Бял и черен списък на бракоразводни адвокати

• 456 949
  • 528
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Аз самата търсих дълго време добър бракоразводен адвокат в Пловдив и във форуми и чрез познати, които са доволни.... за мое огромно щастие и късмет успях да срещна един адвокат, който успя да ми помогне и да направи всичко по-малко стресиращо. Останах силно впечатлена, че за този адвокат моят интерес беше на първо място и направи всичко по силите си делото да завърши в моя полза и отново да живеем спокойно с децата ми. Пиша тук, защото съм майка на две дечица , която премина през много тежък развод и не желая никоя друга майка да страда по този начин. За мен всичко приключи добре единствено и само благодарение на адвокат Евелина Костадинова. Ако някой от вас има подобни проблеми потърсете адвокат независимо кой, защото без адвокат не искам да си представя дори какъв щеше да е животът ми в момента. Надявам се да съм била полезна на някого!

# 526
Здравейте!
Моля за препоръка за добър адвокат, който на първо място ще успокои една бременна, заплашвана от бащата на детето жена.
Трябва ми за консултация към този момент, защота детето все още не е родено и искам да знам как да го защитя.

# 527
Здравейте!
Моля за препоръка за добър адвокат, който на първо място ще успокои една бременна, заплашвана от бащата на детето жена.
Трябва ми за консултация към този момент, защота детето все още не е родено и искам да знам как да го защитя.
:
Вирджиния Захариева: https://vzaharieva.com/

# 528
  • Буркина Фасо
как пък разбра, че точно от София се търси адвокат? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт