Отговори
# 30
 monny_77 ,свикнали твоят мъник в ДГ или още плаче,аз другата седмица ще подам нашата молба за ДГ и от септември ще тръгнем,но още сега ми е много притеснено Sad,дайте съвети как се справихте вие отначалото,всичкили деца плачат в началото  Cry

# 31
  • София, Лагера
Ноеми,онова с жабите newsm09считай че съм умряла!
Laughing алкохолът не прощава  Grinning

# 32
  • Русе
monny_77 ,свикнали твоят мъник в ДГ или още плаче,аз другата седмица ще подам нашата молба за ДГ и от септември ще тръгнем,но още сега ми е много притеснено Sad,дайте съвети как се справихте вие отначалото,всичкили деца плачат в началото  Cry

И аз бях така. Ама сега знаеш ли колко ми е добре  Grinning Даже съжалявам, че не я дадох по-рано  Mr. Green Дени все още плаче, когато я оставям, но не така истерично, както в началото. Точно 3 секунди , след като съм я оставила и спира да плаче. Циркът е за пред мен, колкото да ме накара да се чуствам виновна  Tired

# 33
  • Русе
Ваня и Нинка - Честито!

Изгубих се пак, но така е като си на работа  Rolling Eyes Днес и утре съм сама ( без мъж и дете )  Flutter , и ще наваксам пропуснатото!!!
Йоан ходи на ясла вече и е ОК! Дано скоро не го връхлитат каквито и да е неприятности, защото милото толкова се изтормози, че бълнува ( мамо не капки, мамо няма сироп  Cry )
В яслата мисля, че май приемат от 6:45ч до 18:30ч, но несъм сигурна. Защото винаги го носим към 8ч и го прибираме м/у 16ч и 17:30ч. В началото имаха и един прием от 9ч до 9:30ч, който много ни устройваше ( защото си поспивахме до по-късно), но нещо го отмениха  Cry
Хайде отивам към банята и после съм на линия  Wink

# 34
  • Русе
Добро утро  Heart Eyes

Аз нищо , че днес не съм на работа - пак се ококорих рано  Grinning
Ели, радвам се да те видя във виртуалното пространство  Hug
Момичета, имам едно питане. Вече втора вечер, когато си легне, на Дени й тече кръв от носа. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно и имате ли представа може ли да е симптом за нещо. Малко съм притеснена, защото нямам обяснение. Надявам се, някой от вас да мипомогне!
Желая ви усмихнат ден   bouquet

# 35
  • Русе
Добро утро и от мен  Flutter
Рали благодаря за кафенцето  Hug
Несъм се сблъсквала с такъв проблем и немога да ти помогна, но за да си спокойна защо не питаш личната  Thinking Нагушкай Дени и дано скоро да се видим не само виртуално  Heart Eyes
Хайде аз си изпих кафето и изчезвам на работа. Лек ден на всичко - ще се видим по-късно  Wink

# 36
  • София
Здравейте мацки,
Нинка, честита ти нова радост в къщи. Да расте здраво и щастливо дете!/color]
Много хубаво име сте избрали!
Рали на мен като малка в един период от детството ми, ми течеше често кръв от носа. Имах слаби капиляри,но после всичко си отмина от само себе си. Все пак е хубаво да питаш личният да твое успокоение дори само по телефона.

# 37
Ели, срещите вече са ДВА ПЪТИ В МЕСЕЦА, тъй че скоро предстои друга  Wink
Рали, да не би да е от това, че вече е доста топло и както казва Барби да са й слаби капилярите? Аз от съвсем малка, че и сега - стоя ли на задушно или на слънце повечко и шурва кръв.

Водих Евангелина тази сутрин на очен. Оказа се лека форма на конюктивит, която не е заразна и й изписаха капки Тобрадекс. Беше учудващо послушна - на онзи ти ми микроскоп не мръдна  Heart Eyes

# 38
Рали, и аз така съм чувала - за слаби капиляри. Педиатърката ще ти даде най-доброто обяснение.

Момичета, записах Алекс да върви в градината с набор 2006. Демек от септември да е в първа градинска група. Дали не направих грешка? Някой друг записал ли си е така детенцето?

# 39
Ин@,аз също записах моят Иван с набор 2006 и мисля,че така е по-добре,ние също септември ще сме първа група. GrinningСамо че се притеснявам как ще свикне там,че той от мен почти не се е разделял и е много привързан Rolling Eyes,още от сега ми е много кофти Confused

# 40
  • София; Дружбето
Аз също се опитвам да прехвърля Миша с набор 2006 в 1-ва група. Още не са ми повърдили, но е много вероятно да стане. Не виждам смисъл още една година да стои в яслата, там на нищо не ги учат, нищо ново де Rolling Eyes

# 41
И аз съм записала Ева на ДГ от септември месец. Кофтито е, че няма такива работи като оставане до обяд. Това не било ясла  Naughty Crossing Arms Директно по цял ден. Дано да свикне бързо  Rolling Eyes Tired

# 42
Здравейте!
Ели,да ти кажа Алек вече свикна с градината,мрънка малко като го оставят ама после няма проблеми.НО само до обяд.Категорично отказва да спи там и дори понякога ако закъснея започва вече да проплаква за мен.За сега мен това ме устройва защото повечето работа я върша преди обяд и като го взема той спи три часа вкъщи което е добре.А в градината спят час и половина.И вечерта ще ми се криви ужасно.Но на есен/живот и здраве/цял ден.
Алек дори в момента е с по-големи дечица в групата/4г/аз категорично не исках ясла и мама го уреди директно в градината.Да ви кажа по добре е с по-големи деца./лично мое мнение/Дърпа напред/надявам се/ newsm78А и децата го приеха добре.Лошото е че на есен пак ще е с нови деца и госпожи защото не може да продължава с тези.Трябва да е 1група.Ама здраве да е!
Айде наздраве и лек ден!

# 43
  • Русе
Ели, срещите вече са ДВА ПЪТИ В МЕСЕЦА, тъй че скоро предстои друга  Wink
...

Видях се днес с Весни и тя ми каза - радвам се за което и ще се постарая да дойда  Wink

Браво на всички, които сте вредили дечицата да започнат на градина Септември с набор 2006г - при нас категорично отказват тази година да приемат молби на деца набор 2007г ( дори и с връзки ми отказаха )

Аз се наработих, а сега мисля да си почина малко, докато несъм си прибрала зверчето  Crazy

# 44
  • София, Лагера
Здрасти, Мацки!
След тежка вечер с Ива оцелях  Mr. Green Тя вечерта си беше много хубава, но както съм отвикнала да пия и се поотнесох  Mr. Green Та сутринта ми беше тежичко на лекциите.  Mr. Green
Тази нощ решихме да оставим Писуню на баба му... ама на мен ми стана мъчно и дойдох след лекции да си го видя (и в момента съм у свеки). Шантава работа!  Crazy
Сега ще си го нацелувам и отивам с Крас по живот! Смятам да се спретна с една минималистична кожена поличка (която повече на колан мяза  Mr. Green) и да се кача на 15см токчета, които по принцип не мога да нося с Пресиян наоколо  Flutter

Възвърнах си кг от преди бременността!  bowuu Сега остава да ги задържа...

Общи условия

Активация на акаунт