Отговори
# 75
  • 42.016399,23.101179
Селесте и аз прегледах снимките ти страхотни са.
Наистина ли струвя 50лв стаята в този комплекс Варвара. Много добре изглежда, я рязкажи малко повече. Водата топличка ли е, включено ли е закуска, как са цените в ресторанта?
Дани мусака отдавна не съм готвила, хем и ние  и тримата я обичаме, добре че ме подсети. Аз съм на вълна пролетно летни манджи. Сега пека чушки и довечера мисля да правя чушки-бюрек. Wink

# 76
А ти пък Марси ме подсети да си направя печени и пържени чушки с доматен сос за утре Peace
Между другото с мусаката много върви и таратор Peace

# 77
Здравейте.Наистина вчера представлението за Пинокио беше хубаво.Силви показва колко е голям носа му, когато лъже.
Много се радвам, че се запознах с Джуджавка.Наистина трябва да помислим за празника на децата.
Шмуга, мислим утре да водим Силви на тържеството на Детска градина "Вечерница", мисля , че ще й хареса.Твойта принцеска балеринка ли е?
Ле ле, имаме една съседка над нас, хора тя е луда.Само как гърми музиката.Казваме й няколко пъти от 14:00 до 16:00 да слуша по-тихо, но тя нали няма акъл и как да разбере.Мисля си, че го прави нарочно.
Хайде чао сега.

# 78
оооо, мусака, чушки, таратор, мммм
и аз откраднах идеи
Нали утре се прибира свекърва ми от Гърция, беше на почивка и трябва да се представя блестящо.Намислих вече какво ще правя.

# 79
От 01.06 двойното бунгало струва 60лв, а голямото 80лв. Подходящо е за малки деца, заради наличието и на детски басейн. Водата е толкова топла, че се къпеш с удоволствие дори посреднощ.  Марси, на мейл ще ти пусна офертата, която изготвихме за вътрефирмено ползване.

# 80
bobi_i ,ако и поднесеш и един чииз кейк за десерт направо ще я удариш в земята newsm10
Но всъщност защо трябва да се стараеш толкова newsm78

# 81
Здравейте.Наистина вчера представлението за Пинокио беше хубаво.Силви показва колко е голям носа му, когато лъже.
Много се радвам, че се запознах с Джуджавка.Наистина трябва да помислим за празника на децата.
Шмуга, мислим утре да водим Силви на тържеството на Детска градина "Вечерница", мисля , че ще й хареса.Твойта принцеска балеринка ли е?
Ле ле, имаме една съседка над нас, хора тя е луда.Само как гърми музиката.Казваме й няколко пъти от 14:00 до 16:00 да слуша по-тихо, но тя нали няма акъл и как да разбере.Мисля си, че го прави нарочно.
Хайде чао сега.
И моята и на Нина красавицата са в тази детска, та утре ще танцуват на сцената. Теди е приела насериозно ролята на лале, а доколкото  знам Ани ще е пингвинче Heart Eyes

# 82
  • Благоевград
Селесте и аз прегледах снимките ти страхотни са.
Ей, ама сте гадини - пуснете снимки на всички   Naughty

# 83
И моята и на Нина красавицата са в тази детска, та утре ще танцуват на сцената. Теди е приела насериозно ролята на лале, а доколкото  знам Ани ще е пингвинче Heart Eyes

ммм дааа  Simple Smile пингвин ще да е
голям ентусиазъм голямо чудо
що обикаляне му ударихме с баща и докато им намерм шапки с жълти козирки за цялата група  #Crazy
вчера са гледали в детската "Веселите крачета"
и снощи в къщи го гледа още два пъти
сутринта не ми даде да и изрежа ноктите на ръцете че пингвините били имали нокти  newsm78
и освен това отказахме цокането на пръстите защото и казах че ако ги цока ще и се надуят и няма да могат да влязат в пингвинския костюм и госпожата няма да я вземе за пингвин с надути пръсти без костюм
 Joy дано и като мине тържеството да не се върне пак навика
за награда ще им дават шоколадче
и сега като я питаш какво ядат пингвините казва шоколад
после най-вероятно ще си почине у дома след шоколада  Tired
ама това да е проблема да е щастливо детето пък шоколадовите последствия ще ги овладяваме после
и без това онзи ден преди да се развали времето пак имаше пристъпче
на кнежа уж и дадох да хапне шоколадов сладкиш и нямаше последствия пък да видим утре

значи утре ще следя и за Лалето  Heart Eyes

теди разказа ли ти - водили са ги на репетиция в зала Яворов
ани ми разказа въодушевено и как са пресекли на пешеходната и какво са им казали госпожите и как са пляскали на другите деца  Joy

много се вълнувам и аз  Blush

# 84
Моята еуфория май е по- голяма от нейната Embarassed Ама как изведнъж ми порасна детето, до вчера беше ходещ памперс....

# 85
Здравейте!
Аз временно бях без компютър,че нещо се развали и вчера ни го оправиха,та сега съм спокойна.Гледам пишете,че няма вода.До нас още не са стигнали Слава Богу,ама сигурно като хванат яките жеги ще разкопаят и нащта улица.
Чакам Инчето да пише за малкия разбойник,даже и снимков материал да качи Wink

# 86
  • благоевград
Чакам Инчето да пише за малкия разбойник,даже и снимков материал да качи Wink

Ето ме специално за Анелия   bouquet
Днес бях на фетална дребосъчко си има всичко и на място, безкрайно кротко бебе само леко потрепва милото. Вече е 20 - 22см и 333грама  Crazy
Снимки нямам и едва ли скоро ще имам читави понеже съм с предна плацента и дребосъчко мн обича да си крие лицето в нея или да си чеше корема Crazy

# 87
Здравейте! Чак сега намерих темата - върнах се от конференция, ходихме на детски рожден ден, Стефан отиде на София на изпит, а на мен ми се спи...ще ви чета утре (може би).

# 88
Добро утро на всички,

не ви предлагам кафе, тъй като водата ни спира Sad
На тези жеги ,които се задават,как ще я караме без вода newsm78
Вчера пак беше спряла водата в нашия блок, а тези зад нас си имаха.

Давайте мнения за х-л Делта на Огняново, имаме покана за събота и все още се чудя. За децата има ли такса ? Как са стаите, каква да си резервираме?

Успешно представяне на дечицата на детското тържество, а на майките да тръпнат в очакване.

Приятен ден от мен

# 89
Добро утро!

Днес няма много ранобудни май.

Боби, ние също планираме да ходим на тържеството на каките - лалета и пингвини. Може да се засечем, стига Ивана да не разбие всички планове, че колкото пъти сме решили да ходим някъде, все не стигаме до там.

Инче, браво на юнака, че всичко му е ок!

Не ме дразнете с тези чушки с доматен сос, моля! Това ми е любимото ядене, ама най-обичам мама да ми ги направи  Crazy Сега се сетих, ще ги добавя към поръчката за събота като си ходим, няма само на Любо да му се угажда, ааа. Че неговият бленуван кекс ще е на линия, трябва и аз да си поискам това-онова. Огладнях  Mr. Green

Айде, лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт