Отговори
# 240
  • 42.016399,23.101179
Петя, снимките са ви чудесни, а Лучия е голяма чаровница. Лудо парти е бил рожденият ден наистина. С Вики успяхме да разпознаем любимата ни госпожа от детската. Много тъгува детето по нея. CryА снимките от Ковачевица наистина са впечатляващи, ама вярно ли е че пътя до там бил много лош. Поне Венци ми мина с тоя номер за да не отидем. Mr. Green
Колко станаха мамите очакващи бебете  newsm78 , я се пребройте веднага,
че да знаем за колко партита да се готвим.  Laughing
Поне 10 тина според мен,ама повечето не пишат редвно. Не знам anitsa дали вече не е родила, отдавна не се е включвала и тя, не ни е казвала нищо и за малката Ивана.
Дани ти нямаш ли връзка с нея?

# 241
Добро утро и от мен!

Galina,добре дошла при нас Hug

Я къжи точно къде живееш,че и аз съм на Освобождение.

# 242
Здравейте от мен. Отскоро разбрах че има форум на благоевградските мами. Аз живи и здрави ще ставам мама ноември. Надявам се да приемате нови попълнения  Rolling Eyes и да има още бременалинки.
Желая на всички приятен ден

# 243
  • 42.016399,23.101179
Добре дошла nana5kova!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Доста бременни имаме в нашата темичка, а и няколко кандидат за сега. Wink
В коя част на града живееш, това първото детенце ли ще ти е? Разкажини нещо повече за себе си. Laughing
Нещо Ели ми се губи напоследък, сигурно е още махмурлия от абитурентската. Joy

# 244
 bowuu Живея в Еленово, близо до Валан. Бях студентка тук после си намерих благоевградско мило ..... и в общи линии това. Скоро ще правим нещо като мини сватба и наесен чакаме беба. По първи данни момиче, дефакто ще се види като му дойде времето. Нямам много познати в града, защото колежките в унито си отидоха кой накъде  Tired а тези който останаха не им е много до бременски гупости Simple Smile Затова се надявам че има с кой да сме на една вълна.
Ами друго не се сещам

# 245
  • 42.016399,23.101179
...Ами друго не се сещам
А откъде си родом, тук има голямо присъствие на северна България. Wink И какво си учила...друга май и аз не се сещам да питам  newsm78
Ще се радвам да пишеш редовнов темата ни. От време на време си спретваме форумски срещички. Сега в неделя мислим да се съберем с децата, така че ако искаш заповядай. Wink

# 246
От Сатовча - Гоце Делчевско съм. В ЮЗУ учих социология, септември ми е държавния изпит живи и здрави, но май ще го пропусна. С най- голямо удоволствие ще дойда на срещата, само да не изкочи нещо друго.  Wink

# 247
Добре дошли на всички нови попълнения Simple Smile Как се увеличиха членовете на тази тема Simple Smile Някой да мисли за заглавието на следващата, че на тази й виждам края вече Simple Smile Ей, днес само се усмихвам...Босът ни има рожден ден и партитое довечера, но еуфорията е обзела всички ни Simple Smile За подарък му взехме арбалет, който ще бъде тържествено поднесен по-късно....

# 248
Добре дошли на Nana5kova i Galina Bobcheva,
и аз съм отскоро, но вече не съм от новите.

Марси, радвам се ,че са ти харесали снимките. Относно пътя до Ковачевица, освен че има доста завои, има една отсечка ,която е доста разкопана от дупки /минава се през едно селце преди Ковачевица/, колите едва се разминават там-доста е тясно, но това е съвсем кратко разстояние /то и отсечката до х-л Делта е доста лоша, но се минава/. Отидете да разгледате, не е за изпускане, заслужава си да се види.

# 249
Здравейте,
брей всеки ден започнаха да нахлуват попълнения нови  Shockedкато опълченците на Шипка са hahaha Joy Hug
Шегата на страна,добре дошла nana5kova   bouquetтук ще намериш сродни души сигурна съм Hug пиши идвай на срещи това си е един нов свят на приятелки  и познати Flutter

Много се радвамче ще има много бебчета в нашата тема нека се разрастваме и купона да тече,вчера ми казаха за една наша форумка която чака бебче и не пише от скромност но пък беше на последната ни среща,че много се е разхубавила покрай бременността искаме да я видим в най-скоро време,ако и тя има желание разбира се Hug
Марси,и аз тези дни си мислих за Аница и че напоследак не съм я засичала в скайп,отвреме на врмеме си пишехме сега скоро не сме и съм в чуденка каде е и какво прави newsm78
Петя чакам парола и аз Mr. Green
През нощта ме боля главата,ама от моите си ужасните болки и сутринта като станаха децата помолих Жоро да се върне от града и да ги заведе на детска и да ми донесе хапчета че лошо иначе,та сега спах до преди 1 час Tired

# 250
nana5kova Добре дошла при нас.
Сега пихме кафенце с други две бъдещи мамчета,така че ако искаш следващия път може да те водим с нас Simple Smile

# 251
С най-голямо удоволствие  Party само казвате кога и къде и съм там имам какво да уча по-големички сте   Laughing

# 252
  • благоевград
Taka видяхме се с Анелия и Галя тоест бременнска среща  Laughing
смятам да го повторим още доста пъти .
nana5kova - няма да се цепиш от колектива тъй 4е др път с нас  Naughty

# 253
Милост нямате, голямо писане сте му ударили!

Добре дошли на новите бремелинки!

Ивана е болна и затова се поизгубих, Марси ти вчера като ми звънеше тъкмо пак я натисках с Хексалгина. От събота е с Т и вече няма накъде, днес почваме АБ. На срещата беше супер, трябва да кача снимки по някое време. Бяхме само половината клас, но и това е нещо. Сега ще се върна да ви попрочета по-задълбочено.

# 254
  • 42.016399,23.101179
Ели лоша работа. SadКакво и е освен температурата. Аз звънях за по едно кафенце, ама друг път ще пием,  нека първо оздравее Ивана.
Иначе ти прегледах снимките във фейсбука, много сте готини. Wink Това дето не ми хареса само е че и мъжете ви присъстват на срещата. Joy

....вчера ми казаха за една наша форумка която чака бебче и не пише от скромност но пък беше на последната ни среща,че много се е разхубавила покрай бременността искаме да я видим в най-скоро време,ако и тя има желание разбира се Hug
Да бе наистина никаква я няма и нея. Тя се е притеснила защото тогава ни обеща че ще пише, а не е. Даже и да чете не съм я виждала, ще кажа на Деси да и дръпне една критика. Wink

Общи условия

Активация на акаунт