Май е месец за бал,за празнуване,бивши БУРГАСки ученички стягат се за танцуване

• 17 305
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Гале, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet

# 136
  • Бургас
Момичета благодаря ви много за вниманието Simple Smile

Да ви кажа чувствам се чудесно на Христовата възраст,вече 3 не ме стряска  Mr. Green
 Иве,Ели  всичко искам да се сбъдне   Heart Eyes

А пък ЕВН ми "подариха" 200 лв ток баш днес ,да ходя ли да се разправям или имапо-специални изненади ,за което не съм чула  newsm78

# 137
  • Бургас
Честит рожден ден, Гале! Честит рожден ден и на Мегита със закъснение! Пожелавам ви любов, щастие и много късмет! Hug Hug Hug

ЕВН редовно ни "подаряват" такива изненади. За съжаление, както отбеляза Ками, времето е с тях. Mr. Green

# 138
  • Бургас
Честит рожден ден, ГАЛЯ! Мегита и на теб, с малко закъснение!  Бъдете живи и здрави и много да ви слушкат малчовците!   bouquet  bouquet  bouquet

Съседката със скейта днес я видях, но си вървеше спокойно, с кротките си дечица  Heart Eyes

# 139
взех ,взех му и наколенки и налакътници и два аксесоара за китките-не им знам наименованието newsm78,та поради тая причина искаше така да излиза екипиран-АмА бЕЗ СКЕЙТА,
а викам му аз -не съм майка мечта*баща мечта*, то поне да си кротък му казвам да не те забелязват много , много хората,
ама като е все на инатлъци и на оспорвания -робо коп ще си бъде в къщи Mr. Green
преди няколко дни излезе с баща ми и след като отеца му купил бонбонки за три лева, пица за два, яли и шкембета на капаните...................., с голямо закъснение решил да му отреже исканията за поредното нещо...............ДА , ама НЕ,
разговорът протекъл горе-долу по следния начин:
Дядо искам.............купи го Crazy
Не може Васко ,купих ти бонбонки, пица , супа........... Rolling Eyes
Е и какъв ти е плоблема-това е любим израз, а и не може да казва Р
Ами проблема е ,че дядо е вече пенсионер и няма много парички Rolling Eyes
..........Ами я се вземи в ръце-като нямаш пари да ми купуваш-ще си намериш пак работа Shocked
тъй ,писано ми е на мен карма да чистя в тоя си живот-устати, инати все около мен ,все при тях с лошо не става,
сега очаквам софия като проговори и тя да ми се опери И хващам пътя за ВДЪН ГОРИ  ТИЛИЛЕЙСКИ bowuu

стига бе радостче,точно днес в чикото такъв цирк направи за един трансформер,видяла си ни най-вероятно преди това  bouquet
та поради това мое отроче честно ви казвам деформирах си мисленето Crazy
сега като видя някое дете по улиците да се тръшка и реве и го гледам както се изрази уиш за стопанина на едно куче -с такова умиление И дори се изпускам и казвам на глас-БРАВО, а майките ме гледат и аха да ми опонират, ама аз им се разяснявам най-любезно и така се разделяме с девойките щастливи Crazy
почна и да лъже-ама изключително професионално-чак да му завидиш на способността Grinning
............прави бела пред очите ти и не само я отрича, АМИ и казва -не аз  бе-ти я направи #Crazy
ей натова му се вика защита чрез атакуване
.................демокрация ли, разясняване ли..............военен режим ще възцаря , ако мога и униформи ще въведа , ако е необходимо-да ми се вижда старшинството на пагоните Grinning

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 15:59 от maimp

# 140
  • у нас
Мaimp, налакътниците и наколенките от къде ги купи?

# 141
пак от същия магазин,но ми се струва,че са му големи,
 а в славейков при арменците ,ама не познавам комплекса добре и не знам как точно да обясня местоположението имаше детски-дори с каска в допълнение-тя като че ли е най-важна Grinning

# 142
  • Бургас
сега очаквам софия като проговори и тя да ми се опери И хващам пътя за ВДЪН ГОРИ  ТИЛИЛЕЙСКИ bowuu
Вземи ме с теб, моля теееееее   Praynig че не знам пътя  Twisted Evil

# 143
m....p, като те слуша човек ...  ooooh!
Аз, където съм ви срещнала, Васко все кротък и тих, а ти не спря да се оплакваш бе жена ... Simple Smile

# 144
  • у нас
 а в славейков при арменците ,ама не познавам комплекса добре и не знам как точно да обясня местоположението имаше детски-дори с каска в допълнение-тя като че ли е най-важна Grinning

арменците до Билата ли?

# 145

арменците до Билата ли?
   ние си купихме от арменците до базовото училище

# 146
шоши, ти пък какво се оплакваш-малкия ти син е такова слънчице-кротко и спокойно Heart Eyes,
сега на големия си му намерила цигарите...........................ами възмъжава детето-показва го по пубертетски начин
сега като ви обяснявам за *криви *деца ,да ви кажа как оня ден ме успокои едната мацка от щъркела
..............те васко нали си го усещат всеки ден като излизаме.. Mr. Green
и тя ми казва с ъс загрижен вид
абе знаеш ли оня ден идва една майка с момченце- и то реве ------ииииииииииииииииииискаааааам количка, купиха му,
сега искам ОЩЕ еднаааааааааааааа и втора му взели
и казваме -хайде вече успокои се положението.............
излизат навън и оня ти дребен тормозит почва да реве--АМА НАВЪН ВАЛИИИИИИИИИИИИИ
тъй че момичета работата опира до характер
ИЗВОДЪТ Е -КОЙТО ИСКА ПОЛУЧАВА Mr. Green
НА КОЙТО НЕ МУ ОТЪРВА-ДАВА Mr. Green
айде ся уиш-ДА ти го дам тогава за два три дни Heart Eyes
ами по главен път се пада магазина , като се подмине билата newsm78

# 147
Вземи ме с теб, моля теееееее   Praynig че не знам пътя  Twisted Evil

От деца ли се оплакваме?!  Flutter На мен са ми твърде близо тез гори, искам еднопосочен билет до Луната, ако може. Мойто е от тия дето като вали реват, че вали после реве че пече слънце, следва защо вече е тъмно, на сутринта не искаааам да е светло и т.н. и т.н. А в градината слуша диването и ми се чудят защо се оплаквам, кво му било. Като се заобясняват колко слушал се чудя за моето дете ли иде реч. Питам го защо в градината слушаш, а в къщи не и получавам отговор "Защото така съм решил!!!! Не може навсякъде да съм послушен"  Rolling Eyes 
   Ай сега и да го похваля, като изключим всичкото рев и тръшкане дето е перманентно за нещо си ми е много "кротко" детенце  Laughing

# 148
иве ,умили ме Blush
браво на детето Party

# 149
  • Бургас
Аз от малкия не се оплаквам, слънце ми е той. Обаче туй голямотоооооо, малеее каква уста какво чудо, къде се учат да отговарят така не знам  ooooh! Аз кажа едно той да не е отдолу естествено - още десет.

Ми Иве кротко ти е детето кво се оплакваш...

Общи условия

Активация на акаунт