За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 725
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
  • Boston, MA
Рени, честит юбилей, пожелавам ти прекрасен празник и много целувки и любов от двете ти сладурчета!

Иленко, мила, честит имен ден, да си здрава, все така слънчева!

Честито и на останалите именици! Много го обичам този имен ден, да взема да си кръстя Морко на него  Grinning.

И не на последно място добре дошли на новите попълнения!

Нашата детско-градинска треска свърши, избрахме градина за Дани от първи юни, страхотно е училището, малко не е на супер удобно място, но засега, докато е топло, баща му ще го води с колело, до зимата ще видим дали аз ще ги карам и двамата. Не е чисто нова базата, както в предната му градина, но директорката и учителките много ми харесаха, децата са най-разнообразно шарени, а и програмата им много ми хареса. Много, много съм доволна от избора ни, пожелавам ви на всички места в хубави градини, знам колко е важно за родителско спокойствие!

# 151
  • София
Бубка, честито и на теб!   bouquet Разкажи повече за детската градина и програма й, много ми е любопитно  Simple Smile

# 152
  • Boston, MA
Имат договорености с различни други институции, които идват и им показват разни неща. Например от музея за изкуство ще им правят презентации, от някакво дружество за животните им носят животни да гледат, ще ходят на басейн. Зимата, като не могат много да излизат на площадката, ще ги водят на детска гимнастика в един фитнес салон.

Иначе в стаята имат няколко различни маси, с различни дейности свързани. В единия ъгъл има "къща", на друга маса рисуват, трета е с букви и т.н.. Децата се въртят през масите по времето на "свободна игра". Иначе имат "време в кръг", през което пеят, разказват приказки, четат. Излизат навън два пъти на ден. Спят следобед, ако някой не иска да спи, лежи поне 45 мин, после може да стане и да си играе тихо.

Ще разказвам повече, като тръгнем, скоро.  Grinning

# 153
  • София

Ами Соня днес е най-зле. Вдига 39 Т. Пъпките и за съжаление са предимно по лецето и тялото, по краката и ръцете са по-малко.Дано от утре започне подобрение.

Добре дошли на новите априлки и техните априлчета. Peace

Елена наистина е страхотно име. и аз много го харесвам.

И още веднъж благодаря за милите пожелания към мен. много ви ценя. Blush

# 154
Рени, честит юбилей Върви по пътя на живота,обсипан с рози и цветя и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

Иленка,пожелавам ти най честит и даровит имен ден,с много приятели да си заобиколена,от здраве,щастие и усмивки укрилена!И да знаеш ,че от мен си най сърдечно поздравена!

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 09:49 от Дея`

# 155
  • София
Рени, честит юбилей! Весел празник! Heart Eyes

Иленка, честит рожден ден! Весел празник!   Hug

Татянка, честит празник на вашия татко!

Честито на всички именници!   bouquet

Добре дошли на новите мами asjuta и iofi и на техните дечица!

Ние бяхме в провинцията за 3 дни и нямам предтсва какво стана с класиранията за ДГ.

Весела вечер на всички!

# 156
  • 2 етажа над тавана
Грам временце не ми остава напоследък, опитвам да ви попрочитам поне, но днес и това ми беше почти невъзможно.

Рени, да си жива и здрава, все така чаровна, позитивна и много да те обичкат и слушкат! А шарката далеееч да бяга от теб!

Иленко, честит ти имен ден! Само с добро да го споменават!

На всички други именици в априлските семейства - да си носят името с гордост!  bouquet

По тоя повод - да почерпя за здравето на мойто майче, че и тя е в отбора на Еленките

Ренка, не съм аз на тоя празник, на Цветница празнувам Hug

Татянка, хубаво е, че се е разбрало от къде идва проблема и нещата вече е ясно как ще се развиват - не е приятно, но е по-добрия вариант Hug

Юлче, страшно ми хареса мястото ви за море, живи и здрави догодина може да го пробваме, че за тая година вече сме резервирали място. Пък и тъкмо ти ще кажеш дали сте останали доволни Peace

Та във връзка с морето и аз трябва да си купувам нов бански, щото единствения който имам е от тинейджърските ми години и не мога да се надена вече в него Whistling

Добре дошли на asjuta и iofi и на техните дечица!  Hug

И понеже напоследък и аз съм безпаметно отнесена - на огромна патерица и куц крак - Адашке(халапела) , честит рожден ден, да си много здрава, щастлива и заобиколена с любов и хармония!

Всичко друго, планирано да бъде изписано от мен, изхвърча от главата ми, та по тая причина отивам да лягам, пък утре дано успея да се включа.

# 157
  • Русе
Хи-хи, покрай Ренито съм отнесла и аз 2 поздрава за РД  Laughing. Дея, Рали,  Hug!

Бубе, много интересно звучи за градината, ще чакаме и преки впечатления другия месец.

Рени, стига ви толкоз пъпчене, Т е врвме да спре, ... и остава да чакаш Влади  Rolling Eyes. Ти как така си оцеляла досега? Дано не те повали на "дърти" години, наистина! Praynig

Данче, почват да хитруват вече... Не знам Стаско колко е захитрял, де,  ама Преслав така ме работи с неговия стомах (щото знае, че се шашкам)... Дано да му няма нищо на шефчо! Praynig

Валски и той да се оправя от сополаците!

Весел петък!

# 158
Хи-хи, покрай Ренито съм отнесла и аз 2 поздрава за РД  Laughing. Дея, Рали,  Hug!

Crazy Извинявам се  Blush ,поправих се,ама беше от сърце  Hug

Със закъснение да почерпя за вчера,имах двама именници и половинката и малката ми дъщеря

# 159
  • София

Здравейте, iofi и asjuta! Не хапеме само като се пише често  Mr. Green Като знам колко глупости съм изписала ме хваща срам като се появи някой нов, който ни чете от дълго време   Embarassed

О, Данче, изобщо не се притеснявай! Ти определено си много свежа девойка Wink. Мисля си, че с теб даже сме се виждали на живо покрай Юлето /освен ако не е някакво съвпадение на имена де/ Simple Smile
Благодаря на всички ви за гостоприемството!   bouquet

# 160
  • София
Привет и от мен на новите мами! mamma

Успех на всички кандидатстващи.

На болничките оздравяване. Рени, не и понижавай много много температурата, за да не спираш процеса на избиване.

За морето - брат ми ходи на Арапя на бунгала и каза, че стая с едно голямо легло и едно нормално е 30 лева. Бунгалата били много добри с баня за всяко бунгало, в което има две стаи.

# 161
И ние искахме на Арапя, но се оказа, че малко късно сме се сетили. Човекът обаче каза, че няма проблем да резервираме за догодина  Joy  Бяхме си харесали едни бунгала на самия плаж, с едни дръвчета...

# 162
Благодаря ви моми4ета за топлото посре6тане .  bouquet

И аз знам, 4е когато детето има 6арка ,ако Т не е много висока е по-добре да не се сваля за да могат папките да избият .При нас варицелата проте4е сравнително леко PraynigЯко мазане с ментолов спирт да не се 4е6е и според мен едни витаминки за подсилване след това и са като нови Simple Smile
Виждам 4е вси4ки сме на вална лятна по4ивка ве4е LaughingЗа Арапя съм 4увала много хубави не6та едни приятели миналото лято ходиха те са с 2 деца и казаха 4е са о4аровани тихо, спокойно и 4исто .И ние тази година сме се ориентирали кам бунгалата но знам 4е за тях по отрани4ко трябва да се резервират .

# 163
  • София
Ще взема да питам брато довечера за тези бунгала тогаз!

# 164
  • София

Мисля си, че с теб даже сме се виждали на живо покрай Юлето
Embarassed Embarassed Embarassed Аз мислех, че отдавна си ни отсвирила  Mr. Green Как да не помня, ти ме разкри на моминското парти на Юлето /Юлето е моя бивша съученичка и настояща приятелка, която все ми се кара за нещо, но това е др въпрос/ на 30 май 2006-та, ако не се бъркам за датата. Радвам се, че ще пишеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт