За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 723
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Честито на всички, които са приети и успех но второ класиране на останалите  Peace
Стенли е приет и то в ОДЗ  Mr. Green то това беше с надежда, че живот и здраве втори номер ще има предимство за там  Mr. Green

# 181
  • Варна
Честито, момичета!
Дано и ние се похвалим другата седмица  Peace

# 182
  • София
Привет! Днес беше един чудесен ден! Честито на всички приети, от сърце ви се радвам, а на неприетите - стискам палци да имате късмет на следващите класирания!

Днес, ходихме с Елчето на панаира на книгата, 3 часа отрепахме вътре, мнооооого беше приятно! Имахме и една емоционално-историческа среща - с Леда Милева, даже се снимахме с нея!!! Ели, изкупи детските книжки - много хубави има. Хора също имаше, но мен лично не ми се видя да са толкова много, че да те окажат да разглеждаш. Има вход 1лв, който Ели замалко да не плати, защото касиерката я попита дали е ученичка, тук аз й се разсърдих, не й говорих 3 минути  Crossing Arms Разходката я приключихме с биричка в Борисовата градина - много зле беше, може да видите тук.

Снимки

С Десунка, се видяхме за мъничко, нейния щурчо - прекрасно малко момченце е станал, кога беше бебенце... от умиление чак ми се доплака  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 17:36 от Данче-Калпазанче

# 183
  • софия
привет на всички Hug

влизам на бързо и аз да се отчета - Рая е приета в градина. още по-хубавата новина е, че градината е на отсрещният тротоар Grinning

стискам палци на неприетите за второто класиране

Даниииии  beer

# 184
Браво, много априлчета са приети, това е супер!
Вени, ясно е, че ние не се косим, защото си имаме градина, но аз все пак се чудех дали да не преместим Тони долу на Св. Трица newsm78

# 185
bgЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ! bg

Flowers BouquetЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИЕТИ НА ГРАДИНА ДЕЧИЦА И НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ! Flowers Bouquet

# 186
Хехех, честит 24 май!
Пожелавам на всички ни кирилицата и българската културата да пребъдат!

# 187
4естит празник!

# 188
  • София
Честит празник!

Юлче, мерси за разяснението.
И ние си имаме градина, но наистина искахме да я преместим,че ни е доста далеч.Ще чакаме другите класирания пък каквото стане.

Соня напоследък много се кефи на книжките със стикери. Голяма игра пада и и е много интересно.

# 189
На 1 юни се организира протест. Някоя от вас няма ли да отиде? Да си направим копания априлки?

# 190
  • Варна
Честит Празник, дами!

# 191
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИЕТИ ДЕЧИЦА!  Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!   bouquet

Ние изкарахме жесток конюнктивит, вчера оченцето му не се виждаше от гнойни секрети, след капане на Макситрол на всеки час днес са само леко заечервени, беше милото ми дете като китайче  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 11:52 от Смин

# 192
Честит празник!

На 1 юни се организира протест. Някоя от вас няма ли да отиде? Да си направим копания априлки?

Аги, аз бях на предишния протест, ще бъда и на този. Ще бъдем с Дани, а след това ще ходим на разходка в Борисовата градина.

# 193
Честит празник  bg!

И на мен ми се иска да отида на протеста, но не съм сигурна , че ще съм в състояние  Tired.
Днес едвам издържах разходката, но поне Ема поигра и потича на воля, натъпкахме се и се прибрахме в най-голямата жега.

Цяла нощ мисля за ДГ  #Crazy, как ще е ?!

# 194
Честит празник!

Аги, аз бях на предишния протест, ще бъда и на този. Ще бъдем с Дани, а след това ще ходим на разходка в Борисовата градина.
ЮМоже тогава заедно на протеста, но в Борисовата ще се озоря...
Данче, ами ти? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт