Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 643
  • 445
  •   1
Отговори
# 225
  • somewhere near the sea
В кабинета на Ерик Стефани се смее на мнението,че Ери може да се ожени за Джаки.Набира Джонатан и му казва,че тук има една жена,която твърди,че Ерик ще се жени без нейното знание.Пуска говорителя.Адвокатът казва да го спре,защото иска да поговорят.Казва й,че се е опитал да я намери,преди новината да стане хит на медиите.Припомня й за пълномощното и че ги е развел в Доминиканската република.Стефани пада в стола на Ерик.
Бриджит също пита баща си как така се е оженил за майка й,нали е женен за Стефани.Той обяснява,че е намерил начин.Брук казва,че винаги е искала родителите си да се съберат отново.Бриджит се ядосва-не е ли достатъчно за майка й,че въвлече Данте в тази каша,а сега да въвлича и Ерик.Не,казва баща й,това е истинско желание на майка й.Бриджит не вярва в това внезапно избухване на страстта.Иска от майка си да потвърди пред нея любовта си.Брук се колебае,но се съгласява и казва,че иска да се възстанови семейството и компанията и да бъдат партньори до края.Те е осъзнала,че всичко,което иска е  човек,който я поскрепя.Скептично Бриджит казва,че е всеизвестно,че много пъти е била уверена. Не може да повярва,че това е истинско,тя мисли,че майка й се жени отново за баща й от вина за стореното с Ник.Убедена е,че не е вярно.
Джаки пристига в къщата,вижда романтичната постройка,мисли,че всичко е за нея.тя намира едно боди,облича го.В това време Ерик се връща,вижда дрехата на Джаки,но мисли,че това е Брук.В това време от банята по бельо се показва Джаки,казва му,че никога няма да забрави това,което е направил за нея.Той се опитва да обясни,но та не му дава думата,вижда пръстена,промърморва:”о,нямаш търпение да си го сложиш...”,казва му че го обича.
Ник е в кабинета си,държи в двете си ръце по една снимка,накрая си казва,че обича Брук повече от всякога.Отива да я търси и й казва,че трябва да се оженят.Тя казва,че не могат.той е съгласен да живеят и така.Тогава вижда венчалния пръстен на ръката й.Тогава му казва,че се е омъжила снощи за Ерик в Лас Вегас.
Ридж и Тейлър обсъждат  посещението си при лекар. Оказва се,че е много разстроен заради целувката й с Хектор.Натяква,че е обърнал живота си с главата надолу заради нея,а тя междувременно се целува с друг,как се нарича това?Тя се опитва да му обясни,че тогава се е чувствала зле,уязвима,но няма да се повтори.Ридж изглежда скептичен.Тейлър се надява сега да я разбере как се чувства,когато непрекъснато й повтаря колко е увлечен по Брук.Той не знае как да й обясни,че Брук не е заплаха за брака им.В този момент,сякаш в потвърждение на обратното се обажда Бриджит,казва нещо,от което той онемява и затваря.Успява да каже на Тейлър само,че Брук се е омъжила предишната нощ,но не е разбрал за кого.Тейлър се надява да не е Данте.Ридж излиза,за да разбере,а Тейлър отново е оставена сама.
Скоро идва Хектор.Той знае,че не трябва да идва,но иска да разбере как е минало при лекаря.”Рим не е построен за един ден”-отговаря Тейлър.После му казва,че Ридж знае за целувката им и не се чувства добре.После някой му казал,че Брук се е омъжила и Ридж е хукнал като попарен при нея.Не знае за кого се е омъжила,при Брук може да е нсеки.За Тейлър става непоносимо да се чуди кога Ридж и Брук ще се намерят отново.Щом Брук е в криза,Ридж излетява към нея.
Ник не може да повярва,че Брук се е омъжила за Ерик,предполага,че това е някаква шега.Нали вече са опитвали да отричат чувствата си и това не помага.Той я грабва и я гледа в очите.Казва й,че знае,че все още го обича,както и той нея.Брук отказва да нарани дъщеря си.Ник е бесен,преобръща една масичка,хваща я за раменете,те дишат тежко,той я пита дали сега чувства страст,тя отговаря положително,но после го отблъсква.Ник излиза,Брук започва да плаче.Скоро идва Ридж и я намира все още плачеща.Иска да знае дали е вярно,че се е омъжила,но забелязва пръстена и осъзнава,че е истина.Казва,че не е безразличен към това,защото я обича.Пита я отново за кого се е омъжила,чувал е от майка си за нея и Ник,но не може да повярва,че това е той.Не е и Данте,гадае Ридж...Накрая тя казва,че младоженецът е Ерик.Ридж е учуден,пита дали майка му знае и как е станал разводът.Тя му разказва и добавя,че по този начин е направила подарък на дъщеря си.
В къщата на плажа Джаки пита как изглежда длъжностното лице,дали може да промени нещо по церемонията,може ли да носи пръстена...”Няма друг пръстен”-успява да каже Ерик.Джаки е объркана,той иска да я спаси от недоразумението.Тя е била сигурна,че ще се оженят.Казва й,че нещо е станало миналата нощ с Брук.Двамата са искали да помогнат на Бриджит да се успокои,затова са се оженили в Лас Вегас миналата нощ.Джаки грабва дрехите си и изтичва през вратата.Ридж е ядосан на новината за повторния брак между Ерик и Брук,намира това за лудост.Тя изтъква,че лудост е било,когато той самият й е обърнал гръб,а не сега.Освен това тя се ядосва,когато той говори и с двете като  за „нас”,знаейки много добре,че това не може да бъде.Може би Брук е права,умува Ридж,може би има само един човек,който я обича само както тя желае..."Ти ли си това,Ридж?"-пита Брук.
При Ерик идва Стефани,която пита къде е Джаки.После го пита как е могъл да накара Джонатан да му вземе развод в някаква бананова република
Казва му ,че го обича и иска да остават всичко зад тях.Той казва,че е твърде късно,след всичко,което е направила.Стефани отказва да го пусне,той отговаря,че е наистина късно,защото се е оженил миналата нощ."За кого?"-иска да знае тя."Няма да ти хареса"-отговаря Ерик.

# 226
Липсват ми емотикончетата. Лесно се свиква с хубавите неща...Wink
Благодаря, Марси!  bouquet

# 227
Днес от толкова бързо развитие едва смогваха да сменят сцените.. Джаки-Стефка, Ерик-Брук-Бриджит, Джаки-Ерик, Брук-Ник, Тейлър-Рич, Рич-Брук, Ерик-Стефка! Разногледа станах. Whistling
И само Ерик успява добре да си я клъвне Стефана Grinning Утре горката каква новина я чака!

# 228
Липсват ми емотикончетата. Лесно се свиква с хубавите неща...Wink
Благодаря, Марси!  bouquet
Същото си помислих, защото аз си търся само тях. Сериите ги гледам вкъщи, а после си сверявам часовника с човечетата на Марси.

# 229
  • Разпиляна във въображението
Тейлър днес просто я съжалих, ама наистина. Тя си мисли, че новината че се е целувала с ХЕктор е разстроила Рич, а това не е така. Рич е разстоен заради Брук и новия мъж. Ха-ха. Толкова беше разсеян и отговаряше механично, а Тейлър си мисли, че той я е изревнувал ooooh! И след това Рич веднага хукна при Брук. Абе тази жена що не вземе да го остави на мира и да си гледа живота?

# 230
  • В средата на времето
На Тейлър не и се случва за първи път..явно си е свикнала, може да е мазохистичен тип човек ...или пък е с много къса памет Wink Grinning

# 231
Ей,Брук ми е много интересна...Колко глупости ще сътвори още,за да накара Бриджет да повярва в една лъжа...И защо всъщност искаш дъщеря ти да е нещастна?!   newsm78   

А Ерик колко време ще го държи Кризата на средната възраст?!И той не е ли вече към 70 годишен и нагоре...То бива изтрещяване,ама неговото е направо ...

Изобщо последните серии са ми много забавни.   Joy     Joy   

# 232
  • София
Смяла съм се от сърце днес...толкова забавна серия. Днес беше денят на Ерик "покана ли очакваше". И двете усойници Джаки и Стефани си получиха, каквото им се полагаше. Стефани даже и утре ще я гледаме, като разбере коя е булката  Joy.

А Брук.....брррррррррррррр, как го търпи още тоя плужек гнусен, който направи Ридж за две стотинки, как бил разигравал Брук и Бриджит, а не вижда по далече от носа си, че е сто пъти по-лош - лицемер (да се ввзимат вече с Тейлър, че да мирясат!), насилник, никакво уважение към жените и отношенията между майка и дъщеря. Как пък не разбра, че Брук може да е всякаква, но обича дъщеря си повече от него. Тъпак! И вечните му гневни изблици и мятане на маси, столове и жени  Sick

А Ридж - ох мед ми капе на сърцето като го гледам така - измъчен, раздвоен. Хем иска да не нарани Тейлър и да и е верен, хем като чуе Брук и подскача като ужилен  Joy

А Тейлър - не няма такъв кеф - не знам още колко пъти ще стигне до заключението, че Ридж и Брук ще се намерят отново. И най-голямото ́и прозрение, че живее "живот на заем"...от Брук

ПП Не мога да публикувам....

# 233
  • В средата на времето
А Ридж - ох мед ми капе на сърцето като го гледам така - измъчен, раздвоен. Хем иска да не нарани Тейлър и да и е верен, хем като чуе Брук и подскача като ужилен  Joy

Ох, аз пък въобще не го виждам така сега..Даже и на вид не го докарва измъчен вече.. Мисля си, че за първи път в живота си знае точно какво иска, разбрал го е със сърцето си Mr. Green и това е позволило да се изгладят тревожните му бръчки Mr. Green Вътре в себе си знае и май му поолекна Grinning

А Ник трябва да го докарва на страстен уж, но се получава - невъздържан холерик Crazy

# 234

Мисля си, че за първи път в живота си знае точно какво иска, разбрал го е със сърцето си .... Вътре в себе си знае и май му поолекна Grinning

newsm10
И аз се радвам, че не ми се налага да пиша. Hug

Всъщност човек кога разбира какво е искал? Когато вече не може да го има?

# 235
  • София
Е точно - знае какво иска, ама не му стиска...за Ридж де.

# 236
Всъщност сега като се замисля точно това не ми харесва в него- много лесно се отказва. "Ами добре" и толкова.

# 237
  • В средата на времето
Всъщност ще видим, как човек (за Ридж иде реч) след като веднъж е избрал правилната посока много лесно пристъпя към действия довеждащи до целта, която си е поставил..Цялото му поведение в последните серии говори много (освен думите му де)..Сега ако можеха да комадироват към залеза  Mr. Green Бриджит и Ник, щях да съм доволна 100 %  Joy

# 238
Брук има странни начини да убеждава някой в нещо. Колкото е зряла, толкова е и глупава. До вчера лудо влюбена в Ридж, после Ник е нейната съдба. А днес е омъжена за Ерик и му казва, че го обича. Бих казал дори, че не е с всичкия си. Това не е начин да убедиш една зряла жена, че не обичаш мъжа й. Naughty Всички герои в този сериал са много крайни. Не може любовна връзка без брак. Добре дошли в Ориента.

# 239
  • София
Тази история по принцип е много глупава..като се почне от внезапната любов на Брук към Ник, която е нищо повече от реакция към отношението на Ридж, но не е любов. Та тя не можа да го заобича, когато си мислеше, че има дете от него, та сега ли???
Но за съжаление ще се наложи да изтърпим и тази глупотевина.
Ама пък Брук е най-убедителна от всички като казва, че обича някого...нито Ник, нито Ридж успява да убедат "половинките" си.

Общи условия

Активация на акаунт