За Предменструалния синдром, цикъла и.... пещерите

• 12 465
  • 114
  •   1
Отговори
# 90
Преди да имам деца,не разбирах дори,като ми идва. Whistling
Но сега,сегааааааааааа ставам цербер.Особено след второто раждане...и то най вече в последните 2-3 месеца.Отдавам го и на това ,че спрях кърменето,и още хормоните се трепят в мен Thinking....иначе ,ако продължи така...и аз съм при чичко доктор... Mr. Green

# 91
Ако не ме дразнят през този период, може би ще си страдам мълчаливо и ще се опитвам да си придържам натежалите болящи цици, ще влача морно тяло с напрегнати мускули и прегънат кръст и кротко ще си муча пред компютъра, само да не ме дразнят наистина...

# 92
  • Франция

Какво е това масло от онгриа, някой да знае какви билки се пият, вече съм склонна на почти всичко за да се оттърва от това и се чудя дали едно второ раждане ще промени нещата...

масло от онагра, не знам под какво наименование се продава в Бг
питай в аптеките Лечител

# 93
Извинете,че се включвам със закъснение

krem4et0 Аулин пия рядко,но със сигурност са повече от 2-3 на година  newsm78.Напоследък пия Спазмалгон или Нурофен по-леки са и също помагат.

П.С.Искам да ви питам нещо,тъй като съм забелязала,че при мен има ефект.Забелязали ли сте намаляване на кръвотечението при интимен контакт (без презерватив) преди и по време на цикъла?

# 94
Фемикур - билкови таблетки за намаляване на симптомите при ПМС. Не съм ги пила аз, пие ги приятелка, на която й ги препоръча моя гинеколог  Wink . Опитайте, все пак са билки, нищо страшно! И аз трябва да си купя, че е лошо положението   bouquet

# 95
Когато някой ден се събудя с мисълта, че трябва да открия подходящо дърво, на което да се обеся - знам, че утре ще ми дойде!   Mr. Green
Това е ПМС при мен - състояние на паника, страх, безнадежност, ден или два преди мензис. Почвам без причина да плача, да се самосъжалявам. Като ми дойде се освествам.  Grinning

# 96
Ако може през тия дни да ме НЯМА! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За да не се карам с околните седя сама в една от стаите и гледам в една точка! #Crazy

# 97
Нищо ми няма, само ме боли глава ooooh!

# 98
Олеле  #Crazy аз през тези дни ставам лудааа, направо по някога не съм на себе си  Shocked . Някакси отвътре така ме тресе нервата, че съм способна човек да пребия  #2gunfire  #Cussing out ..., ноооо моя приятел ми е казал, че той с нищо не ми е виновен, за да се държа зле с него (и е прав), за това го отнася вече някой друг  Laughing А дойде ли ми цикъла, утихвам, даже по някога ставам като агънце  Blush  baby_neutral

# 99
Елате ме вижтеееееееееееее smile3515 smile3511 newsm61 smile3512 smile3514 tantrum Rage Rage Rage Banghead Rage censored argue smile3538  mixed037 af bambam devil fight
В цикъл съм,зле ми е и децата не слушат.И аз като Жаве ще си търся дърво да се беся.

# 100
Тежък случай съм..
Кой каквото ще да си мисли..
И боли и ми се реве и съм тънкообидчив..да не си ми насреща..
БНД беше доктор и като ме видеше в това състояние - тичаше за инжекции..
Сега приятелят ми геда философки - да, знам че си..и гледа да не дразни..

# 101
# 102
По зле станах след като родих, от година на година все по зле. Може би защото преди това съм пила доста години хапчета и почти не го усещах , но след това мале мила.  ooooh!
ПМС два три дни преди цикъла направо адско - главоболие, раздразнителност, реве ми се дори. Но хапове съм решила повече да не пия.Каквото такова.  Confused
И аз карам кофти ПМС, но при мен даже започва 6, 7 дни преди, и се нормализирам 1, 2 дена преди цикъл. Много съм  избухлива, раздразнителна, чувствителна и всичко може да ме натъжи и разплаче.(а не съм такъв човек въобще) След като родих май е по-зле. Tired

# 103
Ето, сега ме тресе яко ПМС. Приятелят ми каза, че само се заяждам с него и огладнявам прекалено често, а като съм гладна, съм ставала асоциална Joy Има нещо вярно май, снощи цяла вечер мрънках за всичко. Лошото е, че дългичко ме държи. Вие казвате по 6-7 дни, аз обикновено 10-12 Tired

# 104
Мен ме тресе непрекъснато,така онези дни,вече са по-леки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт