АПРИЛки стягайте се от сега,за другата ни среща през есента!!!

• 15 877
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Честит Първи Юни на всички дечица!!!!!

Да растат здрави, усмихнати и послушни деца!!! 

# 286

Нека са ни живи и здрави дечицата и винаги усмихнати като слънца!

# 287
  • Варна
Честит първи юни на всички малки, големи и още по-големи дечица!!!
Да са живи, здрави, щастливи и много игриви!

Нека никога не забравяме, че и ние сме били деца!

# 288
  • Разпиляна във въображението
Честит празник на всички деца!

В Плевен времето е много променливо и с настинката на Димана не посмях да ги изведа навън.

# 289
Честит 1ви юни на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета!

Емма, честит ученик! Да се радва на ваканцията още малко, че не есен с песен!

Сисе, страшно женско парти сте си спретнали- блазе ви. А за Стефинка -  newsm10 поне за краткото време за което я видях.

Акварел, ще се възползваме от поканата - само да отмине заплахата от дъждовете, че сте ни далечко и да не се разхождаме за 5 мин само.

Хриси-писи, успех на работата! Стискам палци и ти и Марти да се адаптирате лесно към новия режим на мама! Мъъъничко ти завиждам, че тръгваш на работа

А Реянка верно се изгуби - да мине на отчет, че да не я търсим по паркове или университети.

Бременните са вече 11 Shocked
5 броя се губят от списъка - признавайте, де, че ще се пукна от любопитство  Crossing Arms
Абе няма ли някоя мама сведуща по компютърни (хакерски )въпроси да каже как да проверим от кои компютъри е гласувано в анкетата Mr. Green

# 290

Честит празник на всички деца и на всички възрастни, успяли да съхранят поне малко от детското в себе си!
Безгрижно детство и много щастие! И не бързайте да пораствате... Wink

И един поздрав от мен и Кръсти за всички вас, дечица и мами: ЦЪК

# 291
А защо наистина почти никой вече не пише??? Хриси - не е толкова голям шок връщането на работа, споко! Мацки, днес - да ви се оплача - малката ревала 40 минути след като съм излязла сутринта за работа. Стана ми много тъжно. Тя винаги плаче - но никога толкова много. Аз нали липсвах цели 3 дни преди това и според мен Елица се е уплашила да не замина пак за дълго. Като се върнах след 3-дневно отсъствие - 20 минути гушкане, не ме пуска - никога не е било така - явно разбират вече и от време, а newsm78
Сис - Дани е много хубав с новата прическа. Сис - да не ти да си бременната??? Ама хайде смилете се над мама Ласи де - ха ма ха! Жената бременна - час по час мисли и пита кой е тоз 6-я бременен - и 7-я, и 8-я та чааааак до 11-я!!! Смилете се малко! Поне престанете да се вписвате в таз анкета, че само дразните Ласиното любопитство! Или барем на лични й драснете ред-два!
Иначе големи трагедии- автобуса на Бакаджика, мотора на Околовръстното, самолета днес...
Целувки на всички малки слънца, празнували днес!!! Целувки и аз вас!

# 292
  • София
Имам още малко време да кажа :

Честит Първи Юни на всички Априлчета 2008 (в т.ч. родени от Януари та до Май)! Честит на техните мами и татковци, каки и батковци, бабки и дядковци! Още 100 пъти да го празнуват и всяка следваща година 100 пъти с повече усмивки да го посрещат!   ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time Tada

Емма, честито ви приемане на ясла! От собствен опит ще кажа, че това е голямо постижение Simple Smile И както от една страна се радвам и аз, че Коско наесен ще е "ученик", така ми става много жално и мъчно, че толкова бързо мина времето и пораснаха дечицата ни...и изобщо, че така неусетно минава времето по принцип...все едно вчера беше, когато се бройкахме на коя кога й започват 45-те дни преди раждане, а вече част от нас вече се върна по работните места.
Абе... изобщо... едно ми е много носталгично, депресивно, ревливо...ще кажеш в Сатурнова дупка съм влязла...да, ама не  Naughty Не съм и бременна, та хормоните да послужат за оправдание...Уф, няма да ви занимавам повече с емоционалните си нестабилности...

Helen, наистина много трагедии се струпаха напоследък...И ако в някои от тях потърпевшите са си виновни донейде, то в повечето пострадалите са съвсем невинни хора...Ей това винаги много ме е стресирало - че не знаеш с какви идиоти и нелепости ще те сблъска съдбата.

Бременните, знам ви кои сте! И знам кои от гласувалите лъжат! Със старото куче не се е**вайте! Веднага се разкрийте публично, за да не ви посочвам аз поименно !

Иначе при нас нищо ново...Освен, че спрях кухнята. Ами то детето така и така не ядеше храната, само се връзвах между 11 и 11:30 вкъщи да чакам момчето, хвърлях храната (е...в повечето случаи аз я изяждах, защото мразя да хвърлям точно храна). От вчера аз му готвя (гледам се отстрани и не вярвам на очите си  Shocked) и учудващо детето всичко си лапка Simple Smile Да видим само кога ще ми писне  Rolling Eyes
Косьо беше болен - без температура, но с гнойни секрети в очите, като станеше от сън, горкото очите си не можеше да отвори. Педи рече, че и гърлото му било много червено и набързо ни предписа Сумеролим (иначе казано Бисептол).
И като казах "педито", замислила съм се да я сменям, нали сега е момента. Хем ми е много далече, хем е на висок етаж без асансьор...Отвсякъде ми е неудобно да я посещавам, а и в почивните дни има сключен договор с една още по-неудобна клиника ( нали се сещате кога най-имаме нужда от нея - точно тогава). В същото време на 100м от нас отвориха денонощен медицински център Полимед, който ползвам в почивните дни когато ми се наложи срещу скромните 30 лв за първоначален преглед. Та мисля там да се запишем...

Ох, млъквам, млъквам...лека вечер, момичета  Hug 

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 00:49 от ВаняМ

# 293
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ на всички малки и по-големи дечица!!!Бъдете здрави ,безгрижни ,щастливи  и игриви! Tada
Емма честито ви приемане за яслата.Преди време беше питала за запека на нас ни помагат глицеринови свещички ,но ми ги носят от чужбина тук не съм намирала.
Вчера правихме на Мони кръщене всичко беше супер и времето за нас се оправи тези дни ще кача снимки.Другото ново при нас е ,че ние също сме приети за ясла даже днес успях да го запиша.Все още не съм настроена да го пусна от септември аз на шега пуснах данни в нета за кандидатстване ,а те взеха ,че ни класираха.Може би съм единственат майка ,която не се радваше на тази новина. Sad
Helenblondy Мони от един месец ми ги прави тези номера не ме оставя за минута види ли ,че се обличам се лепва като пощенска марка за мен и а му изчезна от погледа веднага рев.Когато излизам нарочно му казвам чао  за да знае ,че тръгвам и ще се върна.Така започва да плаче ,че сърцето ми се къса.Надявам се да е така временно.
По въпроса със зъбките ние както бяхме от последно озъбилите се сега вече сме ги наредили 6 всяка седмица зъбче.Момичета аз не мога да се справя с това миене на зъбките .Последното му хранене е АМ  след това заспива как да ги измия .Сега ги мия преди последното хранене правилно неправилно  Embarassed
Лека и мека   sleepuu

# 294
Благодаря на Neli84, Hrisi-pisi и Сиска за пожеланията! Hug
Helenblondy,мисля,че наистина й е било мъчно на Еличка!Гушкай я много малката сладурка!
Емма, честито за яслата!Aneli и на тебе,нищо,че не се радваш!
ВаняМ, как ги разконспирира бременните?
Кокетка,какво е това ставане в 4 часа Shocked Ами,вие сте станали малко, след като аз съм си легнала! ooooh! Дано тази вечер Гого спинка добре!
Лека нощ от мен!

# 295
Добро утро! Нашето разстройство продължава. Вчера цял ден нищо, а вечерта таква бомба избухна, че чак излезе извън памперса. Днес вече смятам да взема лечебната Хумана, явно без нея няма да минем и цял ден само на това и "Ентерол". Тук е едно такова мрачно, съвсем в унисон и с моето минорно настроение. ВаняМ и всички други леко депресирани, довечера предлагам да удавим лошото настроение така: Wine Glass Честито на новоприетите "ученици"! "Бременните" според мен не са чак толкова бременни или нещо са сбъркали форума. Thinking Чао засега!

# 296
  • Разпиляна във въображението
Димана най-сетне направи първи крачки и за два дена вече изминава доста голямо разстояние. Може би в края на седмицака ще направим питка Laughing

# 297
Ау,какво става днес ?? Няма кафета , мафета ....  Къде изчезнахте всички ??  Айде във Варна  е слънчево , ама в София  вали  дъжд   newsm78 newsm78

ВаняМ , пак ги разконспирира тези бременни.Ти да не си врачка  newsm78 newsm78

# 298
Заповядайте в новата тема ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт