Иначе благодарен ми е, разбира се, след като майка му не е готвила, а аз почти всеки ден - знаеш ли колко ми е благодарен.

Моят мъж поръча всяка седмица такива срещи, че много благотворно се отразявали на домашната обстановка и уют
А аз самата не се бях забавлявала от много отдавна така и както е отбелязано вече - започнах да наблягам на бялото вино, че да се не излагам
, после си прибрах "абитуриентите" и леко видях в действие какво ме очаква след две години

Днес ще бъда на работа до обяд, че следобед съм на бал и да се понаглася 

Поне да предупредят.
После се установило (като са дошли да го вземат), че имало пъпки от три дни.
Ми, ей за това ме е яд. То и моето дете е заразно в момента, но ако вече е болно няма да го водя на ясла. Но както и да е. Здраве да е. По-добре шарка, отколкото пневмония или подобно.
), антибиотик е пил веднъж и то в Бг, тук преди няколко месеца вдигна температура 39 и нещо и това му беше разболяването. Но все пак мисля, че не само ваксините са "виновни" за това. Моите впечатления са, че и разболяването си е наследствено, ако единия родител като малък е бил все болен е много вероятно и при детето да е така, колкото и ваксини да му се сложат.