаво си било да имаш момиче и ако и сега е момиче миг няма да съжалява  Joy  Ама дали се радва защото е сигурен, че е от него или наистина го мисли не знам да ти кажа  hahaha

А за памука или млечницата не си се излижила и аз не знаех за нея докато не се появи в устата на щерката. Не се притеснявай, както виждаш тук сме се събрали толкова много мами а има и такива като Деси които с удоволствие ще разпитваме защото са по-наясно и с охота обясняват  Hug

dessy77 аз не работя, наработих се в странство и сега ще си бременея на воля у дома

# 205

И аз само  сутрин домакинствам  Mr. Green, останалото време го отделям за по-приятни занимания, а вечерите на любимите хора - мъжът и детето  Heart Eyes . Ронка, Ема  сутрин рано ли ти става Simple Smile ?
  А за пола на детето, с предишната бременност мъжът каза, че знае какво е направил, било момиче. Та заради това и лично той купи ваничката за къпане - розова , да  ама изглежда май нещо не позна Mr. Green.

Да не забравя, ориентирали ли сте се към ванички за къпане и какви ?
Аз горещо ви препоръчвам анатомичните. Моя мъж с раждането сам къпеше детето в нея всяка вече, при условие , че сефте хваща толкова малко същество, а когато беше в командировка  в чужбина, на мен ми е първа отмяна, няма нужда от помощници . Flutter

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 15:24 от kallii

# 206
  • София
Ето слинга с Х презрамки  http://mamashop.tomsk.ru/images/sling_shokoladny_big.jpg -не намерих по хубава снимка  Crossing Arms
Ето и ако някой се навие сам да си прави малко инструкции
http://keklanka.wordpress.com/2008/10/25/mai-tai/
Аз харесвам този ,като чанта е ,дано само е удобен http://piggyshouse.com/uploads/sling.jpg

# 207
  • София
ха, добър ден!
*Jeny* честити розови гащи!!! много се зарадвах Peace Hug  bouquet
момичета относно репетицията за софийската среща, не сте много активни, затова добавих анкета и ви приканвам да гласувате за да определим по бързо часа, все пак говорим за утре!!! надявам се да се съберем повечко защото колкото повече толкова повече ама както дойде здраве да е само!!!
ето и линк към темата

# 208
Кали, Ема е от поспаливите. Доскоро спеше до 11-11:30ч. Embarassed Но сега се опитвам да вкарам някакъв режим и май успявам към 9:30 става сама. Искам лятото да използваме сутрините за разходка, жегите за сън и вечерите да издържа до късно да хайманосваме. Тя принципно издържа до късно и не е от мрънкащите деца....абе всеки ми завижда, защото много спи, яде и в същото врмее седи до късно, а когато и където и да я сложа заспива без проблеми. Mr. Green
Също ходи по мен като кученце и където не съм изчистила ми прави забележка, после взима стирката и минава по мен. Crazy Сервира и отсервира вечер...особено на баща си. Който я вземе няма да сгреши... Joy
Ама каква реклама й дръпнах. Laughing

# 209
styllisima,браво мързелувай щом можеш.Аз още бачкам,незнам до кога.Казала съм до края на юни,за след това незнам.Зависи от времето и аз как се чувствам
Ронка,браво на Ема,ще се кандидатираме за снаха.Ники пък ми става най-късно в 7ч,сам за градина,няма събота неделя

Общи условия

Активация на акаунт