ЕВРОВИЗИЯ 2009 - анкета за вашият фаворит

• 24 125
  • 628
  •   1
Отговори
# 510
А Италия защо не участват? И участвали ли са в първите конкурси?
Нещо се съдят - по-назад в темата имаше написано.

Йохана от Исландия има голям успех. А е само на 19 години.
Джейд от Англия също. И тя е младичка.

# 511
Колкото повече слушам песента на Норвегия, толкова повече ми харесва.   Hug

И аз така, само че с песента на Естония. Много добра  Peace

Сега гледам (или по-скоро слушам) VH1. Има ABBA Weekend, та се замислих за други участници в Евровизия, които имат подобен успех. Вие сещате ли се за други, защото аз нещо не мога  newsm78

# 512
Подобен - няма такива.
Дана Интернешънъл. Sunglasses

На мен пък песента на Литва много ми хареса. А и сцената я бяха направили интересна - като роял.

# 513
И Селин Дион  е победител в Евровизия Peace

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD_%D0% … D0%B7%D0%B8%D1%8F

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 14:57 от lozeva

# 514
Победител е и Тото Котуньо през 1990г.

# 515
На мен песента на Норвегия не ми харесва никак. Чух я още преди няколко месеца в ютуб, и не можа да ме впечатли изобщо. Снощи пак я чух, понеже гледах финала все пак. И днес си я пуснах пак, да видя дали няма след няколко слушания да ми хареса. Е, не, пак не стана. Явно съм повредена, щото май съм единствената дето не я харесва, или съм пшоне една от малкото такива. Иначе да им е честит победителя на Норвегия.
Не си единствената и на мен не ми харесва.
Нищо особено нито като композиция, нито като смисъл, текст. Със сигурност ще е една от най-слабите песни печелили Евровизия от създаването й. Изпълнителят е симпатичен обаче.

Общо взето нямаше истински силна песен сред участващите, която да е хит, шлагер. Лично аз гласувах за Араш /Азербайджан/.

# 516

Това сигурно е Жар-птица.

Затова и песен Приказка спечели.  Wink

# 517
Италиянците си имат Сан Ремо и смятат Евровизия за нискоквалитетно конкурсче, затова и я бойкотират.

# 518
Не беше така.  Naughty
Искат да бъдат едни от големите, затова.  Wink

По-напред, или най-много в предната тема беше цитирано точно.

# 519
  • На брега на реката
Евровизия не се ли самоиздържа? Какъв е смисъла на "големите" ?

# 520

На мен пък песента на Литва много ми хареса. А и сцената я бяха направили интересна - като роял.
И на нас много ни хареса. Днес свалих всички песни и тази на Литва я слушахме няколко пъти. Жалко, че не събра почти никакви точки. Малта също са в края на гласуването, а песента им беше хубава.

# 521
Много  ме е яд , че  турчилята  са  преди братята  гърци Cry
И защо? да не би да имаш проблеми с така наречинете турчиля? Не забравяй че точно турчилята дадоха на БГ 2 точки а гърците нула..нали са братя??? а изпълнениет на БГ си беше пълен боклук..

# 522
Много  ме е яд , че  турчилята  са  преди братята  гърци Cry
И защо? да не би да имаш проблеми с така наречинете турчиля? Не забравяй че точно турчилята дадоха на БГ 2 точки а гърците нула..нали са братя??? а изпълнениет на БГ си беше пълен боклук..
Гърция бяха в другия полуфинал и нямаха право да гласуват за БГ Wink

# 523
Италиянците си имат Сан Ремо и смятат Евровизия за нискоквалитетно конкурсче, затова и я бойкотират.
A few years back, when Italy came in a terrible position with a song and performance by one of their most treasured singer-songwriters, Enrico Ruggeri, they took their ball and well home, refusing to play with Eurovision any more. They accused their fellow broadcasters of catering to the masses' lack of musical sophistication and of politicized voting."

# 524
Типично в италиански стил  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт