Ако сте имали спонтанен аборт, в коя седмица загубихте бебчето?

• 128 214
  • 430
  •   1
Отговори
# 315

Geia,
За интралипид съм съгласна и ще вливам, но съм против имуновенина защото е кръвна плазма от донори и колкото и да е преработен и изчистен като препарат винаги може нещо да е пропуснато.
Това си е лично мое мнение, не го налагам нито искам да споря  Naughty. Зная, че на мнооого момичета е помогнал, но на този етап аз лично  съм против, но ако пак се получи спонтанен и ми потвърдят, че имуновенина и останалите подобни продукти са ми единствения шанс може и да се замисля.
За момента мисля, че терапията ми е достатъчна и се надявам този път да успеем.
 Hug

# 316
  • София
teri_sun затова има по-добри от Имуновенин Wink аз такова не бих вляла и не съм де, преди бях на Киовиг сега с Октагам. Wink

# 317
  • в сърцето на един мъж...
Ти си преценяваш, от сърце ти желая да е успешна терапията и скоро да се похвалиш Hug

# 318
Да Магнитче, знам за подобните на имуновенина, но на този етап ще разчитам на интралипида и кортикостероидите да намалят малко имунната система и да не отхвърля ембриона.

Geia- Благодаря ти!

# 319
видях двете чертички на 11 юли,на 13 август в 9г.с беше кюртажа-задържан аборт...не искам да пиша за болката,просто кажете какви изследвания да си направя

# 320
  • гр.Варна
Записвам се и аз тук!
Имам 2 спонтанни аборта.Първият беше през октомври в края на 5г.с.,а другият-на 01.06, в началото на 8г.с.
Имам си момченце на 6г и няколко месеца,с когото забременях без проблем и го износих нормално.
Сега си правих куп изследвания,от които се видя,че имам много нисък Витамин Д,НК-клетки и високи Т-лимфоцити!В момента съм във вторият месец на 5 месечна имуностимулираща терапия,предписана от доц.Конова.Правих и изследване за тромбофилия,като пише,че няма риск.
Освен това,при последната ми визита при нея ми предписа-при бебеправене да пия от 18 ден от предходният МЦ или след О,аспирин протект всяка вечер,а след  EFP,през ден-до 35г.с.Каза ми,че е добре и да си поставям фракси само до 12г.с.А ако съм имала финансовата възможност,да си влея еднократно само Имуновенин,за подсилване на имунната система,защото ми е доста слаба.
Това е възможно да е така,тъй като през последните години претърпях няколко операции,както и мноооого тежка бронхопневмония.Това са предписанията.Някой минал ли е по моя път? newsm78

# 321
mama_na_kiki
Аз все още не съм минала на цялата тази терапия, но ми предстой без имуновенина.
А за липсата на Витамин Д какво ще правиш?

# 322
  • гр.Варна
mama_na_kiki
Аз все още не съм минала на цялата тази терапия, но ми предстой без имуновенина.
А за липсата на Витамин Д какво ще правиш?
В добавките, изписани ми от Конова мисля, че имаше и Вит.Д.Вярвам, че доц.  си знае работата;)
И аз не мисля да вливам Имуновенин, тъй като информацията за него е противоречива, а и доц.Конова ми го препоръча профилактично.. Stop

# 323
  • София
За да се усвои  витамин Д нивото на калций трябва да е ок,надявам се знаете това, в противен случай нищо не се случва.

# 324
  • гр.Варна
В добавките,които приемам има и селена и калций.Предполагам,че лекарката е предвидила това!

# 325
Загубих бебчето си в 8ма седмица от бременността. Уж постъпих в болницата за задържане, защото имах кървене, но вместо да се оправят нещата 5 дена след това ме кюртираха защото бебчето загубва сърдечната дейност. Cry Cry Cry За болката и мъката която изживях няма смисъл да пиша, защото всички в моето положение са я изпитали. От тогава минаха 3 години, но не мога да забравя.

# 326
Гери,никога няма да го забравиш,никоя от нас няма...но трябва да се престрашиш да опиташ отново...ти не опитваш ли...аз с нетърпение чакам да ми минат 2 цикъла и започваме отново с бебеправенето

# 327
Гери,никога няма да го забравиш,никоя от нас няма...но трябва да се престрашиш да опиташ отново...ти не опитваш ли...аз с нетърпение чакам да ми минат 2 цикъла и започваме отново с бебеправенето
Здравей, да така е никога няма да забравим. Винаги ще се сещаме за това.
Аз няколко месеца след аборта започнах с опитите, но за съжаление до днешен няма резултат.
Много искам дете. това е най голямата ми мечта, дано да  стане реалност. Пожелавам ти ти също в най скоро време да забременееш и да родиш живо и здраво детенце, пожелавам го и на всички които мечтаят за това!!!

# 328
  • София
В добавките,които приемам има и селена и калций.Предполагам,че лекарката е предвидила това!
Това се установява единствено с изследване на калций, а не с превантивното му вземане,защото пък натрупването също не е ок. Simple Smile

# 329
Здравей ГериГергана,
За тези 3 години опити не потърсихте ли медицинска помощ?

Общи условия

Активация на акаунт