АПРИЛки стягайте се от сега,за другата ни среща през есента!!!

• 15 877
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
  • Добрич
Привет момичета!След месец интензивно безсъние покрай Борко аз просто изчезнах за дълго време от форума,от нормалния живот....От три вечери спим и сега запрятам ръкави да чета!

# 241
  • Бургас
Здравейте!  Grinning

Вчера ходих на лекар и да се запиша на ЖК. Видях малкото мишле - цели 46.8 мм. е  Grinning Видяхме как тупка малкото сърчице и много се развълнувах... Дадох кръв и урини, взеха ми вагинален секрет, но при прегледа се установи, че имам полип на шийката на матката и киста в левия яйчник. Според лекарката не е нещо страшно, просто трябвало да се следи. Иначе полип имах и предния път, но след раждането изчезна. Нямам идея защо се появява все като забременея... Както и да е де, снощи си видях резултатите от кръвта и урината в нета и са супер /хемоглобинът ми е 122  Grinning /

Сиска, Дани е като един малък манекен, много е готин с тая прическа  Flutter

Нана, надявам се да нямате повече безсънни нощи  Praynig

Аз повече от месец не мажа Мимето след баня, но кожата си й е все така мекичка  Simple Smile Днес й купих страхотна лятна капела, ама тя нещо не е в еуфория, постоянно я маха, а после идва да ми я слага на мен...  Laughing

# 242
Честит рожден ден на вчерашните ни рожденички! Да сте здрави и щастливи, момичета!    bouquet

Тъъъй, и ние вчера бяхме на консултация и ни боднаха. Марта горко се разплака още с влизането в кабинета, а после я и убодоха, така че не спря да плаче, докато поликлиниката не се скри от погледа ни, след като я напуснахме. Последните пъти, когато ходим на консултация, плаче много. Тя нали си ми е страхливка.
За отчета - 10600 г (за 2 месеца е наддала 600 г) и 81 см (за 2 м + 5). Не знам колко точно я измериха на височина, защото тя плачеше и се напъваше да стане. Но да речем , че ако не 5 см., то поне см.-два е пораснало детето.
Акварел, за да те успокоя, ще ти река, че Марта никога не изяжда и 200г. храна. Пък ето че наддава и расте, слава богу. Сега сме на вълна череши. Много и харесва да си хапва. И аз съм щастлива, че яде плодове. Ягоди още не се усмелявам да й дам. И тя все още яде пасирано. Опитвам да сложа понякога непасирана храна в пасираната, но тя плюе. Ще мине и това, мисля си.

Аз не я мажа всяка вечер, а веднъж седмично или по-рядко с млякото на Мустела. Но мисля, че сега от слънцето се изсушава кожата и не би било лошо да се маже и по-често.

Нана и Борко, дано още да си на линия и да четеш, че имам питане към теб:
На Марта предни две горни зъбчета (отдясно) изглеждат сякаш има отчупено парченце от тях. Изглежда като дъгичка (трудно е за обяснение). Не помня да е падала и да ги е удряла. Дали не са й меки зъбаците и дали не се рушат? Може би е добре да направим консултация със зъболекар. Ама тя пищи много от хора с бели дрехи и не искам да я травмирам.

Дани е много хубав с новата причОска. Той си е все хубав - и тъйцък, и онъйцък  Laughing

# 243
  • Стара Загора
Привет момичета Hug

Миленка, браво за страхотните резултати от ЖК Hug

Сис, Дани голям пич бе, аууу Blush, браво на вас, страхотна прическа сте му избарали...

Аз да се похваля, ходих на масаж днес, леле, голям кеф. Може да беше само за час, но си починах качествено - и физически и психически.
Отивам да ударя един душ и се хоризонтирам, че утре се оформя доста натоварена програма...организирах си две служебни срещи и съм много доволна Mr. Green
Лека и мека

Честито на патерички на рожденничките ни - живи и здрави  bouquet

# 244
Девойки(такава е думата  Wink ) аз ви изоставям за 1 седмица и отивам да отмарям на балкана Simple Smile
Надявам се,че няма да плачете много за мен,ще се върна , няма начин  Peace
Да слушате докато липсвам,  да не се разболява никой и да се разкрият новите бремелинки, докато се върна !  Hug

# 245
  • Варна
Мами сладурани аз пак минавам само да почерпя, че днес дъщеричката ми е рожденничка -

# 246
Здравейте!

Честит рожден ден на дъщеричката на didnik! bdbaloni

Наско вчера на пръщапулника хвана химикала и паричките. На мама момчето ще става писар. Simple Smile
После ще кача снимки и клипчето.

# 247
  • Временно
Здравейте!
Минавам набързо само да кажа,че вече сме на морето от 3 дена.Сиана се адаптира още - не яде въобще.Не съм чела назад,когато имам възможност ще наваксам. Peace

# 248
ОООх, да положа стари кокали най-накрая!
Я да видя какви сте ги свършили тудей newsm78
Тъй!

Честита рожденичка на Didnik! Много здрава и щастлива да расте!

Ева, не особено благородно ви завиждам за морската локация! Да се напечете и топнете и заради мен! Сианка бързо да прояжда - нали уж морския въздух отварял апетита Wink Пробва ли с цаца и пържени картофки?
Блазе и й на Тея - фея! Да си починете хуууубаво и да се надишате на чист планински въздух!

Пък за Дани- с - новата-прическа какво да кажа - хубавец пу-пу! Ама колко му е изсветляла косата наистина Shocked Блондин като баща си!

Нели, какъв писар, бе душа? Като разсъждавам по темата "химикал-пари", работата ми отива по-вече към лихвар или айде по-съвременно да го кажем - кредитен инспектор Joy

Musito, блазе ти! Добре си се поглезила Laughing

Отивам да видя дали ша дават забранената любов тая вечер, че голям съспенс се заформи hahaha

# 249
  • Добрич
А добър ви вечер!Четох ви два дни...искам да честитя на всички пораснали хорица,малки и големи,да сте живи и здрави!

Засега ще се огранича да отговоря на стоматологичните въпросчета(другите избягаха,ама тези си ги маркирам като на лекция Grinning)

_Сисе,детските пасти до 4 годишна възраст НЕ трябва да съдържат флуор,защото децата гълтата най-често пастата-предозирането е много лесно и не е за подценяване-дневната доза е 0,25мг.Аз съм изчислила,че моето дете изпива количество

вода ,което му осигурява тази доза и не давам допълнително.

Тодоранче,режещия ръб на зъбките (резците)при пробива е вълнообразен-както на временните,така и на постоянните.Мисля,че май това имаш впредвид,нали?Ако е така всичко си е наред Peace

Айде,стига толкова,утре пак!

# 250
Честит рожден ден на дъщеричката на didnik! newsm59

Нана, мерси за инфото за пастите!  bouquet

Ева, блазе ви за моренцето Grinning

# 251
Здравейте,мами!!!

Вече сме си в къщи и ми трябва доста време да се въстановя от преживяното...БЛАГОДАРЯ ви за подкрепата и пожелавам никой да не изпада в зависимост от лекари и да гледа непрофесионалното им отношение....Как се отнасят като към животни към детето ти,тук не коментирам професионализма на хирурга-уролог ,а на целият останал персонал!!!!

Няма да ви занимавам с това,ще кажа че нашето момче е герой и сега се чувства добре,само си чакаме изследванията да кажа че всичко е 6....Влязахме чисти без бактерии дано и така да сме се запазили,че хигиената и културата им е нула....

ЦЕЛУВКИ на всички от Калоянчо!!!   

Още веднъж огромно БЛАГОДАРЯ за подкрепата и специално на мама Дона ,която ни посети в болницата...знам че и коствало доста да се върне назад към спомените за операцията на Хриско!!!

