Отговори
# 270
  • София
Мисля да го обсъдим на няколко бутилки вино. Heart Eyes

Иначе благодарен ми е, разбира се, след като майка му не е готвила, а аз почти всеки ден - знаеш ли колко ми е благодарен.  Laughing

# 271
  • София, Лагера

Иначе благодарен ми е, разбира се, след като майка му не е готвила, а аз почти всеки ден - знаеш ли колко ми е благодарен.  Laughing
Съгласна съм! (за пиенето). Всичко хубаво минава през бутилките!  Joy

# 272

Съгласна съм! (за пиенето). Всичко хубаво минава през бутилките!  Joy
Та какво казахте за пиенето  Whistling Моят мъж поръча всяка седмица такива срещи, че много благотворно се отразявали на домашната обстановка и уют  Wink А аз самата не се бях забавлявала от много отдавна така и както е отбелязано вече - започнах да наблягам на бялото вино, че да се не излагам  Mr. Green
В Клеми си изкарах страхотно - много са гостоприемни тез хора  Grinning, после си прибрах "абитуриентите" и леко видях в действие какво ме очаква след две години  Twisted Evil Клеми направо сте герои двамата, че сте се решили за второ дете и сами се справяте  Hug

# 273
  • София
Ман, и ние си изкарахме страхотно, трябва да го повторим /може да вземеш и Боби  Mr. Green/. Чак герои не сме, но предполагам поне ти, след като видя лудницата вкъщи разбираш защо съм благодарна на Християн, че гледа децата, докато аз пия вино и разпускам.  Wink

# 274
  • Русе
Здравейтееееее  Hug
Аз се поизгубих тези дни, но работата ме понаграби, а семейните ангажименти не намаляват  Tired
Първо, честита госпожица на Кай Рен   bouquet
Честит рожден ден на голеееееми патерици на Шмети  Heart Eyes
Дени вече е на ясла по цял ден. Справя се повече от добре  Heart Eyes Днес ще бъда на работа до обяд, че следобед съм на бал и да се понаглася  Flutter
Хубав ден   bouquet

# 275
Здравейте и от мен.  Hug

И моето синче са го приели с набор 2006 по първо желание. Сега остава да се реша дали да го местя или да го оставя в сегашната градина.
Селма, ако в профила да детето си писала настоящият адрес, няма нужда да си сменяш картата на момента.

Да се оплача - на 11 май си взех детето от градината и какво да видя на вратата: 1. ........ - болна от варицела - от 8.05.09 до 30.05.09. Някакви си родители пуснали детето болно в яслата. То хубаво да ги минат, като малки деца, шарките, но не искам и нарочно да става. Педиатърката ми обясни в кой период да чакам пъпките (ако има), но аз си знам, че няма да се разболеем -  нито Алекс , нито аз. Но не е честно, спрямо тези, които не са карали шарката (като мен и Алекс). И как може да си заведеш болното дете при децата в градината.  Sad Поне да предупредят.

# 276
  • София
Ина, никой не си води детето болно от варицела нарочно в градината. Всеки заразен е заразен /как по дяволите се слага ударение, за да стане ясна разликата в двете думи ???/ поне 3 дни преди да избие първата пъпка. Отделно, може да се изкара варицела с 3-4 пъпки по тялото и никой да не разбере, че това дете е болно от варицела.

# 277
Ина, на Евангелина и на още 2 деца от групата й, първите пъпки бяха избили след следобедния им сън. Както Клеми е писала - били са заразни още преди това. Не сме ги завели нарочно - просто не сме знаели.
Не се тревожи, наистина е по-добре да я изкара сега. Това е нещо, което няма да му се размине.  Peace

# 278
Е, в моя случай детето е било болно при постъпване сутринта в яслата и докато мине сестрата през всички деца, те вече са имали контакт.  Sad После се установило (като са дошли да го вземат), че имало пъпки от три дни.  Close Ми, ей за това ме е яд. То и моето дете е заразно в момента, но ако вече е болно няма да го водя на ясла. Но както и да е. Здраве да е. По-добре шарка, отколкото пневмония или подобно. 

Не искам да си натрапвам мнението за ваксините - но откакто бихме на Алекс Превенар, само веднъж му се разтече носа за два дни и толкоз. Сега остава да се навия и за ваксината за менингит.

Някой слагал ли я е?

# 279
  • София; Дружбето
Ние сложихме Пневмо нещо си, ама е с течащ нос, както и аз де. Но срещу сладолед няма ваксини Crazy
Инче, ако са го довели и са знаели, че е болно, тогава са за бой тези родители Rolling Eyes И не е задължително да я кара. Аз как чак сега се разболях, а колко пъти съм била контактна в детската

# 280
Ин@, ние сме слагали менингитната, сложихме също и за варицела и хепатит А, тук поне са задължителни. За превенара - и Свилен е така, много рядко се разболява (да не го кажа на лош час  Praynig ), антибиотик е пил веднъж и то в Бг, тук преди няколко месеца вдигна температура 39 и нещо и това му беше разболяването. Но все пак мисля, че не само ваксините са "виновни" за това. Моите впечатления са, че и разболяването си е наследствено, ако единия родител като малък е бил все болен е много вероятно и при детето да е така, колкото и ваксини да му се сложат.

# 281
Не искам да си натрапвам мнението за ваксините - но откакто бихме на Алекс Превенар, само веднъж му се разтече носа за два дни и толкоз. Сега остава да се навия и за ваксината за менингит.
Някой слагал ли я е?

Ние сложихме Акт Хиб, но искам и да сложим комбинираната А + С. Ти за коя питаш?

# 282
Абе за какви градини говорите, нали още няма прием за набор 2007 за детска гладина newsm78. Наско не са го приели в ясла  Sad

# 283
Нинище, някои мами казват, че разрешили родените през януари 2007 да кандидатстват за детски градини, но още не могат да се обновяват профилите. А знаете ли дали като не е прието за ясла детето кандидатурата му си остава после за детска градина ? Някой успял ли е да кандидатства за детска градина досега ? Защото на нас ни даваше преди класирането, че нямаме необходимата възраст, а реално ако чакам да стане на 3 за да мога да кандидатствам ще тръгне на 3год. и 9месеца чак.

# 284
Може да се кандидатсва за ДГ - тръгване с набор 2006г. по желание на родителя ... и само за родените през януари - набор 2007...
Сега в момента се изчакват, да се подадат заявленията на приетите и след това, мисля, че ще може отново да се кандидатсва...
Ние сме приети на първо класиране в ДГ ...

Общи условия

Активация на акаунт