Май е месец за бал,за празнуване,бивши БУРГАСки ученички стягат се за танцуване

• 17 288
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
E ritorno da teeeeee............

# 166
 Е ся що реши, че всички знаем испански  newsm78

# 167
  • Бургас
А,аз на италиански го докарах,но не споря,не разбрах така или иначе какво искат да ни кажат.
Освен,че живота за някои е песен...

# 168
  • Бургас
Със сигурност не е на испански  Wink

Ками кой ще ходи на другарска среща, вие ще се събирате ли? Щото ние за 13 години веднъж не сме се събрали  Rolling Eyes Виж с класа с който бях до 7-ми клас всяка година се събираме  Crazy

# 169
  • Бургас
Честито на всички именици! Весел празник!

# 170
Със сигурност не е на испански  Wink

Хубаво де, аз и италиански не знам  Mr. Green /ъъъ всъщност не знам на какъв език е/

# 171
  • Бургас
Нищо де, чичко Гугъл нали поназнайва криво-ляво  Joy Трябва да е нещо от сорта "Време е за кафе/чай/кой каквото ще" А вероятно сътворих голяма глупост

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 15:12 от шушоната

# 172
  • Бургас
шоши, ти пък какво се оплакваш-малкия ти син е такова слънчице-кротко и спокойно Heart Eyes,
сега на големия си му намерила цигарите...........................ами възмъжава детето-показва го по пубертетски начин
сега като ви обяснявам за *криви *деца ,да ви кажа как оня ден ме успокои едната мацка от щъркела
..............те васко нали си го усещат всеки ден като излизаме.. Mr. Green
и тя ми казва с ъс загрижен вид
абе знаеш ли оня ден идва една майка с момченце- и то реве ------ииииииииииииииииииискаааааам количка, купиха му,
сега искам ОЩЕ еднаааааааааааааа и втора му взели
и казваме -хайде вече успокои се положението.............
излизат навън и оня ти дребен тормозит почва да реве--АМА НАВЪН ВАЛИИИИИИИИИИИИИ
тъй че момичета работата опира до характер
ИЗВОДЪТ Е -КОЙТО ИСКА ПОЛУЧАВА Mr. Green
НА КОЙТО НЕ МУ ОТЪРВА-ДАВА Mr. Green
айде ся уиш-ДА ти го дам тогава за два три дни Heart Eyes
ами по главен път се пада магазина , като се подмине билата newsm78

Това сме ние  Embarassed, наша милост почти всеки ден прави цирк в Штъркела и момичетата ме познават и все ме съжаляват. Това за дето рева, че вали мацката каза, че няма да го забрави никога.
Онзи ден влизам сутринта с бебка за памперси и тя се дере ама както си знае, след обед влизам с баткото за нещо друго и той крив и реве и момичето се шашна. Днес ми вика, че съм майка героиня  Laughing

# 173
Весело празнуване на всички именници  bouquet

# 174
Kой каза кафе...? В 17.30 съм в "Борисовата градинка". Coffee Има ли желаещи?

# 175
ЦИТАТИ

МОЯ МИЛОСТ:сега като ви обяснявам за *криви *деца ,да ви кажа как оня ден ме успокои едната мацка от щъркела
--АМА НАВЪН ВАЛИИИИИИИИИИИИИ

ФИНЕТИ:Това сме ние  Embarassed, наша милост почти всеки ден прави цирк в Штъркела и момичетата ме познават и все ме съжаляват. Това за дето рева, че вали мацката каза, че няма да го забрави никога.
Онзи ден влизам сутринта с бебка за памперси и тя се дере ама както си знае, след обед влизам с баткото за нещо друго и той крив и реве и момичето се шашна. Днес ми вика, че съм майка героиня  Laughing
ПО СЪЩЕСТВО
финети мила, браво и на твоя юнак Grinning,
ама като гледам той е мъничък, при вас има надежда Laughing
извинявай за малкия тормозит , ако си се засегнала Wink,ама аз така ги наричам бандюгите наши ,дето ни спират тока Grinning,
забелязвате ли каква промяна Crazy,вече се извинявам на всички които не познавам,ако евентуално не възприемат чувството ми за хумор Flutter
Ахчето е мило цветенце то Heart Eyes,говори с езика на влюбените Wink
Иве ,видях те в един подфорум-радвам се на душевните и психическите ти мускули  bouquet

Да ви кажа вчера се събрахме с момичетата от благотворителния-
аз отивам най-късно,те вече яли , пили,че се и веселили,
СЕГА познайте пред кого бяха най-много празните чинии......-правилно пред КАМИ Heart Eyes
пу да му се не види как някой хора успяват да си запазят младежкия вид  -И то след две раждания  bouquet

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 16:21 от maimp

# 176
Честит Имен Ден на Синара, нейния юнак Коцето и на Шушон! Много здраве, късмет и сила да ви носят имената!

bouquet   bouquet   bouquet

Честит Рожден Ден, Галче! / малко на патерички /
Да си жива и здрава! Пожелавам ти една хармонична година!

bouquet   bouquet   bouquet

# 177
Ками кой ще ходи на другарска среща, вие ще се събирате ли?

Ами на мен сега не ми е година за сбирка, иначе всяка петилетка се събираме от гимназията Mr. Green
А и готино си изкарваме, хубави срещи са, та викам някой от вас няма ли да се похвали
Виж от основното не сме си правили. Ама сега се замислям, че е добра идея да ги навия тях да се видим  Mr. Green ....

ООО Мими, нещо чета, одумваш ме, четкаш ме Mr. Green

# 178
  • Бургас
Ами айде за 15 годишнината да организираш и "е" клас че всичките се оказахме едни шматки не можем да се съберем. По този повод сега гледах в атола випуск 96 някои иначе са се сетили да се регистрират ама аз тях и така ги виждам. Попадна ми и профила на Ина-лемон - бързо да докладва коя буква беше че не се сещам  Embarassed

# 179
ШЪ ТЪ четкам аз,не тъ лии срам,
аз всеки ден ,след поредна яко въглехидратна вечер, се оглеждам дали пък не съм отслабнала Mr. Green
Инчето е младичкааааааааа-78 набор е Wink

Общи условия

Активация на акаунт