Отговори
# 270
  • 42.016399,23.101179
Мале Деси, ужас. Sad
Нека да разведря малко обстановката с нещо което копирах от друга темичка:

Две бебета си говорят в корема на бременна жена.

Бебе 1: Вярваш ли в живота след раждането?

Бебе 2: Разбира се, че вярвам. Очевидно е, че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота.

1: Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това?
2: Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и ядем с устата си.

1: Глупости! Невъзможно е да ходиш със собствените си крака и да ядеш със собствената си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот – пъпната връв – и без друго е твърде къса.

2: Въпреки това, сигурно съм, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само.

1: Но никой не се е върнал оттам! Животът просто свършва с раждането! С други думи, животът не е нищо друго, освен страдание в мрака.

2: О, не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и Тя ще се грижи за нас.

1: Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш е Тя?

2: Тя е навсякъде около нас, ние пребиваваме в Нея, способни сме да се движим и живеем благодарение на Нея; без Нея не можем да съществуваме.

1: Дрън-дрън! Никога не съм виждало никаква Мама - следователно, повече от ясно е, че Тя не съществува.

2: Не, не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашия свят. Убедено съм, че истинският ни живот ще започне след раждането, а ти?

# 271
  • Благоевград
Marci определено ми хареса този разговор  Peace

Аз току що излизам от дена среща и освен че се наложи да говоря на
английски сега съм цялата опушена от цигарите   ooooh!
Но май алергичното ми състояние се подобри след това обгазяване  Laughing

# 272
  • благоевград
Днес татко ме гушна и радостно рече:
“В корема на мама живее човече.”
Дали е момченце или пък момиче?
Дали ще е братче или пък сестриче?

“То колкото житено зрънце е само,
но спи и расте под сърцето на мама.
И сигурно много прилича на тебе,
когато си бил във корема й бебе.”

Туй, че нашето бебе пораства, е ясно.
Ами как се побира? Не му ли е тясно?
“Не, не се тревожи! - Мама права застава. -
Виж, коремът ми също расте, наедрява.

Все едно е хралупка - тъмна, топла и мека,
все едно е къщурка - и просторна, и лека...
Ден след ден се заобля, ден след ден се издува -
има място за бебчо дори да лудува!”

Вече в кухнята често заседява се мама.
Ние с татко се смеем, че похапва за двама -
два банана изяжда, две филийки препича…
И след малко от глад към хладилника тича!

Ала то е, защото се храни със нея
бебчо, дето в корема й кротко живее.
Как, ще питате вие, като няма устичка?
Ще ви кажа - през някаква тайна тръбичка.
Понякога мама бледа лежи.
Навярно коремът й доста тежи.
Тогава съм мил - безшумно се движа
и заедно с татко за нея се грижа.

Когато заспи, стихват стъпки и песни -
съня й не бива никой да стресне!
Влакчето даже мирува, кротува,
защото и бебето също сънува.

Колко много коремът на мама порасна!
Всяка рокля предишна сега й е тясна.
Вътре бебето шава, премята се, рита
и почуква с юмруче... За мене ли пита?

Знам, не вижда оттам непознатия батко,
но познава гласа ми и този на татко,
затова му разказваме как си мечтаем
скоро заедно с него у дома да играем.

С нетърпение питам: ”Защо ли се бави?
И кога ще излезе? Да не би да забрави?”
“Още малко остана - моят татко отвръща. -
Ще ухае на бебе после цялата къща!”

Най-накрая е тук! Вече имам сестриче!
Вижте, то се усмихва! Вижте, то ни обича!
Ох, как искам по-бързо да стане голямо!
Не расте ли и братче в корема ти, мамо?

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 273
  • 42.016399,23.101179
Деси, браво бе щом се справи и с английският. Не ни трябва значи вече преводач. Wink
Боби, кога ще ходиме да скачаме с бънджи? Дай да е по скоро преди да съм забременяла. Joy
Между другото открих в нас една книга "ИЗКУСТВОТО ДА БЪДЕШ РОДИТЕЛ", която би ти била доста полезна да се справиш с пубертета на Силви, така че ако я искаш ми прати имейла си на лични. Wink

# 274
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
бях се попритеснила за вас покрай земетресението, но като видях колко сте изписали се поуспокоих  Hug
Много се радвам и на всички бременлийки ... толкова е хубаво  Grinning Hug

# 275
Нашата сага продължава, ходихме и до личната, изписа й едно правено мазило за афтите, ще видим. Оплаква се и от корем, нямам думи вече.

Специално за Дани:
http://ivanaeli.multiply.com/photos/album/30/30

http://ivanaeli.multiply.com/photos/album/31/31

Нинче, изчисти я тази кутия!

# 276
Момичета здравейте и добър вечер!Влизам с голяма надежда във вашата тема,защото вярвам в че ще ми помогнете.Синът ми е 11 клас в гимназията по икономика и трябва да изкара задължителен стаж във счетоводна фирма,специалността му е търговия.Някой може ли да ме ориентира, къде да отиде да попита?Направо съм в безизходица,други години училището се занимаваше с това ,а сега?Благодаря предварително и лека вечер.

# 277
# 278
  • 42.016399,23.101179
brianna-a  добре дошла при нас!  bouquet
Коя госпожа е по практика на сина ти? А той в коя по точно паралелка е? newsm78Доколкото знам все още госпожите намират фирмата на учниците,ако те не успеят сами да си намерят. Ще поразпитам утре ако искаш, че не съм съвсем наясно. Embarassed
Ели а каза ли ти от какво са афтите. Имаме сладко от черници, такива специално дето са за афти, ако искаш ща ти дам утре, но дактарила наистина помага най много. Cry
ben78  как е малката сладуранка. Laughing

# 279
Синът ми е 11"г"клас,госпожата е Антоанета Чилева,ще ти бъда безкрайно благодарна.Лека нощ от мен.

# 280
Ох,аз докато оправя децата прочета приказки(задължително 2 книжки защото всеки иска различна)и докато разгледам на Сватята снимките и на Ивана малката сладурка също и то стана никое време,но нищо да не е само боби и аз ще пиша по късна доба Mr. Green
Здравей brianna-a ,имам една приятелка работи в счетоводна фирма ще я попетам но нещо не обещавам Peace
И така понеже знаете как обичам да правя обстойни коментари на фотосите ви да започвам със сватята Twisted Evilта Ели виждам на снимките че или си била доста пияна по едно време вече,или започваш да ме купираш в чупките и стойките (което няма нищо лошо всъщност Mr. Green)развяла си голямото деколте-за което браво newsm10който има ще си ги показва аз съм на този принцип Crazyуж сте били с мъжете пък твоя никъде не го мернах,само до един идричък си се присламчила по едно време и се жлембиш нещо,все едно е стар съученик hahahaс чашка в ръка се вихриш по мой почин също,но всички разбираме че си се забавлявала което е най-важното в случея,съдия Пържова като взе предвид събраните по делото доказателства Реши: newsm74
Днес,го бяхте ударили на майчинска вълна и бебешка по-точно,едни стихове едно чудо FlutterИнна я разбирам от хормоните е ама Марси тебе от бебеправенето ще да е Hug
Аз съм сама моят мъж съм го изпратила да гледа в селската кръчма любимият си отбор Барселона,а децата заспаха,та затова ви треснах такъв дълъг пост Wink
Ами освен да ви пожелая хубави сънища то друго не остана Joy

# 281
Добър вечер и от мен,
Много болни напоследък сред групата.
И моето дете от вчера е с температура, болки в гърлото, леко запушен нос. Ходихме на доктор и ни изписа Макропен и Биопарокс-спрей за нос и гърло, явно е доста лют ,защото като пръснем в нослето и детето се скъсва да плаче. Днес поне Т не беше толкова висока, но болките в гърлото продължават-без кашлица, без хрема-много странна работа.

Ели как сте вие у дома, справихте ли се с афтите на Ивана? Доколкото знам са доста упорити тези афти, аз съм си слагала Йодасепт /малко щипе/, не знам при децата как ще го понесат. Относно снимките - много сте хубави и явно добре сте си купонясвали.

Добре дошла на Briana, аз работя в счетоводна къща, но засега не са идвали ученици при нас, явно няма такава практика във фирмата.

Какво става със срещата в неделя, има ли яснота вече? Ако се оправим дотогава,ще дойдем с детето, все пак срещата е заради денят на детето. Сега като се замисля, още не съм избрала подарък за празника. Покрай рождения ден и след това, около пътуването до Огняново, съвсем не ми остана време да обиколя магазините. В събота най-вероятно няма да работи моя офис и ще избираме подарък заедно с детето.

Какво спокойствие у дома .Добре ,че са тези мачове......................Таткото излезе да гледа мач, бил важен финал и нямало как. Вчера беше на мач в София, заради Пирин, те пък паднаха злополучно.
Изгледахме с детето Забранена любов, покрай нея и аз ще започна да го харесвам този сериал Joy Вече чакам с интерес следващата серия.След това четохме приказки от Братя Грим, и бързо-бързо заспа.

Много хубаво стихотворение ina maria , а кой е автора?

Ще има ли снимки Селесте, любопитни сме всички?

Лека вечер и до утре

# 282
  • Бургас
Добро утро Simple Smile
Marci, с малката преминаваме през различни фази на колики.. сега ни мъчат много нощем и не спи спокойно, само мрънка и проплаква... Буди се с рев и .... Sad
Изглежда си растем както трябва, защото и гласеца и става по-силен и вече не е само като мяукане на коте ами... доста глас излиза  Crazy
Гледам да не и давам често капки (сега сме на Инфакол), че за нула време изпихме 3 опаковки Еспумизан и се запекохме...
Опс... дългичко стана  Blush
Ето снимчица Simple Smile

# 283
Добро утро и от мен!
За коликите и капките - при Симеон помогнаха Саб Симплекс и най - вече търпението на майка му..
А за снимките - качих ги във фейсбук вече Simple Smile

# 284
Слагам кафе за тези като мен, които още не са пили

ben78 малката е много сладка

Общи условия

Активация на акаунт