Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 846
  • 445
  •   1
Отговори
# 360
  • Разпиляна във въображението
Цитат
Не Брук е виновна, а мъжете са негодни.

Е как не се намери един мъж за нея...
Та и Брук...как не попадна на мъж...
Може пък да се кротне...

Напротив. Брук попадна на мъж - Рич. Но оставиха ли ги на спокойствие да си гледат живота. Ами не. И тъй като той не е мъж на място се остави да ги разделят.

# 361
  • София
Цитат
Не Брук е виновна, а мъжете са негодни.

Е как не се намери един мъж за нея...Когато не се разбираш с един човек,после с втори,после с трети,четвърти.....все другите ли са ти виновни?!Малко ми заприличва на браковете на Миглена Ангелова...за нея все няма подходящ мъж...единия бил такъв,другия онакъв...В такъв случай не е лошо човек да се вгледа в себе си и да се запита защо така с никой не може да мели брашно?!
Защото няма как да си на нож едва ли не с целия свят и те да са ти виновни...
Та и Брук...как не попадна на мъж...Да вземат да докарат някой ,тип Шварценегер,да я тръшне два пъти в леглото,та дано й дойде сърце на място!    Joy  
Може пък да се кротне...

Че с кой не мели брашно Брук?
Пък и ако главната героиня в сапунен сериал няма премеждия и любовни истории, ние какво ще гледаме? Брук е особено популярен образ, има страшно много фенове и според мен убедителността на ККЛ позволява на сценаристите да експериментират с различни мъжки образи - малко са били партньорите, с които не е имала химия.

# 362
  • В средата на времето
Тя и Тейлър си мисли, че е попаднала на мъж и въпреки цялата Стефкина подкрепа Ричко не се задържа дълго покрай нея - що ли?..ооо да, лошата Брук и го взима Joy Crazy..

Представи си само ако я нямаше Стефка да им се бърка на Брук и Ридж - щяха да побелеят заедно и да остареят заедно..и Ник нямаше да се появява и... Whistling..еххх мечти Simple Smile (но и сапунката нямаше да просъществува кой знае колко..Та в този ред на мисли...Вие ДиК ли искате да гледате или моногамната Брук с Ричко? Mr. Green )

Lana, настроили сме честотите и мегахерците тази сутрин  Wink

# 363
  • България
Тя и Тейлър си мисли, че е попаднала на мъж и въпреки цялата Стефкина подкрепа Ричко не се задържа дълго покрай нея - що ли?..ооо да, лошата Брук и го взима Joy Crazy..

Представи си само ако я нямаше Стефка да им се бърка на Брук и Ридж - щяха да побелеят заедно и да остареят заедно..и Ник нямаше да се появява и... Whistling..еххх мечти Simple Smile (но и сапунката нямаше да просъществува кой знае колко..Та в този ред на мисли...Вие ДиК ли искате да гледате или моногамната Брук с Ричко? Mr. Green )

Lana, настроили сме честотите и мегахерците тази сутрин  Wink
Ами наложи й се да умре,че да го вземе Брук...Иначе преди последния мор,тя си живееше много добре и в любов с него,а и ако не беше гушнала букета,Брук щеше да го гледа прз крив макарон!Такава хармония имаха двамата,децата и щастието им лъхаше от всякъде,така че тук не съм съгласна,че не се задържал покрай Тейлър!

# 364
  • В средата на времето
Ми хайде да се върнем, ако искаш, и по-назад а Grinning Във времето, когато след първото и "възкръсване" Ричко се разведе с нея, за да бъде с Брук..Дали ако тогава змията Стефка се беше ухапала сама и беше умряла, дали въобще щеше да се стигне до "..живеехме се дълго и щастливо, докато не ми се наложи да умра за втори път.." Crazy

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 09:16 от Izida

# 365
"Семейното щастие" на Тейлър се дължи изцяло на Брук. Пре това време тя не си е давала много труд да спечели Рич.

# 366
Вие ДиК ли искате да гледате или моногамната Брук с Ричко? Mr. Green )

Моногамната  Брук и Торн искам да гледам аз специално  Mr. Green

# 367

Ъъъ, не умира ли един два пъти жената, та затова Laughing

Иначе за Брук и нейните бракове като се замисля - Рич е мухльо, ясно е защо нещата с него не вървят, при Торн Стефка не го ли играеше пак умиращия лебед, та заради това не станаха нещата (в интерес на истината, на мен двамата ми харесваха като двойка и съжалявах, че не просъществуваха), Ерик обаче защо го заряза?
За Грант ми припомнете как беше - той не се ли явяваше просто спасителен пояс?
Тоест, като теглим чертата нещата не са толкова черни май.
Дикън и Ник не ги коментирам, там мисля няма две мнения по въпроса.

# 368
  • София
Да такава любов и хармония беше, че чак скука, та се наложи да забременят Морган с Ридж, че да се случи нещо.
Освен това има толкова задкулисни игри, че свят да ти се завие. След парижкото фиаско с бащата на Брук, съм чела, че е трябвало Брук и Ридж да се съберат и тогава ХТ е активизирала феновете си (което направи наскоро пак), за да пишат и да се жалват за героинята си и после се похвалила в интервю, че била спасила "сапунения си брак"...не съм го чела това интервю, защото е от доста отдавна, тогава още нямаше интернет под път и  над път...но познавайки по-късни интернетски изяви на ХТ не се съмнявам много в истиността на тази история.

# 369
И двата брака на Тейлър и Рич са сключени "насила". Все нещо се намесвало той да не е с Брук, а не че той избира Тейлър.

ХТ нещо не ми е допада като личност - нито в сериала, нито в живота Whistling

# 370
  • София
Само накратко, че излизам - пак неща, които съм чела, идеята с Ерик е била триъгълникът да е Ерик-Брук-Стефани, но тогава Джоана Джонсън решава да се оттегли и нещата се променят.
А за Торн и Брук се говореше, че проблемът бил, че двойката е била много по-популярна от Ридж-Тейлър и е трябвало да се създаде напрежение, щото Ридж и Тейлър са скучни, ако Брук не е намесена.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 09:40 от Lana

# 371
щото Ридж и тейлърса скучни, ако Брук не е намесена.

Ами много ясно Wink

# 372
Много ясно, че Рич и Тейлър са скучни, ако Брук и Рич ги оставят на мира да се обичат, също ще бъдат скучни.

Въпросът ми беше Ерик и Брук защо се разделиха във филма, да не намесваме сценаристите, те са луди, това е ясно Laughing

# 373
  • В средата на времето
Е, сценаристите никога не оставят Брук и Ридж да скучаят..дори Стефка да е била отбой леко (като в в щатските серии в момента)..сега им се налага да се карат заради децата си Rolling Eyes

Ерик и Брук се разделиха, защото мисля Ричко реши, че си я иска обратно (Брук), а пък Брук, както се знае, винаги е обичала Ридж  Simple Smile и така най-общо..Тогава май за пръв и единствен път Стефка е дала подкрепата си Брук и Ридж да се съберат (..е, за да се освободи Ерик, не че изведнъж я е заобичала Laughing)

# 374
Ами като има "мойто и твойто бият нашето", много ясно, че ще има за какво да се карат Laughing

Общи условия

Активация на акаунт