# 252
Здравейте от нас Simple Smile

Честит Рожден Ден на патеричка на всички рожденници- да са живи и здрави   bouquet

Да ви се оплача от памперсите Пуфис, купих такива защото едно че са по-евтини и друго че са по тънки от Либерото и си мислех че за жегите ще е по-удобно за Габи. Да ама не! Вчера за 3-4 часа носене памперса протече и то от пишкано. Както си бяхме в магазина и изведнъж пипам нещо Габи тя мокра,  Shocked панталона и беше подгизнал, взех я веднага и докато се приберем и двете бяхме чисто мокри, тя все едно е къпана, всичкото пишкано излизаше през памперса а той беше напоен много и не можеше да удържи нищо Sad И това само за 3-4 часа носене  newsm78 С Либеро такова нещо никога не ми се е случвало. Както и да е прибрахме се чисто мокри и напишкани и бързо и двете в банята  Mr. Green  

И да ви кажа как моята щерка се влюби в Анимал Планет. Родих се с тоз канал, онзи ден случайно го пуснах а то там само кученца, котенца, патенца , маймунки дават по цял ден. Габи се побърка от кеф, гледа го, говори им, имитира ги, абе голямо шоу пада. Не ни трябва Бейби Айнщайн и Картуун  Mr. Green Оставям я да си ги гледа и си върша работата  Peace

От две -три сутрини Габи се буди преди мен и тъй като сме двете гушнати сутрин ме буди като ми казва "мамо". Просто се разтапям разбирате ли /знам че разбирате/. Няма по хубаво нещо от това първото нещо което чуеш сутрин да е "мама" от едно усмихнато сладко детенце  Heart Eyes Как няма после денят ти да е страхотен  Peace

ЛЕк ден майчета, днес времето е много начумерено и дано денят ви напук д ае пълен с усмивки  Hug

ПП- Алекс радвам се че вече сте в къщи и операцията е успешна. Бързо възстановяване на вашето малко геройче и дано всички проблеми и лоши спомени останат назад в миналото ви. Целувки и стискаме палци всички резултати да са отлични!  Hug

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:46 от Aquariel

# 253
Привет!

Забелязвам ,че едни и същи маймуни си пишем тука...ми не ми харесва така Crossing Arms искам да "видя" как са и другите мами и бебета /не ме разбирайте погрешно "редовните" не,че ми е омръзнало от вас,напротив Mr. Green/ ето от   Алекс разбирам,че и на момченцето на Дона му е правена такава операция!Защо не пишете бе момичета?Обидени ли сте на някой?Срам ли ви е?Криете ли се???? Едва ли е защото няма нищо интересно покрай вас Naughty Айде да не се строяваме,да не изброявам поименно...... ruporuu

aquariel,аз пък съм доволна от Пуфис!Не,че не са изпускали /случвало се е нощем/,но той кой памперс не е? Ама аз повече от 3-4 часа не го държа на задника му...толкова ще се напои,че той няма да може да ходи от него hahaha и без това ми е кривокрачко.
Нана   bouquet абе знаех си аз,че в пастата не трябва да има флуор и защо се излъгах да купя такава със,не,че той дава да му мия зъбите с нея...тя е толкова ментова,че  ooooh!
Дидник,честита ти рожденичка...

П.П. *Сиска*, caradchova и 3 Гости преглежда(т) тази тема................Caradchova[/size]   ruporuu

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 12:54 от *Сиска*

# 254

aquariel,аз пък съм доволна от Пуфис!Не,че не са изпускали,но той кой памперс не е? Ама аз повече от 3-4 часа не го държа на задника му...толкова ще се напои,че той няма да може да ходи от него hahaha и без това ми е кривокрачко.

ми понякога се налага, тъй като бяхме навън и духаше доста, валеше и тн нямаше как да и сменя памперса, после се наложи да ходим и до магазина и затова нямаше как да я преобуя, нали за това са памперсите уж. Примерно с Либеро никога не ми се е случвало такова нещо, оставяла съм я и за повече като няма чалъм. Очевдино както и повечето неща цената определя и качеството, ще се връщаме към Либерото Simple Smile

Айде да не досаждам повече и аз че май съм от все същите мамуни  Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт