"За децата на България" - концертите на VIP Brother епизод 3

• 20 379
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Тошко с тая риза цепи мрака просто hahaha

А Джина Стоева нещо не ми е много очарователна попринцип.... Thinking

# 211
  • Ботевград
От утре 18 часа започват участията на Вип-овете и гостите в предаването "Сделка или не"  Grinning

# 212
Оляха се с тези вип мероприятия.

# 213
  • Ботевград
Аз го пропуснах  Blush
Ако някой е гледал, моля да ми каже  Hug
Колко пари спечели Део и за благотворителност ли са и тези пари, или са си за участниците. Благодаря  Hug

# 214
Изтървах края понеже ми звънна телефона, но ми е много любопитно.
Иначе първата кутия която отвори, беше кутията на Тодор, и вътре бяха 100 хил.лв. Mr. Green
Парите естествено са за благотворителност. Ако не се лъжа, всиички ще играят за училище за деца с нарушено зрение "Луи Брайла".

# 215
  • Ботевград
 Rolling Eyes

Синът на Мария Гроздева заряза гаджето си заради Петя Дикова

Доведеният син на  Мария Гроздева Христо залюби щерката на Аня Пенчева Пипи по време на риалитито "ВИП-брадър".
Двамата се зърнали за пръв път на благотворителна акция на брадърите в City Center, но първоначално се правели на дръж ми шапката и не си обръщали никакво внимание. След връщането си в Къщата Гроздева веднага атакува Пипи с признания колко много се впечатлил Христо от дупето и лицето й и колко иска да си уреди среща с нея. От своя страна щерката на Аня също си дала сметка за чувствата, които добре сложеният младеж породил в нея. Заради интереса си към г-ца Дикова Христо заразял приятелката си и на афтър-партито послучай закриването на воайорското уж благотворително шоу новата двойка официално се събрала и оттогава честичко излизат заедно. Мария Гроздева направо си поискала от Аня Пипи за снаха и влюбените дори вече честичко обядвали в присъствието и на двете семейства. "Гроздева иска да се отърве от Христо, като го хариже на Пипи и го прати да живее в нейния апартамент", коментират злобари.  Laughing Laughing Laughing
От своя страна дъщерята на Аня Пенчева твърди, че трябва няколко месеца да излиза с хубавеца, за да се реши на нещо по-сериозно с него.

Лора Караджова изгря на корицата на новия Playboy

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 13:20 от ZLATNA

# 216
  • Ботевград
Софи Маринова, Тони Димитрова, Веселин Маринов и много другизвезди на сцената на ВИП Брадър

Утре вечер, в концертите – „За децата на България” отново ще се включат едни от най-известните българи. За да подкрепят каузите и нуждаещите се от помощ и средства, на сцената в Нови Хан ще излязат Веселин Маринов, Нели Рангелова,Тони Димитрова и много талантливи деца.

Ко-водещ, заедно с Ники Кънчев ще бъде ромската перла Софи Маринова.

Примата Маша Илиева, която от години се занимава с благотворителност ще сподели, в много лична изповед, причината да е така обвързана с благотворителността и в частност с онкоболните.

# 217
Утре вечер, в концертите – „За децата на България” отново ще се включат едни от най-известните българи. За да подкрепят каузите и нуждаещите се от помощ и средства, на сцената в Нови Хан ще излязат Веселин Маринов, Нели Рангелова,Тони Димитрова и много

Значи да гледам утре.
Мерси за инфото, ZLATNA. Hug

# 218
  • Ботевград
Евгени Минчев игра днес.
В кутията му имаше 15 000 лева, но той я смени с кутията на Пипи и съответно спечели 750 лева.
Парите обаче не чух да казват, че ще са за благотворителност - нито вчера, нито днес. Явно са си за тях, а на всеки гласувал зрител в петък има възможност да спечели една от сумите - Део е спечелил хаванче  Mr. Green Laughing

# 219
  • Ботевград
Днес Емо Кошлуков игра в Сделка или не.
В неговата кутия имаше 300 лева, но 100 000 лева бяха в играта в кутията на Д. Любенова.
Банкера му предложи сделка за 40 000 лева и той прие.
Спечели 40 000 лева

Започна концерта.
Софи Маринова е много красива  Hug

Добавят данъците от ДДСто в размер на 434 000 лева към благотворителната сума  Flutter
БРАВО!

# 220
  • София
Има ли нещо вярно в това,че утре концертът ще се отложи ?

# 221
  • Ботевград
НЕ
Ники Кънчев каза, че утре ще има концерт, а парите, които се съберат ще бъдат дарени на 16 семейства, близките на които загинаха днес  Praynig Cry

# 222
  • София
ZLATNA , мерси !   bouquet
Майка ми е дочула , че във връзка с траура ще бъде отложен.

# 223
А за нашата кауза... която беше утре, не каза нищо, че ще се отложи самата кауза за следващ концерт, а само за какво ще бъде утре, нищо не се спомена за нас Confused

# 224
  • София
Да,нашата кауза явно се отлага.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт