Отговори
# 15
И тъй като те на 8 -ми юни заминават на гости в Русия, може да спретнем детско парти с барбекю за големи  Grinning

1. Стилияна + семейство  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing

# 16
  • София
2.Клеми + семейство /но ако Сту прати сам Мит, може и без семейство да ме броите/. Mr. Green

# 17
2.Клеми + семейство /но ако Сту прати сам Мит, може и без семейство да ме броите/. Mr. Green
Ако ти четат постовете, после да се не чудиш що те ревнуват. Не че не си Убава и умна, ама ...  Mr. Green

# 18
  • София
 Crazy
За сега ще се надяваме да не ми ги четат. Grinning

# 19

Нямаш грижи Mr. Green Разбери се с Ива и Манана (първата го иска за злоупотреба  Crazy, а втората за семето Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

# 20
  • София
Е, Сту, ние с него сме стара история, знаеш - Виена, това онова... Joy Не могат дребни забежки с Ива и Сту да ни развалят отношенията! Mr. Green

# 21
  • София, Лагера
Добрутро  Simple Smile
Мерси за отговорите, мацки! Hug
Много куцо с тези ДГ наистина  Tired Вярно, че всеки намира вариант, ама е трудно. На Евангелина мъжа й помага, Клемс работи за себе си (вярно, че финансите страдат, но няма дебнещ те шеф), Саша с хубаво работно време... на някои баби им помагат, или разни детегледачки. А какво става с тези, които просто не могат???

Ман, кога най-късно мога да се запиша на мероприятието? Че Крас има РД по това време и смятам да щипнем нанякъде за няколко дни, но не е сигурно още.

Хубав ден ви желая, девойки!  Hug

# 22
Ноеми, няма ли възможност майка ти да го взема или пък детегледачка да си вземете само за тази цел - да го прибира от градината  Rolling Eyes

# 23
Здравейте от мен.  Hug

Нина, честита ти дъщеричка. Да ти е жива и здрава.   bouquet

Аз карам Алекс към 7.30, защото после става лудница там. Баща ми го взима към 17.00 - 17.30. Зимата го карах да го взима към 16.30, но сега е много топло.
Понякога го взимам и аз, но съм до 17.30 на работа и 17.45, най-късно 18.00, го взимам.
Ноеми, ако не можете да го взимате до 19 часа или молиш приятелка/баба, или плащаш на жена да ти го взима, или плащаш допълнително на лелките. Те няма да имат нищо против през ден да остават още един час с/у заплащане. Така си мисля, де. Аз бих предпочела варианта за плащане на лелките от градината.

# 24
  • София, Лагера
Ноеми, няма ли възможност майка ти да го взема или пък детегледачка да си вземете само за тази цел - да го прибира от градината  Rolling Eyes
Норче  Hug, аз нямам проблем, имаме си часта фирмена ДГ, която ми е до офиса и работи до 19.30. Аз питам по принцип как се оправят хората, защото масово нямат тази опция и не знам как тогава... иначе и двете ни баби са наоколо Wink

# 25
Ноемински при мен няма записване  Mr. Green Аз съм на принципа на Мечо Пух  Wink Единственото условие е да е след първи юни, просто защото на тревата й трябва време да поникне, а и ние се местиме за лятото там  Party
Относно ДГ - при нас положението май щ бъде, че дядо ще го кара и дядо прибира, след като тръгна на работа. Защото излизам за работа в 7 и се прибирам след 20,00, когато стигна  Crazy Дано да ги намирам поне будни, че инече ще ми е много тъпо  Cry

# 26
  • София

Ноеми, ако не можете да го взимате до 19 часа или молиш приятелка/баба, или плащаш на жена да ти го взима, или плащаш допълнително на лелките. Те няма да имат нищо против през ден да остават още един час с/у заплащане. Така си мисля, де. Аз бих предпочела варианта за плащане на лелките от градината.

Да плаща допълнително на лелките, на които това им е работата??? #Crazy  Rolling Eyes По принцип ДГ са до 19 часа, НО ако подадеш молба до директора са ДЛЪЖНИ да осигурят лелка, която да седи до 19:30 с детето!

# 27
Манана, ти вече да не мислиш за връщане на работа  Rolling Eyes

# 28
Манана, ти вече да не мислиш за връщане на работа  Rolling Eyes

Ели къмто Нова година ще се наложи. Не че ми се работи особено много или обичам работодателя, но със сигурност си обичам заплатата. Дава ми доста възможности за задоволяване на детски капризи, а скоро ще са по 2 и ще е трудничко само с едното майчинство.
Шмети, Ним, довечера ще съм в Северния парк с двете чавета, освен ако не вали. Тел. - 0878394039

# 29
здравейте мацки!
как сте днес в тези жеги?Тук при мас може вече и плажуващи да са пуснали Simple Smile
Ноеми,онова с жабите newsm09считай че съм умряла!
за градината:водят го/мъж или баба/към 8-8:30 и към 12:30 си го взимам.Но мисля на есен иска не иска цял ден.
Ваня пиши как сте в къщи с бебчо.каката помага ли?
очаквам включване и от Нинка.
Хубав ден на всички.Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт