"За децата на България" - концертите на VIP Brother епизод 3

• 20 367
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
а тази Гвайла много просто момиче
2 думи не може да каже .
Забелязала съм някой хора като се качат на сцена и така им харесва че с топ неможеш ги свали Twisted Evil
За нея има 1 дума МАРШ

# 196
Да, така каза Алисия, но тя не искаше да прозвучи в гадни смисъл.
Много се зарадвах за жената която се обади да дари фотоапарат на онова момче. Много мило беше.

penasim да разбирам ли, че Ивайла сама се е натресла да води според теб, понеже не иска да слиза от сцената? Tired

# 197
 ..

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 23:11 от MG18

# 198
"Зарибиха....." какъв речник има Алисия..........Ники Кънчев се опита да я прекъсне.ЖАЛКОООООООООО Ами и Ивайла не пада по долу.

# 199
Totally*Av4e ,неуморна си ,спри се бе жена, ти просто не подминаваш отрицателен коментар по адрес на Ивайла.Толкова ли не можеш да си представиш ,че има хора който не я харесват.Проумей го и спри да отговаряш на отрицателните коментари за Ивайла,човек ще реши, че ти плаща тя за да я защитаваш.Забавлявай се,щом на теб ти харесва ок,но това не значи ,че всички ще са на твоето мнение.Държиш се инфантилно в това отношение ,по спокойно приемай нещата.

Твоя проблем какъв е по-точно? Като не те устройват постовете ми, подминавай ги, душко. Wink
На мен не ми се подминават, и не подминавам. Явно добре ми плащат. Mr. Green

# 200
..

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 23:10 от MG18

# 201
Ауууу, никой не смеел нищо да напише.  hahaha Joy Joy Верно, ние тука хора ядем.  Laughing
Отивам сега да се засрамя в ъгъла, че пиша когато искам, и каквото искам. Което всъщност ми е позволено, знаеш ли? И на всеки друг де, затова е и форум. И между другото не се заяждам, а бях задала нормален въпрос. Твоя работа как го приемаш. А щом нямаш проблем, ако обичаш, не ми казвай какво да правя и какво не. Не си спомням аз да съм си позволила подобно нещо, спрямо теб. Всеки може да репликира, който си иска, и всеки да си отстоява каквото си иска. Wink
Повече време за тебе нямам. За днес.  Mr. Green

Лека на другите, а утре ще се включа, за да обсъдим и другият дето умира да е на сцената, и се е завлачил и той да води- Тодор. Laughing Ама че досадни брадъри този път, не могат да ги изгонят тия продуценти.

# 202
повече се смях   ooooh! Ивайла: "Аплодисменти за Ивайла"

# 203
..

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 23:29 от MG18

# 204
Няма да ти отговорям повече, и знаеш ли защо. Защото даже не смееш да си оставиш постовете, а ги изтри. Това ми говори много.
А това аз дали отговарям или не, си е моя работа. Всеки човек си е различен, не очаквай всички да реагират като теб, както аз не очаквам всички да реагират като мен. Аз не се притеснявам да пиша, каквото искам и каквото мисля. И не си го трия след това. И не ми пука какво ще кажат другите.
Ако имаш да ми кажеш още нещо, направи го на лични, че оспамихме достатъчно.

# 205
     Не мисля че пресата всеки път публикува лъжи,защото те първи оповестиха че ще се плаща на виповете.Продуцентите разбраха,че ако не признаят това пред народа,есемеси ще има  -нъц.Дори нямаха доблеста да го направят лично,а " уж "случайно някоя звездичка отърва гащите.По-колко от хонорарите ,които получиха  "виповете"  дариха за каузите?  Не мисля че за да постъпиш благородно ,трябва предварително да вземеш пари.Още повече,ако нямаш острата нужда от тях.Демонстрацията на луксозен живот,която се показва  от звездите  "имащи сърца" ,доказва обратното.Мисля че предаването е толкова фалшиво,както и сълзите които така артистично се проляха  от  виповете ,гледайки репортажът на следващата кауза.Възмутена съм и как нагло използват деца с увреждания ,за своята кауза "Пращайте  балъци  есемеси,  че да си попълним малко личните банкови сметки. " Знам че след това ми изказване ,ще се започне хвърлянето на камъни по мен,но не ми пука.Не вярвам в  "благородството " нито  на "звезди",ни на парламент и т.н..На хората от "висшето "общество изобщо не им пука за проблемите /от какъвто и ще характер да са/  на простолюдието.    Само сравнете интервютата на повечето " звезди".  Ако на  5-6  популярни имена , са  задали например ,да речем въпроса:-Вярвате ли в бог?  отговора  е един и същ :-Да вярвам.........И се започва една................                По-скоро ще повярвам на просяк,отколкото на "звездите".    Пак повтарям,че това е мое лично мнение,което не се опитвам да налагам на другите.

# 206
На хората от "висшето "общество изобщо не им пука за проблемите /от какъвто и ще характер да са/  на простолюдието.
А на обикновените хора дали им пука достатъчно?

# 207

На хората от "висшето "общество изобщо не им пука за проблемите /от какъвто и ще характер да са/  на простолюдието.
А на обикновените хора дали им пука достатъчно?
                        Мисля че им пука повече,отколкото на виповете.След като заделят от бедният си семеен бюджет,за да пуснат някой есемес за "каузата" .Пример:-За първата кауза/доколкото си спомням/,бяха нужни към 300 хил.лв.Защо не я "отметнаха" с хонорара на Т.Славков? Така бързо щяха да преминат към следващата,която пък можеше да приключат с хонорара на друг ВИП.Така наистина щяха да докажат че  имат  "сърца",а не да грабят само  от хората.Вместо да се "примирят" с лукса,който им се даде в къщата,можеше сами да предложат обстановката там,да придобие по-скромен вид.А спестените пари,да дарят.Какво видяхме обаче :- леещ се с тонове марков алкохол,ястия,свинско напиване,вадене на "кирливи" ризи,спор за първо място-кой е по-велик и благороден,цинизми и т н.И тихото запитване на един "вип",колко комисионна ще получат от изпратените есемеси. За мен от това шоу спечелиха всички други,но не и нуждаещите се,за които уж беше направено.Времето ще покаже  дали съм била права за това,което мисля.Ако се получи обратното на това,което съм си изградила като мнение,съм готова да се извиня и призная ,че съм сбъркала.И ще повярвам ,че "Висшето" общество има сърца.

# 208
  • София
повече се смях   ooooh! Ивайла: "Аплодисменти за Ивайла"

Ивайла ли го е казала това?!  Joy Ако да, е няма толкова самовлюбен човек като нея!  hahaha Страшна кифладжийка!

А Алисия, тази грешка на природата, кой и е позволил да говори. На нея ако не и е написано предварително, така да го е прочела веднъж, дваж, и е много трудно да каже нещо смислено. Много противно същество, този Валери кво толкова си падна по тая жена още се чуда! Tired

# 209
Тодор е с риза. Mr. Green Ленена. Бяла.

Добър вечер от мен на всички. bowuu
Очератава се забавна вечер, с другият съкваритирант дето се навира да е на сцената- Тодор. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт